Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמן, הקילומטרג' והטיולים התחילו לתת את אותותיהם.

השנה כבר החלפתי ברכב תושבות מנוע וגיר, מיסב גלגל ונאבה. 

עכשיו התחילו רעשים חדשים. 

הרעש הוא לא קבוע. כשמופיע זה במהירות של מעל 40 קמ"ש. נשמע כמו מעין רעש מתכתי, דומה להליכה בנעלי עקב או קסטנייטות. אם לוחצים על דוושת הברקס הרעש מפסיק. מידי פעם גם מופיע בנסיעה על כביש משובש ואז פשוט שומעים משהו מתכתי זז. הרעש יותר ממוקד בצד שמאל (נהג).

הייתי כבר ב 2 מוסכים. הראשון לא ממש רצה לאבחן ואמר לחזור כשהרעש יהפוך להיות קבוע.

אחרי שבוע נכנסתי למוסך אחר. בהתחלה לא היה את הרעש, ביצעתי נסיעה של שעה והרעש הופיע. השארתי את הרכב לכמה ימים. האבחון הוא שהדיפרנציאל הקדמי לא תקין ושצריך להחליף. לא משפצים, יש רק מפירוק.

לבינתיים הוצאתי משם את הרכב והוא חונה בבית. שמתי לב שעכשיו יש נזילה קלה של שמן מהגומיה שיוצאת מהדיפרנציאל הקדמי. לדעתי זה קשור לפירוק ולהתעסקות במוסך כי זה לא היה לפני כן.

מישהו יכול להפנות למקום מקצועי שמשפץ את הדיפרנציאל? להרכיב אחד מפירוק מרגיש לי כמו לזרוק סתם כסף (הרכבים האלה נמכרו עד שנת 2011, מה שאני ארכיב יהיה יותר ישן ממה שיש לי ברכב).

ניסיתי לחפור באינטרנט ולא מצאתי. שאלתי בקבוצה של הטריוס וגם לא ידעו לענות. בעבר הופניתי על ידי רפי לין למוסך ברחובות בגלל רעש אחר אבל הוא נסגר.

תודה 

אסף

• תוכן חדש...