Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אציין ששכרתי רכבים בעבר אז אני מכיר פלוס מינוס את הנושא, אבל פה מדובר בסכום גבוה ולכן הנקודות הקטנות חשובות.

ראשית קטגוריה - אני שוכר בשדה התעופה של LA ומשם בכל אזור california ובסוף LAS VEGAS, האם ההנחה שלי שרצוי לשכור רכב בקטגוריה קצת יותר גבוהה (נניח פרמיום או mid suv) נכונה? בהתחשב בזה שאגמע הרבה מרחק והגב שלי חשוב לי? או שאפשר לחסוך בנושא הזה ולקחת רכב יותר פשוט בלי הרבה בעיות? אציין שבארץ אני נוהג מאז ומתמיד של shit boxes. ההבדלים לא גדולים בכל מקרה.

 

ביטוח - אני מבין שכשוכר אני מקבל באופן אוטומטי CDW ו TW אבל ייתכן ויש השתתפות עצמית, לכן ניתן לעשות ביטול השתתפות עצמית דרך ביטוח הטיולים שאעשה, האם אני צודק שזו הדרך המשתלמת ביותר? 

עם זאת, אני מבין שאין ביטוח על צמיגים שמשות ומפתח.

אז יש את האופציה ב rentalcars לדוגמא, להוסיף 15 אחוז על מחיר ההשכרה ולקבל את הביטוח, זה יוצא לא מעט, האם יש צורך? כי מקריאה באינטרנט הבנתי שזה סוג של שיטת מצליח של חברות ההשכרה.

 

יש אפשרות לקבל פטור תשלום מכל ה tolls בתוספת של 10 דולר ליום (תקופת השכירות זה כחודש, אז יוצא לא מעט), האם משתלם יותר לשלם פר כביש או לקחת את הפטור? בהתחשב בכבישי האגרה בקליפורניה אם יש.

 

אם יש המלצות לאתרי השוואת מחירים פרט לחברות המוכרות אשמח לשמוע, מסקר שוק שערכתי עם ובלי VPN משלל חברות השכרה, ההבדל לא גדול אבל מוכרע לטובת rentalcars המוכרים.

 

תודה!

Miata ND2

 

×
×
  • תוכן חדש...