Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יום הדין?

locus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה אנטנות בתדרים שונים שנועדו לשבש תקשורת סביב הרכב בטווחי תדרים שונים.

החלונות הם נגד קרינה אלקטרו מגנטית המשודרת מהאנטנות (מדובר על הספקים שמצריכים הגנה).

ככה שיוצא בסוף ש- @zaf @lanosforce ו- @YNV צודקים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הרכב כנראה מהווה כלוב פאראדיי כנגד השדה האלקטרומגנטי שנפלט מהאנטנות אבל במקביל סביר להניח שהמגברים שנמצאים בפנים דורשים אוורור במובן של הוצאת החום שלהם אל מחוץ לרכב ולכן הרשתות דמוי זימים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שאדי אמר.

זה לא בהכרח כלוב פאראדיי, אבל עופרת בהחלט מהווה מחסום נגד קרינה אלקטרו-מגנטית.

מכירים את זה שאתם אצל רופאת שיניים / צילום רנטגן וכאלה ואז שמים לכם סינר כבד? זה סינר עם עופרת בפנים.

הצורה של הזימים כנראה נועדה לאיוורור

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נשמע שלהיות שם הנהג זה חתיכת כיף חיים

• מצחיק 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם (נערך)

אני מעריך שגם על הגג (ואולי צמוד לגג מבפנים גם) יש הגנה נוספת של עופרת.

זה בטח גם עובר בדיקות של קרינה אלקטרו-מגנטית בכל המקומות ברכב שיכולים לאכלס אנשים.

כנראה לא העבודה הכי בטוחה בעולם, אבל יש אנשים שחשופים להרבה יותר קרינה בעבודה

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

image.thumb.png.9b965882f9506df16ba84e9ef0a5144e.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כשהרכב הזה במצב נסיעה לא בטוח אם הוא יכול להיות פעיל או לא - להרבה כלים כאלה האנטנות מותקנות על מוט טלסקופי ובזמן פעולה מעלים אותן לגובה - גם בשביל לקבל יתרון בכיסוי רחב יותר שלהן (שידור) וגם המרחק הזה בד"כ יתן את מרווח הבטחון הדרוש. 

כאשר מרווח הבטחון הדרוש הוא נגזרת של התדר או טווח התדרים שהדבר הזה משדר - וההספק. 

לפעמים גם 3 מטרים זה כבר מרחק בטוח מספיק - לפעמים 10 מטרים ולפעמים יותר - תלוי מה באמת הדבר הזה עושה 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אם הוא לא פעיל בנסיעה - הוא מאבד חצי מהתפקיד שלו בחיים (ואולי הרבה יותר).

הוא נועד בעיקר לנטרל איומים תוך כדי נסיעה.

לחסימה ניידת שלא תוך כדי נסיעה - יש כלים אחרים, גדולים וחזקים הרבה יותר.

התמונה מעט חשוכה, אבל זה לא נראה כמו תושבות טלסקופיות או הידראוליות

46.jpg

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הלוח הגדול משמש משטח הארקה ומונע אלומות שידור לכיוון הרכב. המרווח בינו לבן גג הרכב משמש גם הוא להקטנת עצמת השדה המוקרן כלפי גג הרכב שבתורו תורם אף הוא להנחתת האות הכיוון תא הנוסעים.

הכלים האלה מיועדים לשימוש נייד לאבטחת שיירות וחסימת אותות הפעלה למטעני צד וכדומה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 שעות, m3x7r3m3 כתב:

אבל עופרת בהחלט מהווה מחסום נגד קרינה אלקטרו-מגנטית.

הגזמת טיפה עם העופרת. לתדרים כאלו מספיק "נייר כסף" מנחושת דק, אפילו אפשר עם חורים.
עופרת עוזרת לחסום קרינת רנגן וגמא. בטווח תדרי רדיו זה פשוט מיותר.

• רעיון טוב! 3
פורסם

יש עוד הרבה חומרים שמנחיתים.

אבל עופרת ממש חוסמת את התדרים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 12.9.2022 בשעה 08:40, Night Driver כתב:

זה הרכב שמשדר לצ'יפים שהשתילו לנו בחיסוני הקורונה.

הוא ס"ה מסתובב לשלוח לנו עדכון תוכנה,

סבלנות עוד כמה שבועות תראו באמת את ההשפעה של הציפים,😀

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 32 דקות, m3x7r3m3 כתב:

יש עוד הרבה חומרים שמנחיתים.

אבל עופרת ממש חוסמת את התדרים.

קודם כל אין דבר כזה "חוסמת תדרים". מה שנחסן אלו גלים אלקטרומגנטיים. 
לעופרת אין שום יתרון על פני מתכת אחרת בחסימת גלי רדיו, אפילו יש לה חיסרון בגלל מוליכות נמוכה בהשוואה למתכות כמו נחושת או כסף.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מישהו מכם לבש פעם סינור עופרת? עבדתי בחדרי רנטגן, הדבר הזה, אפילו עם שכבה של 0.25 מ"מ עופרת, כבד מאוד.

לגבי האנטנות - לכל אנטנה יש עקום קרינה. לאנכיות האלה, עם משטח ארקה, הקרינה מוטה כלפי מעלה 

@Night Driverהרכב הזה מכין את הקרקע למנה החמישית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...