Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בלי טסט 3 שנים

מעבר לפיתרון נפתר ע"י של,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאבא שלי היה רכב שהוא מכר לפירוק ושכח להוריד את הרכב מהכביש ולאחר 3שנים הגיע לו חוב לטסט של 4500 ש"ח

מוכרח לציין שאחרי שנה  ואחרי שנתיים לא שלחו לו תשלום אגרה טסט רק לאחר 3 שנים שלחו לו שצריך לשלם אגרה לטסט ע"ס 4500 ש"ח

אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במקרה זה, בשביל לא לשלם את האגרה? 

• פיתרון
פורסם

בעיקרון כן הייתי לפני כחודש במשרד הרישוי הורדתי רכב שלא שולמה אגרת טסט שנתיים לא נרשם שום חובות על הרכב

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, קצת נהג יותר אוטו כתב:

היי,

לאבא שלי היה רכב שהוא מכר לפירוק ושכח להוריד את הרכב מהכביש ולאחר 3שנים הגיע לו חוב לטסט של 4500 ש"ח

מוכרח לציין שאחרי שנה  ואחרי שנתיים לא שלחו לו תשלום אגרה טסט רק לאחר 3 שנים שלחו לו שצריך לשלם אגרה לטסט ע"ס 4500 ש"ח

אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במקרה זה, בשביל לא לשלם את האגרה? 

ההודעה מהמרכז לגביית חובות   והאכיפה או ממשרד הרישוי ?  תחפש בפורום המשפטי דיונים.  בכל מקרה ללכת למשרד הרישוי ולהוריד. דיון דומה ויש עוד 

עריכה אחרונה על ידי avri6
  • אהבתי 1
פורסם

ציטוט מGOV:

במקרה שלא שילמתם את אגרת רישיון הרכב וצברת חוב, עומדות בפניכם שלוש אפשרויות :

1. תשלום החוב (באופן מקוון)
  2. הצהרה על אי שימוש ברכב (מהמועד הרלוונטי)
  3. הורדת הרכב מן הכביש לצמיתות, והגשת בקשה לביטול רישיון הרכב

במסגרת פרויקט שהוקם במשרד התחבורה, נקבע כי נהגים בעלי חוב בגין אי תשלום אגרת רישיון רכב יוכלו לבחור כל אחת מן החלופות הבאות בכדי להסדיר את חובם.

מהשרשור avri6 הביא נראה שלא כזה פשוט לבטל קנסות על רכב ששהה מספר שנים ללא טסט, מצד שני בגוב נראה שהתהליך הוא פשוט לבטל את הקנסות, מה אתם אומרים בעניין?

פורסם
לפני שעה, קצת נהג יותר אוטו כתב:

ציטוט מGOV:

במקרה שלא שילמתם את אגרת רישיון הרכב וצברת חוב, עומדות בפניכם שלוש אפשרויות :

1. תשלום החוב (באופן מקוון)
  2. הצהרה על אי שימוש ברכב (מהמועד הרלוונטי)
  3. הורדת הרכב מן הכביש לצמיתות, והגשת בקשה לביטול רישיון הרכב

במסגרת פרויקט שהוקם במשרד התחבורה, נקבע כי נהגים בעלי חוב בגין אי תשלום אגרת רישיון רכב יוכלו לבחור כל אחת מן החלופות הבאות בכדי להסדיר את חובם.

מהשרשור avri6 הביא נראה שלא כזה פשוט לבטל קנסות על רכב ששהה מספר שנים ללא טסט, מצד שני בגוב נראה שהתהליך הוא פשוט לבטל את הקנסות, מה אתם אומרים בעניין?

היה מבצע לפני שנתיים למיטב ידיעתי לא רלוונטי  זה ההנחיה הנוכחית  https://www.gov.il/he/service/request_to_cancel_vehicle_registration

פורסם
לפני 18 שעות, של כתב:

בעיקרון כן הייתי לפני כחודש במשרד הרישוי הורדתי רכב שלא שולמה אגרת טסט שנתיים לא נרשם שום חובות על הרכב

מעניין, יש לי תור שם השבוע על אותו מקרה בערך

פשוט מילאת טפסים להורדת הרכב וביטלו את החוב?

פורסם

היי.

לפי דעתי הם לא יבטלו לך שום חוב. עד שלא תשלם חוב לא תצליח להוריד רכב מהכביש ולא לבצע שום פעולה. זה כסף שלא מבטלים בקלות.

אם פעם היה ניתן לבטל כי היה חלון זמן( סוג של הזדמנות) מסוים,היום זה לא פשוט.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, eranm כתב:

מעניין, יש לי תור שם השבוע על אותו מקרה בערך

פשוט מילאת טפסים להורדת הרכב וביטלו את החוב?

לפני חודש הורדתי 2 מכוניות 1 שנת 94 שמ- 2008 לא שולמה אגרת טסט והשני שנתיים לא שולמה אגרה בשתיהם לא רצו שאשלם שום חוב

עריכה אחרונה על ידי של
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, של כתב:

לפני חודש הורדתי 2 מכוניות 1 שנת 94 שמ- 2008 לא שולמה אגרת טסט והשני שנתיים לא שולמה אגרה בשתיהם לא רצו שאשלם שום חוב

הבאת איזו הוכחה או משהו? הצהרה מעו"ד?

פורסם
לפני 7 שעות, של כתב:

קבלת דרישת תשלום מהמרכז לגביית חובות ?

אולי הרישיון של הרכב הופקד בעבר?

לשכן שלי היה חוב של 5000 ש"ח ולא הצליח להוריד בלי לשלם  עשה הרבה בירורים 

אולי שינו מדיניות בשקט

• תוכן חדש...