Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, aiib כתב:

מעליב? זה נקרא להעליב לומר לשוטר שאלוקים יפנק אותך?

זה שהשוטר החליט שהמנגינה הייתה קצת שונה ממה שהוא ציפה לא הופכת את זה להעלבת עובד ציבור...

חשבתי שאתה מתכוון ששוטר שפועל מרגשות צריך להכנס לכלא... 

"חשבתי ש" לא רשום בחוק.

לגבי מנגינה - אפילו בקריאה בפורום זה לא נתפס כמחמאה או איחול לבבי.

בקיצור ולעניין - תעלה דו"ח עם מחיקת פרטים מזהים ונראה מה יש שם, בצורה עניינית.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 9 שעות, aiib כתב:

מעליב? זה נקרא להעליב לומר לשוטר שאלוקים יפנק אותך?

זה שהשוטר החליט שהמנגינה הייתה קצת שונה ממה שהוא ציפה לא הופכת את זה להעלבת עובד ציבור...

חשבתי שאתה מתכוון ששוטר שפועל מרגשות צריך להכנס לכלא... 

בתאריך 28.12.2022 בשעה 22:43, aiib כתב:

נהג נעצר על מהירות גבוהה מן המותר. במהלך בקשותיו של הנהג לוויתור פלט הנהג לשוטר נוסח שעצבן את השוטר ["שאלוקים יפנק אותך..."] 

השוטר התעצבן ומיד אמר "ככה אתה מדבר? אוקי אין בעיה, דומם רכב ופתח מכסה מנוע". העביר את הרכב בדיקה יסודית והוריד אותו מהכביש בתוספת קנס ונקודות. במהלך הבדיקה הודה השוטר שבדרך כלל הוא מתעלם אבל הפעם הוא לא מתעלם.

האם יש כאן טענה לאכיפה בררנית?! האם זה דבר שיכול להתקבל?!

תודה רבה

אתה שם לב, שאפילו לא הפנמת שעשית משהו לא בסדר מלכתחילה.

אתה כותב... "נהג...", אתה לא כותב... נעצרתי על ידי שוטר, ואז קרה ככה וככה.

כאילו כל מה שקרה בכלל לא קשור אליך, אתה שייה תמימה. ולכן גם איחלת לשוטר פינוקים, וברור שלא התכוונת לדברים טובים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 13 שעות, elians כתב:

למה להעמיק את הסיטואציה הממילא לא נעימה?

כי אולי בגלל זה הוא קיבל דו"ח של 2000 ש"ח פלוס 8 נקודות [אם אני לא טועה]?! והוא רוצה לערער על זה?!

לפני 4 שעות, Ron Poh כתב:

אתה כותב... "נהג...", אתה לא כותב... נעצרתי על ידי שוטר, ואז קרה ככה וככה.

כי זה פשוט לא היה אני... מברר עבור חבר...

פורסם
לפני 6 שעות, hans כתב:

אפילו בקריאה בפורום זה לא נתפס כמחמאה או איחול לבבי

לפני 5 שעות, Ron Poh כתב:

ולכן גם איחלת לשוטר פינוקים, וברור שלא התכוונת לדברים טובים

למה?

אולי הנוסח היה "טעיתי/לא שמתי לב, תוותר לי, ובתמורה, אלוקים יפנק אותך בבריאות ופרנסה טובה"?

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
Just now, pasat04 כתב:

למה?

אולי הנוסח היה "טעיתי/לא שמתי לב, תוותר לי, ובתמורה, אלוקים יפנק אותך בבריאות ופרנסה טובה"?

אני מודה שזאת לא הייתה הסיטואציה...

הייתה בקשת 'חנינה' וכשהיא לא עבדה הגיע 'האיחול', אבל זה לא היה בצורת קללה חלילה אלא בסגנון של 'תהיה בריא'...

פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

די נו...

החבר שלך התנהג כאחרון הבבונים שבאים בטענות לכל העולם ואישתו ואפס אחריות אישית.

אכלו לי, שתו לי לקחו לי.

השוטר לא בסדר שלא ויתר לו, פקיד הקבלה לא בסדר כי יש תור ולא נתן לו לעקוף, החצוף שצפר לו כי הוא חסם אותו בחניה לא בסדר, מה יקרה, שיחכה קצת...

אבל השוטר?! הוא צריך להיות קדוש ולהבליג, כי נהגנו המסכן ביקש יפה בהתחלה.

ככה זה ככשני ישראלים מצויים נפגשים.

אה כן, ותיכף יגיעו שלל הניחושים שיש לי אח במשטרה, או בן דוד בפרקליטות... אז לא. אותי פשוט לימדו שאם אדם עושה את העבודה שלו, זה שאני עשיתי טעות לא אומר שהוא חייב לי משהו.

אני באמת לא מצליח להבין את הכיוון שלך, אפחד לא התלונן שהוא קיבל דו"ח על מהירות, הפוך, הוא הודה במקום שהוא עבר את העבירה וניסה לבקש יפה שימיר לו לאזהרה.
עד כאן אין כל בעיה.

גם לאחר מכן 'האיחול' לא היה באמת משהו בעייתי. [סגנון של 'תהיה לי בריא' אין בו כל בעיה]

מכאן ואליך זה שהשוטר משתמש בזכות חוקית שלו להתעלל בבנאדם ולחייב אותו ב1500 שקל [פלוס תיקונים במוסך על דברים שאין קשר בינם לבין בטיחות כלום פלוס בזבוז יום עבודה על העברת טסט] פלוס 8 נקודות והכל בגלל שהוא הבין את הביטוי אחרת ממה שהתכוונו וגם לפי ההבנה שלו אין כאן יותר מדי בעיה. אז מכאן ועד להתעלל בנאדם נשמע לך הגיוני?!

הוא לא עושה את העבודה שלו! העבודה שלו זה לדאוג שיסעו בבטיחות ולא יעברו על החוקים לא לנסות לדפוק את הבנאדם תוך כדי שהוא מודה שכל מי שהוא עוצר אותו והרכב באותו מצב הוא משחרר ורק אותו לא... זה נקמה בחסות החוק! זה בריונות! זאת לא ביצוע העבודה שלו!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סגנון של 'תהיה לי בריא' =! סגנון של 'שאלוקים יפנק אותך'.  כמה שלא תתפתל.

אבל נראה לי שזה לא יתקדם לשום מקום.

בהצלחה.

פורסם
לפני שעתיים, aiib כתב:

אני באמת לא מצליח להבין את הכיוון שלך, אפחד לא התלונן שהוא קיבל דו"ח על מהירות, הפוך, הוא הודה במקום שהוא עבר את העבירה וניסה לבקש יפה שימיר לו לאזהרה.
עד כאן אין כל בעיה.

גם לאחר מכן 'האיחול' לא היה באמת משהו בעייתי. [סגנון של 'תהיה לי בריא' אין בו כל בעיה]

מכאן ואליך זה שהשוטר משתמש בזכות חוקית שלו להתעלל בבנאדם ולחייב אותו ב1500 שקל [פלוס תיקונים במוסך על דברים שאין קשר בינם לבין בטיחות כלום פלוס בזבוז יום עבודה על העברת טסט] פלוס 8 נקודות והכל בגלל שהוא הבין את הביטוי אחרת ממה שהתכוונו וגם לפי ההבנה שלו אין כאן יותר מדי בעיה. אז מכאן ועד להתעלל בנאדם נשמע לך הגיוני?!

הוא לא עושה את העבודה שלו! העבודה שלו זה לדאוג שיסעו בבטיחות ולא יעברו על החוקים לא לנסות לדפוק את הבנאדם תוך כדי שהוא מודה שכל מי שהוא עוצר אותו והרכב באותו מצב הוא משחרר ורק אותו לא... זה נקמה בחסות החוק! זה בריונות! זאת לא ביצוע העבודה שלו!

האם לדעתך ההורדה מהכביש ניתנה שלא כחוק? האם "הומצאו" ליקויים שרשומים בדו"ח ?(שאגב, טרם הועלה לכאן).

• אהבתי 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
Just now, fatboy1340 כתב:

האם לדעתך ההורדה מהכביש ניתנה שלא כחוק? האם "הומצאו" ליקויים שרשומים בדו"ח ?(שאגב, טרם הועלה לכאן).

טרם קיבלתי את הדו"ח מחברי ולכן אני עדיין לא יכול להעלות אותו כאן.
אני לא יודע כרגע האם הומצאו לקויים, אבל מה שאני כן יודע זה מה שהשוטר עצמו אמר שבדרך כלל הוא מעביר את זה [כי אולי הוא יודע לדוגמא שהנורה הדולקת בלוח היא רק תקלה בחיישן ולא במנוע עצמו כי אם זאת הייתה תקלה במנוע הרכב לא היה מתניע...] אבל במקרה הזה הוא לא מעביר.

פורסם
לפני שעתיים, aiib כתב:

אני באמת לא מצליח להבין את הכיוון שלך,

ברור שאתה לא מבין.

אולי תצליח להפנים את הקיצור הזה: אם אתה רוצה שיחליקו לך ליקויים ברכב, אל תאחל לשוטר שעצר אותך שום דבר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, Be roo כתב:

ברור שאתה לא מבין.

אולי תצליח להפנים את הקיצור הזה: אם אתה רוצה שיחליקו לך ליקויים ברכב, אל תאחל לשוטר שעצר אותך שום דבר.

אם אני אתרגם את זה לישראלית מדוברת זה אמור להישמע כפי שאכתוב לקמן?:

"שוטר ישראלי לא מעניין אותו בטיחות אלא נקמנות לכן תזהר ממנו"

כתבתי נכון?!...

[רק אדגיש, השוטר לא עצר אותי על ליקויים וכלל לא תכנן לעשות בדיקת ליקויים עד שהוא הרגיש צורך לנקום בי וידע שכמעט ואין רכב שלא ניתן למצוא בו ליקוי אחד לפחות גם אם הוא עבר טסט אתמול...]

עריכה אחרונה על ידי aiib
  • אחראי פורום
פורסם

אתה מיתמם.

קצת מזכיר ויכוח בין ילדים, "מה בסה"כ אמרתי??".

אז כן, התכוונת להקניט, יצא לך מדוייק, השוטר הבין בדיוק למה התכוונת, קיבלת בראש.

תבלע את הטעות ותמשיך הלאה.

• אהבתי 3

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הייתי רוצה לעזוב [לפחות כרגע... זאת לא הייתה מטרת פתיחת השרשור...] את הוויכוח האם זה 'איחול' או משפט לגיטימי, האם עשיתי בשכל או לא, האם זה התנהגות שמתבקשת משוטר או מנהג או שלא.

רק רוצה להבין את הרעיון, נאמר שעשיתי לא כראוי ואמרתי מילה לא במקום, האם זה מתיר לשוטר לבדוק אותי בדיקה שלפי הצהרתו הוא הוא לא היה עושה לאחרים? האם זה לא עילה לערעור על הדו"ח או אפשרות לזכיה במשפט?!

בנוסף אשמח לדעת האם זה שכביכול עברתי 2 עברות בפעם אחת [נסיעה במהירות החורגת מהמותר וכן נסיעה ברכב 'פחות' תקין] ימנע ממני לקבל המרה לאזהרה על אחת מהן?

תודה רבה לעונים!

• תוכן חדש...