Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי קיה פיקאנטו בת שנה, נסעה 14K, בעיקר בכבישים בינעירוניים.

מתכנן לקחת לטיפול ראשון אצל מוסך מורשה יבואן.

בהנחה ולא יתגלו בעיות רציניות, כמה אמור לצאת לי בערך ? על מה אני אמור לשים דגש בטיפול ? 

מקריאה בפורום הבנתי שכדאי לוותר על נוזל שמשות (ממלא לבד) ועל תוסף דלק (רכב חדש..), אשמח לשמוע עוד טיפים.

תודה :))

פורסם
לפני 38 דקות, FROGIE כתב:

מוסך מורשה יבואן לקחו לי כ700ש"ח על שמן ופילטר. אני מניח שזה מה שצריך אצלך.

הרכב - קיה קיו.

תודה רבה על התשובה

פורסם

שים לב שיש גם הבדלי מחיר בין המוסכים.

תעשה סדר שוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיף לך ללכת למורשה משרד התחבורה, טיפול יעלה לך כ500 ש"ח גג...

לגבי מה צריך להחליף תבדוק בספר רכב אמור להיות בסוף טבלה של הטיפולים שם כתוב מה צריך להחליף כל טיפול

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

זה אפשרי, רק צריך לבדוק שהחלפים מאושרים ע"י היבואן למקרה ותזדקק לאחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...