Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פדיחה מארץ הפדיחות נדמה לי

כשפתחתי את הבקבוק למלא בטעות עף לי הפקק באיזור שם 

חיפשתי, התכופפתי ולא מצאתי 

אני לא יודע מה לעשות. זה בעייתי? 

הרכב מניע אבל הפקק לא על הבטון מתחת כנראה נפל עמוק ולא מצא את הפתח

בנוסף, הרכב בן שנה וחצי בערך ובתקופה האחרונה (התחלתי לנסוע על כבישים עם המון בורות לאחרונה) הצמיגים מתריעים על לחץ אוויר נמוך בתדירות הרבה יותר גבוהה 

ממש בחודשים האחרונים כשהתחלתי לנסוע במקטעים עם המון בורות (כשיוצאים מחדרה) 

יש קשר בין השניים? או שמדובר בבלאי רגיל של הרכב? 

חשוב לציין מדובר ברכב מהניילונים ככה שאלה צמיגים בני שנה וחצי

מודה מראש על כל תגובה

פורסם

בד"כ ברכבים החדשים, כל הרכיבים שיכולים להיפגע מפקק פלאסטיק, סגורים עם כיסוי או יש מגן אחר, ככה שאתה יכול לשכוח אותו ולקנות פקק חדש.

בקשר לשאלתך השנייה, האם אתה יודע לבדוק לחץ בצמיגים או שאתה סומך על המערכת של הרכב? קנה מדיד אפילו הפשוטים ותוכל לבדוק בחנייה מה לחץ הצמיג ולמלא אם צריך, בכל מקרה מומלץ לעשות בדיקה כל חודש. האם יש קשר? כנראה שכן, מכלולים לא יכולים אוהבים הרבה מכות בדומה לאנשים ולפעמים משחררים אוויר😇.

פורסם
לפני שעה, viper83 כתב:

בד"כ ברכבים החדשים, כל הרכיבים שיכולים להיפגע מפקק פלאסטיק, סגורים עם כיסוי או יש מגן אחר, ככה שאתה יכול לשכוח אותו ולקנות פקק חדש.

בקשר לשאלתך השנייה, האם אתה יודע לבדוק לחץ בצמיגים או שאתה סומך על המערכת של הרכב? קנה מדיד אפילו הפשוטים ותוכל לבדוק בחנייה מה לחץ הצמיג ולמלא אם צריך, בכל מקרה מומלץ לעשות בדיקה כל חודש. האם יש קשר? כנראה שכן, מכלולים לא יכולים אוהבים הרבה מכות בדומה לאנשים ולפעמים משחררים אוויר😇.

תודה!

האמת שלא מדדתי בעצמי, הלכתי לתחנת דלק וכשבאתי למלא אוויר ראיתי שאכן המערכת לא סתם מתריעה וחסר אוויר (עמד על 26 במקום 33 בקדמיים). קצת מטריד אותי שהייתה ירידה כזו ורק מבורות בכביש, אבל זה קרה כמה פעמים ואם היה פנצ'ר אז כבר מזמן הצמיג היה הולך, לא?

https://www.alexsander.co.il/product/642

דבר כזה יכול לעשות את העבודה אני מאמין? או שעדיף דיגיטלי

• תוכן חדש...