Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה אכלת שם - ואם כבר לאכול עדיף לעבור את הכביש אל "החומוס האורגינלי" - אבל אחרי למעלה מ-20 צמיגים , לא מצאתי שום הבדל בינו לבין פנצ'ריות אחריות.

נכון , עובדים שם בקצב מטורף למדי , ואין זמן למזמוזים , אבל הם בסדר גמור.

פורסם
לא יודע מה אכלת שם - ואם כבר לאכול עדיף לעבור את הכביש אל "החומוס האורגינלי" - אבל אחרי למעלה מ-20 צמיגים , לא מצאתי שום הבדל בינו לבין פנצ'ריות אחריות.

אם כבר לאכול, אם כבר חומוס ואם כבר ביפו, אז רק אצל אבו-חסן, המקורי והקטן ברחוב הדולפין. אבל זה כבר לשרשור אחר... :wink:

פעם אחת לא איזנו כמו שצריך את הצמיגים הזולים של האיביזה.

פעם שניה תיקנו פנצ'ר כמו חמורים, ושפשפו יותר מדי את השכבה הפנימית של הצמיג. הלך זוג קדמיים.

פעם שלישית כבר לא תיהיה :???:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אנטון כבר לא ממש הכי זול. הוא חיפש במחסן, בדק אצל הספקים אבל הצעות מחיר שקיבלתי ממנו

עבור צמיגים ספורטיביים במידה 205/50R16 לא היו להיט, בלשון המעטה.

(Goodyear Eagle F1 D3, Toyo Proxes T1S, Dunlop SP Sport 9000)

קריסטו צמיגי השדרה היו זולים ממנו. אמנם הייתי יכול לקחת Kumho, Continental או פירמות

עלומות-שם במחירי רצפה אצלו, אבל לא. עבור רכב משפחתי הייתי מגיע אליו ורוכש אצלו

אבל לצמיגים ספורטיביים הוא לא ממש ה-מקום לרכוש בו היום.

לבסוף קניתי רביעיית ברידג'סטון פוטנצה S-03 אצל צמיגי רמת אביב (בועז דגן) על דרך נמיר.

2600 על האוטו, באשראי.

הייתי ממליץ להרים טלפון ולברר מה הוא יכול להביא עבורך. אפס שלוש, 6995323.

דניאל

01-01-00_0601.jpg

01-01-00_0559.jpg

MCS 2008

פורסם

היום הסתובבתי עוד קצת בעיר וקיבלתי הצעה ל MABOR SPORT JET ב 2000 שקלים.

MICHELIN PILOT PRIMACY ב 3200 שקלים.

מוטי, T1R T1S אין במידות שאני צריך, מתחיל רק מ 16 אינץ'.

כרגע על הרכב יש לי סלט שלם של צמיגים. מקדימה יש זוג GOOD YEAR EAGLE F1, ימין אחורי GOOD YEAR NTC2, שמאל אחורי TOYO FZ4 (שהבנתי שהוא לא מומלץ) ובתור ספייר יש PIRELLI P7000.

1. מה אתם אומרים על ההצעות החדשות שקיבלתי לגבי איכות הצמיגים ולגבי המחיר?

2. האם כדאי לחפש את אחד הדגמים שכבר קיימים על הרכב (בכל מקרה אני קונה רבעייה)?

eagle_f1.jpg

good_nct2_b.jpg

PIRELLI-P7000.jpg

PILOT PRIMACY.jpg

פורסם

הייתי במצב גרוע ממך (כן, זה אפשרי).על כל חישוק הותקן צמיג אחר - Mabor, Sava, Falken Ziex, Toyo Proxes T1S.

מזעזע...

לך על צמיג מפירמה ידועה (לא Mabor ולא Sava, אם אתה מתכוון לנהוג) וזהו.

MCS 2008

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני עדיין מחפש צמיגים. אין שום צמיג נורמאלי במידה המוזרה שלי 205/50/15 :x

כניראה שיש סיכוי שאני יכול להשיג FALKEN AZENSIS RT 515

האם מחיר של 500-550 ש"ח לצמיד הוא מחיר סביר בשבילם?

עד כמה הם שונים מאזנסיס RT-215 או מ RT-615?

פורסם

בעיני אין שום הבדל בין צמיגי קונדינטל לבין צמיגי SAVA (רק במחיר) לא הרגשתי שום הבדל בהתנהגות

הרכב...לדעתי זה סתם בזבוז כסף...(מצאתי ארבעה צמיגי GT ב650 שקל)... ולפני שאתם קוטלים אותי

היו לי גם צמיגים יקרים מאוד...ולא שמתי לב להבדל...לא בהתנהגות הכביש ולא בשחיקה..לפי דעתי הכי

טובים הם צמיגי KUMHO וזה מה שאני אקנה מעכשיו והלאה...

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...