Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השכרתי רכב טויוטה קורולה ל4 ימים במהלך הנסיעה ירד האויר בגלגל אבל אני לא הרגשתי רק כאשר התחיל רעש של צמיג ללא אוויר ובמהרה עצרתי בשוליים הצמיג היה ניראה אכול בצדדים מסביב לסולייה וגם קטעים שבהם היה חסר הגומי חברת ההשכרה אמרה שזה יכול ליהיות כשל של צמיג כי אין סימנים לפנצר אבל הם אמרו שיבדקו אחרכך הם התקשרו ואמרו לי שזה כתוצאה מנסיעה על צמיג בלי אויר והם דורשים ממני לשלם על צמיג חדש של BRIDGSTONE) בריג'סטון מחיר של 679ש"ח .

האם הם יכולים לבוא בדרישה כזאת? תודה מראש..

פורסם

בהחלט כן.

(אבל יש להוריד להם את הבלאי אם הרכב נסע הרבה על הצמיג לפני שכשל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדרישה שלהם הגיונית. הרסת.... שילמת.

לגבי המחיר, המחיר שרשמת ניתן לך על ידם? אם כן,

הייתי בודק במספר צמיגיות לגבי הצמיג המדובר ולא סומך על המחיר שהם דורשים.

אני מניח שתמצא בזול יותר.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אין פה עיניין של ביטוח ?

אני לא מבין, מישהו בא, משכיר רכב, הרכב נטחן הרבה לפני שאותו אדם נגע בו, אבל נופל מזלו ודווקא אצלו נהרס הצמיג (לדוגמא) מדוע הוא אשם בכך ?

דבר נוסף, איך מגיעים למצב שאין ברכב מושכר אוויר בגלגלים ?

גם זה נופל על הלקוח ? בכלל, אולי כדי שיעשה איזה טיפולון לפני שהוא מחזיר את הרכב לחברה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אין פה עיניין של ביטוח ?

אני לא מבין, מישהו בא, משכיר רכב, הרכב נטחן הרבה לפני שאותו אדם נגע בו, אבל נופל מזלו ודווקא אצלו נהרס הצמיג (לדוגמא) מדוע הוא אשם בכך ?

דבר נוסף, איך מגיעים למצב שאין ברכב מושכר אוויר בגלגלים ?

גם זה נופל על הלקוח ? בכלל, אולי כדי שיעשה איזה טיפולון לפני שהוא מחזיר את הרכב לחברה.

ידידי אני מסכים עם כל מילה שלך

פעם הבאה לפני שאתה מחזיר רכב על תשכח לעשות לו פוליש ווקס כדי שיבריק...LOL

וכן הם כן יכולים לחייב אותך על הצמיג, אבל אני במקומך הייתי עושה טלפון לחברת הביטוח שלך לשאול אותם מה הם חושבים על זה, כי בכל מקרה הם משלמים על זה (אם אני לא טועה אתה משלם רק השתתפות עצמית)

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לא התכוונתי לביטוח כמו ביטוח של רכב, אתה יודע צד ג' ומקיף.

התכוונתי לביטוח שאתה רוכש מחברת ההשכרה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בגלל זה שמשכירים רכב קוראים את החוזה...

וגם משלמים עוד כמה שקלים בשביל שתהיה מכוסה בביטוח (בזמן ההשכרה ותקף לגבי אותו רכב)

תבדוק בחוזה שהשכרת את הרכב

פורסם

בחוזה כתוב:

כל נזק בחלקו התחתון של הרכב ונזק לצמיגי

הרכב יחולו על השוכר בלבד!!!!!

:bad-word:

• תוכן חדש...