Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נט לצמיג

nym
מעבר לפיתרון נפתר ע"י vladclar,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

שאלה קצת מוזרה, מודה...

רציתי לתקן פנצ'ר ואמרו לי שצריך להחליף צמיג, מדובר בצמיג חדש ולכן רציתי חוות דעת נוספת. הוא שם לי את הצמיג באוטו.

איך אני יודע שהג'נט אכן שם, זה החלק מתכת שנמצא מתחת לצמיג, נכון? משום מה ראיתי שפירק את זה בבדיקה אבל לא זכור לי שהחזיר בחזרה.

יש מתחת לצמיג מתכת שמחוברת במעין קליפסים והטסה נמצאת, אני מניח שזה בסדר וזה סתם חדש מוזר שלי, נכון?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• פיתרון

הגעת עם תקר,  אמרו לך שלא ניתן לתיקון (הסבירו מה הסיבה? תקר בדופן/ חור גדול מדי?)

וצריך להחליף את הצמיג לחדש.

מכאן הפסקתי להבין מה קרה בהמשך.

קנית צמיג חדש ואת הישן ביקשת שישים ברכב?

לא הסכמת להחליף, והוא החזיר את הצמיג המפונצ'ר לרכב? עכשיו אתה נוסע על גלגל רזרבי?

צמיג זה רק הגומי

ג'נט זה החלק מברזל/סגסוגת עליו מלבישים את הצמיג ( בלי הקליפסים).

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, vladclar כתב:

הגעת עם תקר,  אמרו לך שלא ניתן לתיקון (הסבירו מה הסיבה? תקר בדופן/ חור גדול מדי?)

וצריך להחליף את הצמיג לחדש.

מכאן הפסקתי להבין מה קרה בהמשך.

קנית צמיג חדש ואת הישן ביקשת שישים ברכב?

לא הסכמת להחליף, והוא החזיר את הצמיג המפונצ'ר לרכב? עכשיו אתה נוסע על גלגל רזרבי?

צמיג זה רק הגומי

ג'נט זה החלק מברזל/סגסוגת עליו מלבישים את הצמיג ( בלי הקליפסים).

היי,

מאחר ויש לי רכב ליסינג, אמרתי שבמקום לחכות למחר, אתקן את התקר באופן פרטי, ברגע שאמר שצריך להחליף צמיג, אמרתי שננצל כבר את הליסינג במקום להחליף צמיג.

כרגע אני על גלגל רזרבי והמפונצ'ר ברכב.

יש מתכת בתוך הצמיג ולכן אני חושב שזה הג'נט.

כמו שאמרתי, שאלה מוזרה

תודה

16803486565924763474841226993761.jpg

עריכה אחרונה על ידי nym
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, הכל בסדר.

מה שלא יהיה כל כך טוב, זה שחברת ליסינג תחליף את הצמיג הבודד לצמיג סיני זול, ואתה תצטרך לנסוע על זוג צמיגים שונים על אותו הסרן.

אלא אם הגלגל הרזרבי שעכשיו בשימוש במקום המפונצ'ר, הוא בגודל מלא, ואת הצמיג החדש הסיני שירכיבו לך, תוכל להשאיר בבגאז' בתור רזרבי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משקולת לאיזון החתיכת ברזל במסגרת.

לפי מה שרואים גם חרשת את הצמיג המשכת לנסוע עם פנצ'ר. בגלל זה זה גרם להחלפה.

עריכה אחרונה על ידי NTZSV
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...