Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

YYY, מוטי משנה מקצוע:

הופך מעורך לעורך (הודעות לסרטים).:-P:wink::lol:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

מוטי, עכשיו אני רואה שאתה יודע לנהוג, כי בקודם ביצעתה נהיגת שטח...:roflmao::hihi:

סתם מוטי, הכל בצחוק, נהיגה ממש יפה וכמובן צביעה יפה, תמשיך כך...!!:inlove::beerchug:

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם

Nissan Skyline GTR

תקרא שורה מעל, ותשים לב שאמרתי שכבר צפיתי בסרטון הראשון:

"גם הסרט הראשון היה יפה, ,אני אישית נהנתי חחח.."

ערב טוב.

עומרי.

מוטי, מה אורכו של המסלול ? (ק"מ ?)

וכמה זה זמן הקפה שלו ?

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
מוטי,

תודה על התשובה...

ועוד דבר, הזכרת הרבה פעמים "בלימה" בעיקר ממהירויות גבוהות.

האם שיפרת את מערכת הבלמים המקורית?

יוני.

כן, ויש עדיין מקום לשיפור.

המערכת הנוכחית שלי מורכבת מקליפרים של Wilwood ארבע בוכנתיים מדגם Dynalite 2 מקדימה והקליפרים המקוריים מאחורה, דיסקים מוגדלים של Brembo מקדימה שמקורם בפולקסווגן קוראדו (משעשע, לא?), דיסקים אחוריים של Brembo בגודל מקורי, צנרת נירוסטה (בשביל הרגש בבלימה), רפידות מירוצים מדגם Hawk Blue מקדימה ו-Axxis Ultimate מאחורה, ולסיום נוזל בלם של ATE מדגם Superblue Racing.

כמו כן נוספו לדיסקים הקדמיים צינורות קירור מהפגוש הקדמי שמעבירים אויר קר לדיסקים ומספר מגיני חום על המערכת ההידראולית באיזורים ידועים לשימצה (כמו הצנרת הקרובה לטורבו).

המערכת יעילה יותר מהמערכת המקורית בבלימות ממהירויות גבוהות לאורך זמן בתנאי מירוץ.

כמובן שהעובדה שאני נוסע על צמיגי מירוץ גם היא תורמת בגדול לקיצור מרחקי הבלימה (על חשבון עומס גבוה יותר על מערכת הבלימה).

יפה מאוד מוטי ,נהיגה מרשימה ביותר.

ראיתי את הסרטון אתמול בערב עם חבר .

הוא תהה לגבי זה שאתה משתמש בקבריולט למטרות מירוצים ,אמרתי לו שהחלוקת משקל במיאטה מצויינת

מה יש לך להגיד בנושא?

מה יש לי להגיד בנושא? שאני חושב שזאת הפעם המאה אלף שאני עונה על השאלה הזו! :-P

מיאטה - הנעה אחורית, משקל נמוך, חלוקת משקל מעולה, מנוע עם פוטנציאל כוח מעולה, גיר שמחזיק יחסית הרבה כוח, היגוי חד ומדויק, אחיזה היסטרית... תכניס את שאר המילים באמצע בעצמך.

מוטי, מה אורכו של המסלול ? (ק"מ ?)

וכמה זה זמן הקפה שלו ?

אורכו של המסלול בקונפיגורציה שבסרטון הוא בערך 2.7 ק"מ כשזמן ההקפה שלי עומד על 1:29.160 והוא המהיר ביותר שאיזושהי מיאטה אי-פעם הקיפה את המסלול הנ"ל, אין שום מיאטה אחרת שיורדת את הדקה-שלושים שניות :twisted: :twisted: :twisted:.

מוטי.

פורסם

אורכו של המסלול בקונפיגורציה שבסרטון הוא בערך 2.7 ק"מ כשזמן ההקפה שלי עומד על 1:29.160 והוא המהיר ביותר שאיזושהי מיאטה אי-פעם הקיפה את המסלול הנ"ל, אין שום מיאטה אחרת שיורדת את הדקה-שלושים שניות :twisted: :twisted: :twisted:.

1. מה הזמן הכי מהירבכלל? ועל איזו מכונית?

2. המיאטה שלך היא היחידה שעלתה על המסלול, נכון מוטי? אין טעם להכחיש:razz:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...