Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מחפש רכב משפחתי עבור זוג + שלושה ילדים בגילאי 3-9. אני מאמין שנחזיק את הרכב לאורך זמן כך שיצטרך להתאים גם לגילאים בוגרים יותר. אני ממש גמיש מבחינת סוג הרכב אבל דווקא בגלל זה מרגיש ממש מסוחרר ולא מצליח להתכנס לדגמים ספציפיים מחיפוש בפורום. אשמח להמלצות לרכבים שעונים על הדרישות הבאות לפי סדר חשיבות:

- גודל תא מטען - אנחנו מטיילים יחסית הרבה ובד"כ עמוסים ציוד. צריכים לפחות 400 ליטר ועדיף אפילו יותר.

- מרווח פנימי

- אמינות

- צריכת דלק - נוסעים כ 30K ק"מ בשנה

תודה לעוזרים!

פורסם
לפני 19 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

נשמע שסיטרואן C4 פיקאסו או C4 Spacetourer מתאימה לכם ממש.

תודה רבה. מחיפוש זריז ביד2 יש מעט מאוד היצע לרכבים הללו כשאני מחפש רכבים עם קילומטראז' סביר (עד 80K ק"מ). אמשיך לעקוב אבל אשמח להצעות נוספות.

פורסם
בתאריך 24.10.2022 בשעה 22:58, יוסי פרנקוס כתב:

נשמע שסיטרואן C4 פיקאסו או C4 Spacetourer מתאימה לכם ממש.

תודה רבה. מחיפוש זריז ביד2 יש מעט מאוד היצע לרכבים הללו כשאני מחפש רכבים עם קילומטראז' סביר (עד 80K ק"מ). אמשיך לעקוב אבל אשמח להצעות נוספות.

רכבים נוספים שנראים לי מתאימים הם אוקטביה (שנתונים 2018-19 יתאימו לתקציב) או אולי קיה סיד סטיישן. האם מבחינת עלויות אלו אפשרויות טובות? האם בנסועה שנתית של 30K ק"מ עדיף להתפשר על שנתון ולחפש היברידית בכלל?

• תוכן חדש...