Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעוניין לקנות טויוטה, אך המוכר אמר לי שהוא החליף את הדלת (במוסך מורשה) משום שדפק אותה בזמן חניה.

האם יש לרכב ירידת ערך כלשהי, והאם יש ירידה על החלפת גריל ותיקון צבע.

מציין שהכל נעשה במוסך מורשה.

תודה רבה לעונים!

עריכה אחרונה על ידי Eyal.O
פורסם

כנ"ל עם קיה סיד שהיתה במשפחה עד לפני 3 שנים.

סבלה מהרבה דפיקות חנייה שתוקנו, כולל החלפת דלת (למקורית),

נמכרה מעל המחירון בגלל ק"מ נמוך ופנים שמור במצב חדש.

הראינו לקונה את מסמכי התיקונים בשקיפות מלאה,

ואם הוא היה מהסס, היה בחור נוסף שממש התחנן שנמכור לו אפילו בתוספת נוספת למחירון,

אבל כבר סגרנו עם הראשון, ולדעתי הוא עשה עסקה מעולה - למרות המחיר הגבוה ותיקוני הפח והדלת.

פורסם

לאמא שלי שפשפו את הרכב החליפו 2 דלתות והיתה ירידת ערך של 4% נראה לי.

לכן תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה, ואם המוכר לא מסכים להתפשר במחיר פשוט עבור הלאה.

פורסם

שאלתי את הסוכנת ביטוח שלי, אין ירידת ערך כאשר מחליפים חלק בחלק. אבל אחרי שתי תביעות סביר להניח שחברת הביטוח לא תרצה לבטח.

הכי טוב לשאול בפורום ביטוח.

פורסם (נערך)

ומה הקשר לביטוח? ספירת התביעות היא של הבעלים, הרוכש מאפס אותה בהתאם לעבר שאין או יש לו.

היה לי רכב שבו הוחלפה דלת (במקורית מפירוק) בגלל מכה קטנה בשפה האחורית שלה. הסכום (2,500 ש״ח פלוס מע״מ) לא הצדיק הפעלת הפוליסה. הרכב נמכר לאחרונה מעל המחירון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שעל חלק מקורי שהוחלף בחלק מקורי אין ירידת ערך. במידה ובעל רכב יתבע את הביטוח פעמיים בשנה על החלפת חלק חברת הביטוח עלולה לסרב לבטח אותו ( לא משנה כמה פעמים מחליפים חלקים אין ירידת ערך )

ברור שאין משמעות למי שקונה את הרכב שהוחלפה בו הדלת ואין נזק נוסף לרכב.

• תוכן חדש...