Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מנסה להבין איך עובד השנתון ברכב, רכבים שעלו נניח ב- 1 לינואר בשנת 2018, האם זהו דגם של שנת 2017 (שיצא מהמפעל בשנת 2017) ובגלל שהוא עלה לכביש בשנת 2018 הוא נחשב ל- 2018?

אסביר למה זה מעניין אותי,

אני לפני רכישת רכב שנת 2018 - באחד מהרכבים שבדקתי העליה לכביש היית ב- 1/1/18.

רכב נוסף, עליה לכביש ב- 1/12/17 - האם בגדול, זהו אותו רכב מבחינת מכלולים וכו׳ ואין שום משמעות לשנתון כאן?

ההבדל בינהם הינו 8,000₪ במחירון, מישהו יכול לעשות לי סדר בבקשה? האם אני קונה את אותו הרכב במחיר יקר יותר?

פורסם
לפני 19 דקות, Jester כתב:

רכב נוסף, עליה לכביש ב- 1/12/17 - האם בגדול, זהו אותו רכב מבחינת מכלולים וכו׳ ואין שום משמעות לשנתון כאן?

ההבדל בינהם הינו 8,000₪ במחירון, מישהו יכול לעשות לי סדר בבקשה? האם אני קונה את אותו הרכב במחיר יקר יותר?

בדיוק.

מ-1/1/2008 שנת הדגם של הרכב נקבעת ע"פ מועד הרישום לתנועה בדרכים ואין לשנת הדגם שום קשר לשנת הייצור כפי שמשתקפת במפרט ו/או במס' השלדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...