Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, עדי-אל כתב:

יש לי בעיה. באתי לגינה שהילדים שלי ישחקו בשקט לא שיפחידו (אותי ו) אותם כלבים

גם לי יש בעיה. באתי לגינה כדי שהכלב שלי יוכל להריח איזה כלבים עברו שם קודם, ולא כדי שצעקות ילדים יכאיבו לי באוזניים.

זה לא נותן לי לגיטמציה לדרוש מהם לשחק בשקט.

אני והכלב הגדול שלי משתדלים להסתובב באיזור המרוחק של הגינה, אבל לפעמים המעבר אליו קרוב יותר. תצטרכו להתמודד.

זה בדיוק ההבדל בין חובה, התחשבות, וזבש״ם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • רעיון טוב! 3
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, SurfHigh כתב:

אצלנו בשכונה יש גן משחקים עם משטח גומי, בערב כשאין ילדים משחררים שם כלבים. 

גם אם הבעלים היו אוספים את מה שהכלבים משאירים שם, הריח שנשאר מהצרכים פשוט בלתי נסבל, עד לרמה שהורים נמנעים מלהביא את הילדים. 

נשמע כמו בעיה ספציפית של חומר אנושי בשכונה. זה בטח מסתכם לא רק בכלבים.

אצלי בשכונה יש מעט כלבים יחסית, וכשהם כן מצטרפים לגן משחקים הם בפיקוח קרוב + רצועה של הבעלים.

דשא זה סיפור אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

אבל אם יש כלבים גדולים ומפחידים (גם אם הם לא עושים כלום) יש לי בעיה. באתי לגינה שהילדים שלי ישחקו בשקט לא שיפחידו (אותי ו) אותם כלבים

אם אתה יודע שהפחד שלך לא רציונלי ("הם לא עושים כלום") אז טפל בזה במקום להעביר את הפחד הלאה בשרשרת

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

הלכת רחוק מידי, אני עוד מוכן להיתספק שהדיירים מהבניין יפסיקו לתת לכלבים שלהם להשתין ממש מול הכניסה לבניין, ככה שכל פעם שאתה ניכנס או יוצא מהלובי אתה רוצה להקיא מריח של שתן כאילו אנחנו בימי הביניים שכולם היה עושים צרכים בפינות.

מה גם שגם בשכונה שלי אני מהמיעוט שמרים את הקקי של הכלבים הקטנים שלי, זה מטריף אותי שאנשים לא מרימים ומשאירים חרא ענק מהכלב הגדול שלהם ממש באמצע המדרכה או מול הכניסה לבניין, לפחות אם הם עצלנים אז שיתנו לכלב שלהם לחרבן מטר אחד הצידה בחולות/צמחייה :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 18 שעות, Be roo כתב:

גם לי יש בעיה. באתי לגינה כדי שהכלב שלי יוכל להריח איזה כלבים עברו שם קודם, ולא כדי שצעקות ילדים יכאיבו לי באוזניים.

זה לא נותן לי לגיטמציה לדרוש מהם לשחק בשקט.

אני והכלב הגדול שלי משתדלים להסתובב באיזור המרוחק של הגינה, אבל לפעמים המעבר אליו קרוב יותר. תצטרכו להתמודד.

זה בדיוק ההבדל בין חובה, התחשבות, וזבש״ם.

זאת גינה לילדים- לא לכלבים

גם לא לבני נוער שיעשנו וישתו ודקה-רד בול

לפני 17 שעות, Mech Morphix כתב:

אם אתה יודע שהפחד שלך לא רציונלי ("הם לא עושים כלום") אז טפל בזה במקום להעביר את הפחד הלאה בשרשרת

אמסטף ופינטבול הם כלבים מפחידים גם אם הם לא עושים כלום

פורסם
לפני 18 שעות, Mech Morphix כתב:

דווקא הפחד מאוד רציונאלי.

כלב גדול - יכול לנשוך. אם ינשוך יגרום יותר נזק מכלב קטן. 

השאלה האם הוא פרופורציונאלי.

פורסם
לפני 43 דקות, עדי-אל כתב:

אנשים מפחדים מכל מיני דברים. תתגבר.

לפני 44 דקות, עדי-אל כתב:

לא... 

זו גינה ציבורית לכל פעילות חוקית. אם יש איזור מתקנים מופרד ומגודר, זה משהו אחר. 

אחרת, זו גינה של כולם.

לפני 20 דקות, Nakamichi כתב:

כלב גדול - יכול לנשוך. אם ינשוך יגרום יותר נזק מכלב קטן. 

אני לא יודע אם חווית פעם תקיפה של כלב לא גדול, בינוני, 25 ק״ג כזה...

מאוד לא נעים, בלשון המעטה.

כמובן שפוטנציאל הנזק של כלב קטן הוא... קטן, אבל גם צלקת על פנים של זאטוט זה לא נעים.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 52 דקות, עדי-אל כתב:

זו גינה לציבור, ואני חלק מהציבור גם כשהכלב שלי איתי.

לפני 53 דקות, עדי-אל כתב:

ואותי מפחידים ילדים על אופניים שלא מסתכלים לאן הם נוסעים בגינה. 

זה עדיין לא מקנה לי את הזכות למנוע מהם לעשות זאת.

פורסם
לפני 13 דקות, falou כתב:

לא... 

זו גינה ציבורית לכל פעילות חוקית. אם יש איזור מתקנים מופרד ומגודר, זה משהו אחר. 

אחרת, זו גינה של כולם.

לפני 2 דקות, Be roo כתב:

זו גינה לציבור, ואני חלק מהציבור גם כשהכלב שלי איתי.

בואו נלך אחורה

תגדירו גינה

מבחינתי גינה https://www.google.co.il/search?q=גינת+משחקים&hl=iw&tbm=isch&source=hp&biw=1920&bih=969&ei=9vBxY9GrJYvMgAbE3KvICg&iflsig=AJiK0e8AAAAAY3H_Bk-RaJah2btRc0VlUQs_INbzpG8Z&oq=גינת+משחקים&gs_lcp=CgNpbWcQARgBMgUIABCABDIFCAAQgAQyBwgAEIAEEBgyBwgAEIAEEBgyBwgAEIAEEBgyBwgAEIAEEBgyBwgAEIAEEBgyBwgAEIAEEBg6CAgAELEDEIMBOggIABCABBCxAzoGCAAQBRAeOgYIABAIEB5QAFinIGC4MGgAcAB4AIABf4gBpwqSAQQwLjExmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWc&sclient=img

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

הכלבים אמורים להיות קשורים. אמסטף ופיטבול אמורים להיות גם עם מחסום פה ומלווים ע״י בוגר מעל גיל 18.

מחסום פה אני כמעט שלא רואה, אבל אם הכלבים קשורים ומוחזקים ע״י הבעלים, לא אמורה להיות לך שום בעיה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, עדי-אל כתב:

זו לא גינה, אלה מתקני שעשועים שהם חלק מגינה, והם אכן מיועדים לילדים.

להסתובב באיזור הזה עם כלב, כל כלב, זה לא לענין. 

אבל במקרים רבים בגינה ציבורית יש איזורים נוספים, מדשאות, שבילים, ספסלים. ולכל תושב, עם או בלי כלב יש זכות לעשות בהם שימוש, לעבור בהם, לשבת בהם או כל דבר אחר במסגרת החוק.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

לא אמורה להיות לך שום בעיה

אולי יש לו בעיה, קורה.

העובדה שיש למישהו בעיה לא אומרת שיש לו זכות להכתיב לאחרים מה לעשות.

כל עוד ההתנהלות היא במסגרת החוק, כולנו צריכים להתמודד עם הבעיות שלנו בעצמנו.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
פורסם

אפרופו אנשים שמפחדים מכלבים, כשהייתה לי כלבת בוקסר, אף אחד שלא מכיר או יודע או אוהב כלבים, לא העז להתקרב, למרות שהייתה ידידותית להפליא ובהתאם לאופי של הגזע, דווקא הייתה סבלנית מאוד לילדים.

כשהייתה לי רועה אוסטרלית, שנראתה כמו דובון ׳כפת לי, אימהות היו מדרבנות ילדים קטנים ללטף את הכלב. רק שהאוסטרלית לא הייתה חברותית לילדים (לבמבה שלהם דווקא כן), והיה הרבה יותר סיכוי שהיא תנשך ילד מאשר הבוקסרית, כי מדובר בכלבים מאוד אסרטיביים עד אגרסיביים שאוהבים להסביר מה לא נעים להם עם השיניים...

תמונה להמחשה

image.thumb.png.64b09715f873b420405f4b07be6971db.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פתחת פה תיבת פנדורה
עוד לא עברתי על כל השרשור, אבל המצב פה סביל- או נהדר+ תלוי לאיזו נק׳ בגלובוס אתה מסתכל
אין לאנשים תרבות בסיסית בכל מיני מצבים
מצד שני אתה מקבל במדינה מלבד ערים וישובים שאפשר לבחור בפינצטה, תשתיות של עולם שלישי+- אז זה מה יש
בפריפריה יש 0 מודעות לזה
במרכז אין שטחים אז זה מה יש ובערך בכל עיר יש גינה אחת גדולה לראווה ועוד מיני גינות שהכלב מבקש לצאת אחרי 5 דק׳
מצד שלישי...הגינות האלו הן מטרד ובתי כלא לכלבים הבעייתים, נתקל בגינות שאתה עובר עם הכלב מבחוץ והכלבים נובחים בלי הפסקה ואנשים פשוט יושבים שם ממשיכים לנהל שיחה 

ושלא נתחיל עם מאכילי חתולים שמאכילים אותם במרכז הפארק ובברזיות ובמעברים ובכניסות לבניינים וליד פחים במקום בצד 

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...