Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.1.2023 בשעה 21:45, vadim6385 כתב:

מניסיון שלי עם חברים ומשפחה - תמיד יש סיכון שמה שתגיד ישמש נגדך באיזשהו שלב.

פורומים - רק אם אתה רוצה לפרוק באנונימיות יחסית. פה הייתי ממליץ לפתוח burner account ברדיט, ואתה יכול לדבר שם על מה שבא לך.

תחליף לטיפול זה לא.

טיפולים פסיכולוגיים - לא יודע אם אני יכול לייעץ. לא היה לי ניסיון טוב עם זה, התחלתי והפסקתי כמה פעמים, וכרגע אין לי רצון להתחיל שוב.

תן לי לנחש היא עצמה הייתה או נמצאת בזוגיות עם מישהו פחות משכיל ממנה אבל מרוויח יותר, אז זה מציק לה.

שרלטנים לא קשה לזהות.

הרבה יותר קשה לזהות כאלה שפשוט נותנים לך להתבכיין שעה כל פעם בלי לקדם אותך לשום מקום.

למי שאין לו בפני מי לפרוק, אז בהחלט זה יכול להיות פתרון טוב - כמובן שאנשים רבים שזקוקים לפסיכולוג אין להם את התקציב לכך. כאן יש כבר בעיה אחרת, שזה הפך למותרות. 

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, Yossi dashti כתב:

כמובן שאנשים רבים שזקוקים לפסיכולוג אין להם את התקציב לכך. כאן יש כבר בעיה אחרת, שזה הפך למותרות.

אני חושב שזה תמיד היה נחשב בגדר מותרות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העלות בין 300-500 שקל לבין 40 דקות לשעה

יש פסיכולוגים עם התמקצעות בתחום מסוים

אם אתה מרגיש שיש דברים שיושבים עלייך הרבה זמן תנסה להיפתח מול מישהו שאתה סומך עליו, זה עוזר.

אם מדובר בהפרעות כפייתיות אז פסיכולוג יכול להכווין אותך איך להתמודד איתם ולהיפטר מהם, אבל אתה צריך להיות מוכן לשים את העבודה מהצד שלך כי הוא בתכלס מייעץ לך אבל לא יכול לפתור את הבעיות שלך עבורך.

מנסיון רב שנים אצל פסיכולוג, יותר מדי שנים, הוא נתן לי מענה לבעיה החשובה שהייתה לי בתוך חצי שנה-שנה, המשכתי איתו כמעט עשור כי יש לי בעיות ילדות ואופי לא פתורות וכל הזמן הסתמכתי על זה שהוא יפתור לי אותן מתישהו, אמנם לקח לי הרבה, הרבה יותר מדי זמן להפנים ולקבל את זה, אבל בסוף you need to face the music ולקחת אחריות על התהליך בעצמך, ברגע שהבנתי את זה והפסקתי ללכת אליו התחלתי להרים את עצמי בכוחות עצמי, תזכור, פסיכולוג הוא כמו פיזיותרפיסט, הוא עוזר לכאב ונותן לך עצות לגבי מה לעשות, אבל אם לא תעשה את התרגילים שאתה אמור ותשנה את אורח החיים שלך בצורה הרלוונטית, לא יעזור ללכת אליו גם 4 פעמים בשבוע.

That's my piece of advice to you.

בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, Yossi dashti כתב:

למי שאין לו בפני מי לפרוק

אשתי מטפלת.

את הדברים שאנשים מספרים לה, אין סיכוי שהיו מספרים לאנשים שהם מכירים. לכל אחד יש סודות, חולשות, פחדים. כשמדברים עם אנשים שמכירים, אף פעם לא נפתחים עד הסוף ולא מגיעים לעומק הדברים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני רק מקווה שהיא לא משתפת את זה איתך

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משתפת דברים כלליים, על אנשים שאין לי מושג איך קוראים להם ולא אזהה אותם אם יעברו מולי ברחוב.

עוד משהו לגבי שיתוף, קח בחשבון שמטפל רציני, מקיים בעצמו מפגשי הדרכה עם מטפל ותיק ומנוסה, משתף אותו במקרים שהוא מטפל בהם ומתייעץ איתו על אופי הטיפול.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מפגשי הדרכה בין מטפלים זה סבבה. זה על אותו משקל כמו רופאים או עורכי דין שמתייעצים בינהם.

זה כמו שאני פונה למתכנת אחר בחברה כדי להתייעץ על בעיה בקוד מסווג. זה עבודה.

אבל לא הייתי מרגיש בנוח ללכת למטפל שמשתף את הבעיות שלי עם בת/בן הזוג שלו שפוטנציאלית יכול/ה לרכל עליי למישהו שמכיר אותי. זה פשוט לא מקצועי.

פורסם

קודם כל מטפל לא אמור לקבל אותך אם הוא מכיר אותך, או קרובי משפחה שלך. זה לא אתי.

גם לא אם מישהו שהוא מכיר, מכיר אותך.

אני מניח שכל אחד שהוא לא סוכן מוסד משתף את בן או בת הזוג בדברים שעוברים עליו בעבודה.

כמו שכתבתי, אני לא מכיר אף אחד מהמטופלים של אשתי, לא בפנים ולא בשם. וגם מה שהיא משתפת זה דברים כלליים ולא פרטים שאני יכול לזהות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

אבל לא הייתי מרגיש בנוח ללכת למטפל שמשתף את הבעיות שלי עם בת/בן הזוג שלו שפוטנציאלית יכול/ה לרכל עליי למישהו שמכיר אותי. זה פשוט לא מקצועי

זה לא עליך "ודים", זה על מטופל X.

כל מי שעובד עם אנשים, מעו"דים ועד רופאים, משתף בסיפורים. זה טבעי וגם רצוי שיפרקו קצת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...