Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל מידע על הטסלה של ה2 מקומות, רכב פיצי פיצי וקומפקטי בטירוף, האם מישהו כאן בפורום נתקל בזה או יודע על זה איך קוראים ךדגם (חיפשתי בגוגל ולא מצאתי) פרטים או מחיר וכדו'? 

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה הרכב הראשון שטסלה הוציאו. היום הוא נדיר, יקר ולא ממש שימושי. בעתיד תצא גרסא מודרנית עם ביצועים של מכונית על ותג מחיר של רבע מליון דולר בארה"ב.

פורסם

זכור לי שהיתה טסלה רודסטר אדומה עם מספר ישראלי שהיתה של עידן עופר והבנתי שהיא חזרה לחו"ל.

הטסלה בסרטון הגיעה דרך עולה חדש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מבין, אבל אני ראיתי כבר כמה כאלה  בארץ עם סיומות של 02, מה שאומר שזה לא כל כך נדיר, עתיק או לא שימושי, למשל חנות הפיצה ליד הבית שלי קנתה כזה רכב חדש חדש למשלוחים, בירושלים יש כאלה רכבי מד"א גם כן עם סיומות של 02, זה ממש מעניין, לא?

• מעניין 1
פורסם

הפיצרייה ליד הבית שלך מחזיקה 2 כאלה 

הסמל שלהם אכן מזכיר את טסלה,אבל לא טסלה כמובן.

הוא נראה לי קצת יותר גדול מהביבולנס אבל יתכן שאותו דבר 

כנראה היבואן גם סיני..

מאתר הבית שלהם מישהו מפענח?

image.thumb.png.711c0408332f995612c2f63b0ba33afd.png

פורסם (נערך)

יש למרבה הפליאה דור ראשון בצבע כתום שמסתובבת על כבישי השרון
במצב חדש, חדש, חדש
אלוהים יודע איך היא הגיע לפה

עריכה... עכשיו ראיתי שיש סרטון שלה

עריכה 2 - היא הגיע בקומבינה
כנראה שאם יש לך מספיק כסף החוק לא חל עליך בעניין יבוא רכב

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...