Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי כמה מכות קטנות בטמבון האחורי כתוצאה מחניות ברוורס, לא מתאונה.

אני שוקל להחליף את הטמבון לחדש.

רציתי לדעת כמה זה בעייתי במעמד מכירת הרכב בעתיד?

1- האם בבדיקת הרכב ניתן לזהות שהוחלף הטמבון? 

2-האם זה יכול להעלות חשד מבחינת הקונה שהוחלף טמבון ואולי הייתה תאונה רצינית? 

פורסם

1. כן. הטמבון החדש יגיע לא צבוע וייצבע על ידי הפחח. זו לא צביעה מקורית, ובבדיקה יזהו זאת.

2. זה חלק מחובר בברגים שהחלפתו לא אמורה להוריד מערך הרכב, ואתה יכול לתעד את הנזקים לפני ההחלפה, ואם התיקון לא על חשבון הביטוח הוא גם לא ירדם במסלקה. אבל, אתה יודע, ישראלים מתמקחים. לטוב ולרע.

אבל לפני כל אלה השאלה היא מה מידת הנזק. אם מדובר בפגוש שבור צריך לשקול את התיקון (צילום יעזור למומחים לתת המלצה לדרך הטיפול),  אם מדובר בפגיעות קלות ושטחיות חבל על המאמץ. התיקון יעלה אלפי שקלים וסיכוי גבוה שלא ירחק היום ויהיו פגיעות חדשות. ואם יש נקודות שחורות שמציקות לך קנה באיביי צבע לפי קוד הצבע של הרכב וצבע אותן. העלות תסתכם בכמה עדרות שקלים ותרוויח גם הנאה מעבודה עצמית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טמבון לא חלק בעייתי, אם מדובר על רכב די חדש זה יכול להוריד מהקונה.

בבדיקה יזהו שהחלפת טמבון.

אם הייתה תאונה רצינית יגלו זאת בבדיקה אם לא, הקונה יבין שאתה לא משקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ובשל מה שהציעו, אם החלטת להחליף - תעד בצילומים.

כ"כ - לא ממליץ לחבר פגוש בברגים (כי בדר"כ הוא מחובר בקליפסים / תושבות מיוחדות. את הברגים החיצוניים שרואים לפעמים על פגושים, מוצאים בכל מיני רכבים שהתקמבנו שם על התיקון).

alfa 156 2.5.

פורסם

תלוי בערך הרכב.

ברכב חדש ויקר , ירידת ערך קלה ביותר מטעמים "פסיכולוגיים" שבאופן רשמי לא אמור להיות בכלל.

ברכב ישן, זול וחבוט שהפגוש היה רעוע אז ככל הנראה זה אפילו מעלה את ערך הרכב.

פורסם

אם זה רק כמה מכות קטנות למה לא לצבוע? גם את הפגוש החדש יצטרכו לצבוע. 

לשאלתך פגוש לא מוריד מערך הרכב כל עוד לא מדובר ברכב בן כמה חודשים ואז נותנים הפחתה בגלל עניין מסחרי.

מכון בדיקה לא מזהה החלפת טמבון, הוא פשוט רושם את זה אם מזהה שהטמבון נצבע.

בכל אופן אין לזה שום משמעות, את הרכב שלי האחרון קיבלתי בליסינג עם 60 קמ ויש סימנים שהפגוש האחורי עבר צביעה, מאות רכבים נפגעים בהכנה אצל היבואן/יצרן/ בזמן השינוע, עושים להם צביעה באתר הכנה למסירה והלקוח בכלל לא מודע לתיקון. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

ואם יש נקודות שחורות שמציקות לך קנה באיביי צבע לפי קוד הצבע של הרכב וצבע אותן. העלות תסתכם בכמה עדרות שקלים ותרוויח גם הנאה מעבודה עצמית.

איך אני יכול לדעת מה קוד הצבע ברכב שלי?

פורסם

בדרך כלל מופיע בהזמנה (אם יש לך ההזמנה המקורית מהסוכנות) ועל לוחית הזיהוי, ליד מספר השלדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בספר רכב רשום מיקום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...