Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסריקה זה מראה HIGH INPUT בחיישן נקישות

פעם ביומיים בערך אני מרגיש סוג של איבוד כוח לחצי שנייה ואז נדלקת המנורת מנוע. אני מאפס ב-TORQUE וזה חוזר אחרי יומיים שוב

מה המשמעות של המשך נסיעה בלי להחליף את החיישן?
האם זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך למנוע? לגיר?
מה בדיוק תפקידו ברכב?

בחיפוש כאן בפורום ראיתי שעלות החלפה שלו היא בערך 1000 שקל

פורסם

בד"כ תקלה שהחיישן מקבל מתח גבוה מיידי . אבל אני לא רוצה לנחש 

גש למוסך  לסרקית תקלות מקצעוית ואבחון תקלה  .לא ממליץ כלל לסוע כך 

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

תודה

אני סורק בעצמי תקלות, כבר הבנתי בעבר מספר פעמים שהבדיקה במוסך לא שונה ממה שה-OBD מראה
אבל המחיר כמובן כן שונה, ועולה הרבה. (באחד המוסכים אגב כשביקשתי בדיקה, הוציאו טאבלט עם TORQUE וחיברו סורק תקלות כמו שאני קניתי באליאקספרס)
יאבחנו לי בדיוק את אותו קוד, בגלל זה אני שואל - מה ההשלכות אם אסע עם חיישן כזה תקול?
הרס המנוע? הגיר? אולי מישהו יודע ויכול להסביר מניסיון מה המשמעות. תודה

פורסם

תודה על הקישור רפי
קראתי והבנתי את חשיבותו, אבל עדיין לא הבנתי אם ברוב המקרים, נסיעה עם חיישן תקול יכולה לגרום לנזק כבד למנוע? לגיר? למכלולים אחרים?

• תוכן חדש...