Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החלפתי את הכונן הקשיח במחשב נייד שהגיע עם win10 מותקן עליו במקור.

למיטב הבנתי במקרים כאלה אם מתקינים מחדש את מערכת ההפעלה היא יודעת לבד לקחת את הסיריאלי שכנראה צרוב איפשהו בלוח אם.

השאלה שלי האם אפשר להתקין ישר עליו win11 או שאני צריך להתקין 10 כמו שהיה ואז לשדרג?

פורסם (נערך)

טכנית זה אמור לעבוד - מנסיון עם מחשב נייד של מכרה במקרה שלי זה לא הצליח , אע"פי שה TPM שמר את הכל על הנייר. היה במחשב חלונות 10 עם רשיון מאוקטב, פירמטתי את הכונן והתקנתי 11 נקי - בבואי לבצע אקטיבציה למערכת ההפעלה - בום, זבביר.

טוב.. התקנתי שוב 10 מחדש, זבביר. לך תשחזר עכשיו את המפתח (למחשב לא היה משוייך אקאונט של מיקרוסופט קודם-לכן) .

רכשתי מפתח חדש, התקנתי 11 נקי + דרייברים ושלחתי אותה לדרכה, שמחה ומאוקטבת.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אין סיריאל בלוח אם, יש מזהה חומרה במייקרוסופט שמתבסס על המזהים של כל הרכיבים שלך יחד.

זה בעצם אומר שהחלפה של הכונן הקשיח עלולה לגרום למייקרוסופט לקשר את המחשב למזהה חומרה אחר ובעצם לא להפעיל את המערכת.

בד"כ אפשר לפתור את זה ע"י פניה לתמיכה.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...