Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשאית עד 12 טון יש גיר ידני בדיוק כמו במכונית פרטית, 5 או 6 הילוכים ואותו קלאץ' רק עם מהלך ארוך יותר ולפעמים גם דורש יותר כוח. 

אם תלך לעבוד, יתכן מאוד שתעבוד על משאית אוטומטית, יש היום לא מעט משאיות עם גיר אוטומטי כמו איסוזו הנפוצות אבל אין דבר כזה רישיון C1 אוטומטי, לומדים ונבחנים רק על ידני.

3 שיעורים ברצף המורים מעדיפים לא לתת ממה שאני מכיר כי התלמיד מתעייף,  2 שעירום ברצף נותנים כשמתאפשר להם מבחינת הל"ז.

תאוריה זה כמו רכב פרטי עם תוספת של משהו כמו 15% שאלות יחודיות למשא קל - משקלים, טכוגרף,  שעות עבודה, נתיבים מותרים לפניה ועוד.

אני לא למדתי במיוחד לתאוריה אלא הורדתי אפליקציה לטלפון ופתרתי כ 10 מבחנים לדוגמא מהאפליקציה.

אחרי שראיתי שאני לא עושה יותר טעויות ניגשתי לתאוריה ועברתי עם 2 טעויות , מותר לעשות עד 4 טעויות בשביל לעבור, 5 טעויות נכשל.

את מבחן התאוריה עושים מול מחשב, מקבלים תוצאה במקום בסיום המבחן.

פורסם
לפני 2 דקות, Buki כתב:

למשאית עד 12 טון יש גיר ידני בדיוק כמו במכונית פרטית, 5 או 6 הילוכים ואותו קלאץ' רק עם מהלך ארוך יותר ולפעמים גם דורש יותר כוח. 

אם תלך לעבוד, יתכן מאוד שתעבוד על משאית אוטומטית, יש היום לא מעט משאיות עם גיר אוטומטי כמו איסוזו הנפוצות אבל אין דבר כזה רישיון C1 אוטומטי, לומדים ונבחנים רק על ידני.

3 שיעורים ברצף המורים מעדיפים לא לתת ממה שאני מכיר כי התלמיד מתעייף,  2 שעירום ברצף נותנים כשמתאפשר להם מבחינת הל"ז.

תאוריה זה כמו רכב פרטי עם תוספת של משהו כמו 15% שאלות יחודיות למשא קל - משקלים, טכוגרף,  שעות עבודה, נתיבים מותרים לפניה ועוד.

אני לא למדתי במיוחד לתאוריה אלא הורדתי אפליקציה לטלפון ופתרתי כ 10 מבחנים לדוגמא מהאפליקציה.

אחרי שראיתי שאני לא עושה יותר טעויות ניגשתי לתאוריה ועברתי עם 2 טעויות , מותר לעשות עד 4 טעויות בשביל לעבור, 5 טעויות נכשל.

את מבחן התאוריה עושים מול מחשב, מקבלים תוצאה במקום בסיום המבחן.

וכדאי לקחת קבלנות? או שלא?

פורסם

בקבלנות למורה יש עניין להגיש אותך מהר ברגע שתהיה מוכן. 

בגדול כל מי שאני מכיר שהיה לו כבר ניסיון נהיגה משמעותי עם רישיון B על רכב ידני, לא נזקקו ליותר מ 20 שיעורים שהחוק מחייב. 

מי שנזקק ליותר זה אלו שזה היה הרישיון הראשון שלהם או לא ידעו לנהוג על ידני. 

פורסם
לפני 12 דקות, Buki כתב:

בקבלנות למורה יש עניין להגיש אותך מהר ברגע שתהיה מוכן. 

בגדול כל מי שאני מכיר שהיה לו כבר ניסיון נהיגה משמעותי עם רישיון B על רכב ידני, לא נזקקו ליותר מ 20 שיעורים שהחוק מחייב. 

מי שנזקק ליותר זה אלו שזה היה הרישיון הראשון שלהם או לא ידעו לנהוג על ידני. 

בהתחלה למדתי על ידני אבל יש לי B אוטומט.

פורסם

אז לא יודע אם יתנו לך קבלנות.

מי שאין לו ניסיון עם ידני, יצטרך מספר שיעורים  רק בשביל לתרגל את התפעול של הגיר והקלאץ'. 

• תוכן חדש...