Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NFS במציאות (3D)

GT-40
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שנראה כמו רעיון מגניב. 

אני לא יודע לגבי מבחני דרכים, כי ה"פורמט" הזה קצת מגביל את היכולת היצירתית של הצלם, אבל אני חושב שזה יכול לעבוד ממש לא רע במודעות מכירה. אם למישהו היה אכפת מאיך שנראית מודעת המכירה שלו...

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

טוב זה לא אמור להחליף את הסטילס והווידיאו, כבודם במקומם מונח, אלא להתלוות אליהם ולתת תמונה אמיתית ככל האפשר של מושא הצילום, מכל הזוויות. אנסה לפנות לכמה סוכנויות רכב, נראה אם מישהו יהיה בעניין…

עריכה אחרונה על ידי GT-40

drive like a LADY, shift like a BOSS

פורסם

פעם ראשונה רואה כזה דבר, היה מאוד נח אם כולם היו עושים כך.

איך עושים צילום כזה? תוכנה מיוחדת?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראה כמו משהו שימושי מאוד למודעות מכירה רכב/נדלן.

אני הייתי שמח שתהיה סטנדרטיזציה של תמונות במודעות רכב, כי מה שקורה היום זה זוועה וגילוי נאות זה מהמוכר והלאה.

פורסם

חוץ מwework, אף אחד עדיין לא חזר אליי. גם אם התשובה שלילית, אני מצפה שלפחות יגידו לי. נראה שבנתיים הקבלנים והמתווכים עדיין לא ששים לקפוץ על זה, אפילו שלחלק הצעתי לבצע את הפעם הראשונה בחינם. אולי בגלל שזו עדיין נישה חדשה, אולי כי הם חושבים שזה מתאים רק לדירות יוקרה (לדעתי זה ממש לא נכון) ואולי אינטרס שאנשים יגיעו דווקא פיזית לדירות. בכל מקרה, אם מישהו מהפורום פה באזור חיפה קריות רוצה למכור את הרכב שלו בצורה מיוחדת, אשמח לעזור בעלות סמלית ביותר. (אם המשפט האחרון נוגד את כללי הפורום, אין לי בעיה שהוא יימחק.) אנסה גם להגיע בפעם הראשונה למפגשים של הפורום, אפילו שיש לי i10. 

ללא תלות במה שיהיה, זאת המטרה הבאה שלי:

פורסם (נערך)

בזמנו כשעוד היו קיימים, SWITCH מקבוצת כלמוביל‎‎ עשו בדיוק את זה. השירות שלהם היה כל כך מתקדם ונוח (אתר מעודכן, מרכז מכירה פרונטלי) שהם סגרו את כל האופרציה עקב הפסדים תוך שנה +\-.

סיפקו תמונות דומות לשלך, עם התמקדות על כל שריטה ומכה תוך כדי תיאור מדוייק ושקוף.

הספקתי לרכוש דרכם רכב אז, מרגע שהגענו תוך שעה יצאנו עם הרכב רשום על שמנו.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

לא חסרים ערוצי מבחני רכב שעושים סיקור בעזרת מצלמה רחבה ומקלט שמע עם טכנולוגיה בינאורלית (מקליט 3D) 

אבל אני חושב שהסיורים הוירטואלים בארץ פחות מושכים את המתווכים בגלל שרוב הרכישות בארץ הן בסופו של דבר ע"י אנשים שגרים בארץ ולא משקיעים מחו"ל.

אולי בעבר הרבה משקיעים מצרפת קנו כאן דירות כי היה משתלם להם - לא חושב שזה המצב היום. 

בארץ אם אתה רוצה לראות נכס - אפילו אם זה באילת - אתה פשוט קם, נוסע. 

הטכנולוגיה של סיורים וירטואלים תהיה מאוד יעילה לארצות שבהן כדאי מאוד להשקיע בנכסים ורוב הרוכשים יהיו רוכשים מחו"ל - למה? כי אם אתה רוצה לקנות נכס שכזה ואתה לא רוצה לבזבז הון על טיסות וסיורים - אתה תחפש נכס שהוא:

א. ללא צורך בהשקעה ושיפוצים כלל. 

ב. כזה שאתה יכול לקבל עליו כמה שיותר מידע. 

אם תשים לב לתכניות כמו A PLACE UNDER THE SUN

נכסים שדורשים כלשהו שיפוץ מבני - עומדים חצי שנה עד שנתיים למכירה ואין רוכשים.  

יש לך היום מלא קווי השקעה במקומות כמו קפריסין, ספרד, פורטוגל, גיאורגיה וכך הלאה - שם לדעתי אם תוכל להציע מוצר טוב למתווכים - הם יהיו שמחים לרכוש. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני 7 דקות, lanosforce כתב:

לא חסרים ערוצי מבחני רכב שעושים סיקור בעזרת מצלמה רחבה ומקלט שמע עם טכנולוגיה בינאורלית (מקליט 3D) 

אבל אני חושב שהסיורים הוירטואלים בארץ פחות מושכים את המתווכים בגלל שרוב הרכישות בארץ הן בסופו של דבר ע"י אנשים שגרים בארץ ולא משקיעים מחו"ל.

אולי בעבר הרבה משקיעים מצרפת קנו כאן דירות כי היה משתלם להם - לא חושב שזה המצב היום. 

בארץ אם אתה רוצה לראות נכס - אפילו אם זה באילת - אתה פשוט קם, נוסע. 

הטכנולוגיה של סיורים וירטואלים תהיה מאוד יעילה לארצות שבהן כדאי מאוד להשקיע בנכסים ורוב הרוכשים יהיו רוכשים מחו"ל - למה? כי אם אתה רוצה לקנות נכס שכזה ואתה לא רוצה לבזבז הון על טיסות וסיורים - אתה תחפש נכס שהוא:

א. ללא צורך בהשקעה ושיפוצים כלל. 

ב. כזה שאתה יכול לקבל עליו כמה שיותר מידע. 

אם תשים לב לתכניות כמו A PLACE UNDER THE SUN

נכסים שדורשים כלשהו שיפוץ מבני - עומדים חצי שנה עד שנתיים למכירה ואין רוכשים.  

יש לך היום מלא קווי השקעה במקומות כמו קפריסין, ספרד, פורטוגל, גיאורגיה וכך הלאה - שם לדעתי אם תוכל להציע מוצר טוב למתווכים - הם יהיו שמחים לרכוש. 

וואלה, נתת לי עוד רעיון. לא חשבתי על צילום נכסים בחו"ל.

לגבי נכסים בארץ, אני אישית בתור שוכר סבלתי מזה שמתווכים ניסו תמיד להגיע עם אנשים בזמנים הכי לא נוחים, וצריך גם לסדר את הבית, חלק דורכים על השטיח, הגיעו (בזמנו) גם מסיכות והשתעלו פה. והכי מרגיז, שאחרי כל התיאום, המאמצים והסדר - אותו רוכש פוטנציאלי, שנסע שעתיים עד אליי, אמר אחרי 5 שניות "אה ככה נראית הדירה? זה לא מה שחשבתי, להתראות".

את כל הביקורים המיותרים אפשר למנוע בקלות, ולטעמי זה ווין ווין גם לשוכר, גם למשכיר, גם למוכר וגם למתווך. מי שבאמת רציני ואהב את מה שראה, יתקדם לשלב הבא ויגיע פיזית לנכס.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 14 דקות, GT-40 כתב:

לגבי נכסים בארץ, אני אישית בתור שוכר סבלתי מזה שמתווכים ניסו תמיד להגיע עם אנשים בזמנים הכי לא נוחים, וצריך גם לסדר את הבית, חלק דורכים על השטיח, הגיעו (בזמנו) גם מסיכות והשתעלו פה. והכי מרגיז, שאחרי כל התיאום, המאמצים והסדר - אותו רוכש פוטנציאלי, שנסע שעתיים עד אליי, אמר אחרי 5 שניות "אה ככה נראית הדירה? זה לא מה שחשבתי, להתראות".

ההבדל הוא שאתה זה שסבל -לא המתווך. 

אתה צריך שלמתווך יהיה מה להרוויח מזה. 

הWIFM פה הוא שלך לא של המתווך - what's in it for me

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מתווך שיציע שירות כזה ללקוחות שלו ירוויח משהו שכמעט ואין לשום מתווך בשוק - ייחודיות.

פורסם

נכון - הבעיה היא שרוב האנשים מבינים בעיקר "מחיר" ואין להם מושג מה זה באמת "ערך". 

ואם אתה מתקשה כבר תקופה ארוכה לשכנע מתווכים שהערך גדול בהרבה מהמחיר - יתכן ואתה משווק לקהל היעד הלא נכון? 

או שצורת ההגשה שלך לחבילה העסקית שלך - צריכה עדכון.

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...