Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיללתי אותו ביחס של אחד לשלושים כדי לנקות שלשלת על הרכב לקחתי בקבוק ספרי והכנסתי את החומר לשם לאחר דילול , עכשיו שאלה האם אני חייב לשטוף את החומר לאחר ניגוב של מטלית הורדת השלשלת ? לדוגמא ניגבתי את הלכלוך , במידה ולא אקח מטלית חדשה וניגוב יכול לגרום נזק לצבע?

פורסם

ניגוב אחד מספיק או אפילו 2 מאותה מטלית מספיק כדי לספוג את החומר..

אני אישית משתמש ב onr בשביל שלשלת

ב gs אני משתמש לפני השטיפה לפעמים בשביל להוריד את כל היתושים שנדבקים  לקדימה של הרכב וגם מרסס על הג״אנטים 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Krip כתב:

ניגוב אחד מספיק או אפילו 2 מאותה מטלית מספיק כדי לספוג את החומר..

אני אישית משתמש ב onr בשביל שלשלת

ב gs אני משתמש לפני השטיפה לפעמים בשביל להוריד את כל היתושים שנדבקים  לקדימה של הרכב וגם מרסס על הג״אנטים 

אבל עדיין בשימוש כמו שלי גם ביחס כסה חייב לקחת עוד מטלית כדי לנקות את החומר שלא ישאר על הרכב טוב במקרה לקחתי איתי ספריי מים התזתי איפה שמתי את החומר וניגבתי היטב , בנוסף לחלקי פנים אני אדלל ביחס אחד ל40 וכמובן ינגב את שאריות החומר , האם יש לך במקרה גם המלצה לחומר פיאנו בלאק? כל הזמן הוא נראה מלוכלך או סימני ידיים זה מעצבן

עריכה אחרונה על ידי CAPOBOSS
  • תוכן חדש...