Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

הרכב חדש אצלי ולכן לא מכיר אותו מאה אחוז.

הרכב עבר 100000 קילומטר (זה הרבה, אבל הרכב במצב טוב) יוצאת השכרה.

בנסיעה שגרתית בעיר הייתי על מצב s כדי לצמצם את קצב העברת ההילוכים, נסעתי על מצערת במצב קבוע. הגיר הגיע להילוך שלישי ולא העביר הילוך גם ב3 אלף סלד. חשבתי לרגע שאני במצב ידני, אז העברתי את הידית ימינה (שזה המצב הידני), רק לאחר שהחזרתי למצב אוטומט (אך עדיין נשאר על מצב s) הגיר העביר הילוך. התופעה לא חזרה במשך יתר הנסיעה (עוד מספר דקות מועט).

האם המצב תקין?

פורסם

ממה שאתה מתאר, נשמע שמשכת את ההילוך על סל"ד מסוים ובלבלת קצת את המחשב. הסיבה שזה עבר במעבר שלך לטיפטרוניק וחזרה זה משום

שבמצב כזה הרכב עושה "חישוב מחדש" ולרוב מוריד או מעלה להילוך הקרוב.

ככלל, לא הייתי ממליץ לנסוע על S. אתה תבזבז דלק בצורה משמעותית וההעברה התכופה זניחה. לכל חלק ברכב יש בלאי, גם לגיר. יגיע העת להחליף?

תחליף. אין צורך לעשות טריקים כאלה, זה לא שווה את הדלק שלך. 

2016 BMW M235i.

פורסם

תודה על התשובה.

השאלה היא יותר לכיוון האם אי העברת ההילוך באזור 3 אלף סלד (אפילו קצת יותר, נגיד 3500), היא תקלה? 

תודה על הטיפ.

פורסם

אי אפשר לדעת מה קרה באותו רגע מבלי לראות. בעיקרון, הילוך "S" הוא הילוך ספורטיבי בכך שהוא מושך

את ההילוך יותר בצורה אגרסיבית כדי שתוכל לנצל את מרבית הכוח. 

לי אישית זה נשמע תקין, נשמע שפשוט המחשב קצת התבלבל כי אתה טוען שנסעת עם גז במצב קבוע.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...