Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופניים בכביש 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה כביש מהיר , אסור. אבל  דרך 443 אפשרי עשיתי זאת פעם עד החיבור של 443 עם כביש 1

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אכן רוב המקטע הוא כביש מהיר ואסור (שוטרים יעצרו אותך ויתנו לך דו"ח ויבקשו לרדת מהכביש)
בכל מקרה זה מאוד מסוכן, לא מעט משאיות ויש שם קטעים של שוליים צרים מאוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חוקית, מותר ליסוע דרך 443 לרדת לכביש 40 ומשם בצומת טייסים לכיון תל אביב

בטיחותית, אני רואה המון פעמים רוכבים בכביש 40 והמון פעמים כמעט תאונה...

פורסם

לפני 52 דקות, SMAX 2.3 כתב:

חוקית, מותר ליסוע דרך 443 לרדת לכביש 40 ומשם בצומת טייסים לכיון תל אביב

בטיחותית, אני רואה המון פעמים רוכבים בכביש 40 והמון פעמים כמעט תאונה...

רק שאת הקטע מסיום כביש 443(במיזוג ל כביש 1) עד כביש 40 כדאי לעשות בשביל עפר כי זה כבר מהיר  

פורסם

גם אם זה היה חוקי, למה לעשות את זה לעצמך?

יש לך משאלת מוות או משהו? זה עד כדי כך כיף, ששווה להידרס בשביל זה?

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 31 דקות, דובצע כתב:

השתכנעתי זה באמת מסוכן מניסיון.אופניים רק בשטח. אני ימכור את באופני כביש ויקנה אופני שטח בהזדמנות

גם בשטח צריך להיזהר.

לא חסר משוגע על SBS, שחושב שבגלל שהוא בשטח, זה אומר שאין חוק ואין זהירות מנימלית. לפחות שומעים אותם.

בתור אחד שהקיף במצטבר את העולם פעם וחצי, ורק בשטח. ירדתי מזה בשנים האחרונות.

שלא נדבר על הכביש שנהפך לשדה מלחמה.

דווקא שאני כן בשטח עם הגיטור, אני מודע מאוד למה שקורא מסביב, בגלל שהייתי בצד השני רוב החיים.

הדוגמא הכי פשוטה, כל פעם שאני רואה רוכב עם סוס מגיע בדרך. אני זז מהדרך, מדומם מנוע שהסוס,לא יבהל ונותן להם לעבור.

הרוכב האחרון היה כל כך מופתע מזה, שאמר 50 פעם תודה😄

סע בשטח, תהנה, תיזהר. ותמיד תודיע למשהוא לאיפה אתה נוסע.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...