Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה בתוך פונטו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...רציתי לספר לכם משהו שקרה למישהו שאני מכיר..

מי שמכיר את הכביש החדש שנכנס לאשקלון יודע שמותר שם לנסועה 80 למרות שהכביש מתאים לכל ה 180,אז הוא נסע משהו כמו 110+ - ואז נכנס לעיר לרחוב מנחם בגין שזהו בעצם ההמשך של הכביש החדש...ושם מותר לנסוע 60 והוא הוריד ממאה פלוס למשהו כמו 80+- ואז הוא ראה פלאש....הוא לא הבין עשה פרסה לראות מה יש שם,ואז הוא שם לב לפיאט פונטו לבנה בצד הדרך...אבל מה ברכב לא היה אף אחד..הוא הסתקל סביב הרכב וראה שהמספר הקידמי של הרכב מורד כלפי מטה ושם בולטת לה מצלמה נחמדה....וכמובן שאת הקנס הוא אכן קיבל....אז חברה תזהרו.....

פורסם

מי שמכיר את הכביש החדש שנכנס לאשקלון יודע שמותר שם לנסועה 80 למרות שהכביש מתאים לכל ה 180,אז הוא נסע משהו כמו 110+ - ואז נכנס לעיר לרחוב מנחם בגין שזהו בעצם ההמשך של הכביש החדש...ושם מותר לנסוע 60 והוא הוריד ממאה פלוס למשהו כמו 80+- ואז הוא ראה פלאש....הוא לא הבין עשה פרסה לראות מה יש שם,ואז הוא שם לב לפיאט פונטו לבנה בצד הדרך...אבל מה ברכב לא היה אף אחד..הוא הסתקל סביב הרכב וראה שהמספר הקידמי של הרכב מורד כלפי מטה ושם בולטת לה מצלמה נחמדה....וכמובן שאת הקנס הוא אכן קיבל....אז חברה תזהרו.....

אפשר היה להכין לשוטרים "הפתעה" קטנה כשהם יחזרו...

הייתי מראה לשוטרים הנחמדים איך נראה האוטו בלי שמשות וצמיגים מפונצ'רים...

:D

(מאהבה, כמובן...)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש שם משאית תמיד.... זה איפה שהמשאית? כלומר אחרי הכניסה לעיר?

יובל.

פורסם

כן זה משאני חושב שהיתי עושה...היתי עושה מהפונטו מה שעשו jackass שלקחו את המכוניות מהשכרה...(מי שראה יודע)..וזה מה שהבן אדם רצה לעשות.. אבל חשד שיש עוד מצלמה שמשגיחה על הרכב..

יובל לא יודע בידיוק בקשר למשאיות...אבל כן איך שנכנסים לעיר...אולי אחרי המשאיות אולי בינהם...אני אברר.

פורסם
היתי עושה מהפונטו מה שעשו jackass שלקחו את המכוניות מהשכרה

...."this is rent-a-car destruction derby"

"i had a little accident"

:hihi::hihi:

:puzzled:
פורסם
כן זה משאני חושב שהיתי עושה...היתי עושה מהפונטו מה שעשו jackass שלקחו את המכוניות מהשכרה...(מי שראה יודע)..וזה מה שהבן אדם רצה לעשות.. אבל חשד שיש עוד מצלמה שמשגיחה על הרכב..

יובל לא יודע בידיוק בקשר למשאיות...אבל כן איך שנכנסים לעיר...אולי אחרי המשאיות אולי בינהם...אני אברר.

הם מסתתרים מאחורי המשאיות... בגלל זה אתה לא רואה אותם. אני תמיד עובר שם ב60!!! :loco:

• תוכן חדש...