Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב קניתי רכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להסדיר ביטוח לפני קבלת הרכב.

לבדוק לנזקים ויזואלים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 דקות, yulianx כתב:

להסדיר ביטוח לפני קבלת הרכב.

לבדוק לנזקים ויזואלים.

מחר מסדר ביטוח לרכב ,כמובן שאבדוק נזקים מה הסיכוי שאם יש סרוולים ברכב וכדומה אפשר לבקש פוליש לרכב?

פורסם
לפני 13 דקות, CAPOBOSS כתב:

מאוד טוב יש שם כמה סעיפים שלעולם לא הייתי בודק תודה רבה ,מקווה שאני אזכור את הכל מהתרגשות חחף

עברתי את זה לאחרונה.

בהתחלה אכן מתרגשים, אבל חשוב לקחת את הזמן ולא למהר .

הנציג לא חייב להיות נוכח איתך בכל רגע , ככה שתרגיש חופשי .

פורסם
Just now, nba188 כתב:

עברתי את זה לאחרונה.

בהתחלה אכן מתרגשים, אבל חשוב לקחת את הזמן ולא למהר .

הנציג לא חייב להיות נוכח איתך בכל רגע , ככה שתרגיש חופשי .

קודם כל תתחדש ! כן חייב לקחת את הזמן כי אחרי שיצאת זאת בעיה שלך כפי שנאמר... ,אני אשתדל לעבור על הכל ממש מאוד חשוב לי נושא הויזואליות ,שאין פגמים 

פורסם

מה שאני עושה זה מוריד עותק מספר הבעלים ב-PDF (חלק מהיבואנים מאפשרים להוריד אותו מהאתר שלהם; אם אין, להוריד עותק באנגלית מאתר היצרן), ועובר עליו, לראות אם יש לי שאלות ספציפיות . כבר קרה שזה היה שימושי אח״כ (למשל, במכונית הקודמת הנקודה עליה צריך להשעין את המגבה כשמחליפים גלגל היתה לא ברורה בספר ופיזית ברכב).

אם יש מערכות שספר הבעלים לא מכסה (בין אם מקוריות בין אם לאו, למשל מע׳ אודיו, חיישני רוורס), לוודא שאתה מקבל את התיעוד שלהן. נפוץ ששוכחים לצרף אותו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 33 דקות, PinkDolphin כתב:

מה שאני עושה זה מוריד עותק מספר הבעלים ב-PDF (חלק מהיבואנים מאפשרים להוריד אותו מהאתר שלהם; אם אין, להוריד עותק באנגלית מאתר היצרן), ועובר עליו, לראות אם יש לי שאלות ספציפיות . כבר קרה שזה היה שימושי אח״כ (למשל, במכונית הקודמת הנקודה עליה צריך להשעין את המגבה כשמחליפים גלגל היתה לא ברורה בספר ופיזית ברכב).

אם יש מערכות שספר הבעלים לא מכסה (בין אם מקוריות בין אם לאו, למשל מע׳ אודיו, חיישני רוורס), לוודא שאתה מקבל את התיעוד שלהן. נפוץ ששוכחים לצרף אותו.

מה זאת אומרת ? לגבי מערכת אודיו חיישנים למיניהם?

פורסם
לפני כשעה, CAPOBOSS כתב:

כן אבל מה יש לבדוק שם חוץ מתקינות?

1) שקיבלת את דגם המערכת הספציפית שסוכם עליה, ולא משהו נחות (חיישני הרוורס במכונית הנוכחית שלי יותר גרועים מהקודמת, כי אין תצוגה שמראה את המרחק המדוייק, ואין שליטה על הווליום)
2) חלק ממערכות האודיו האלה או למשל מע׳ מובילאיי אפילו ישנה די מורכבות, עם המון אופציות. ללא תיעוד, יש הרבה דברים שהבעלים לאו דווקא ידע לתפעל.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, PinkDolphin כתב:

1) שקיבלת את דגם המערכת הספציפית שסוכם עליה, ולא משהו נחות (חיישני הרוורס במכונית הנוכחית שלי יותר גרועים מהקודמת, כי אין תצוגה שמראה את המרחק המדוייק, ואין שליטה על הווליום)
2) חלק ממערכות האודיו האלה או למשל מע׳ מובילאיי אפילו ישנה די מורכבות, עם המון אופציות. ללא תיעוד, יש הרבה דברים שהבעלים לאו דווקא ידע לתפעל.

אני אבדוק את הנושא הזה לעומק ואיך אפשר לדעת איזה דגם מוביליי קיבלתי?

פורסם

אם זה עם 2 קווים אלכסון בצדדים זה ה630, אם זה עם 2 פסים קטנים בתחתית המסך זה 530

אבל כמעט מאה אחוז שזה ה630, מכיוון שאת ה530 הפסיקו לייצר כבר ב2016 או 15...

אגב, איזה רכב.

ותתחדש...

ואל תשכח גם לעבור על הניירת לפני שאתה חותם ולהבין הכל.

וכמובן... סלפי😁

• רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 6 שעות, המהיר הזהיר כתב:

אם זה עם 2 קווים אלכסון בצדדים זה ה630, אם זה עם 2 פסים קטנים בתחתית המסך זה 530

אבל כמעט מאה אחוז שזה ה630, מכיוון שאת ה530 הפסיקו לייצר כבר ב2016 או 15...

אגב, איזה רכב.

ותתחדש...

ואל תשכח גם לעבור על הניירת לפני שאתה חותם ולהבין הכל.

וכמובן... סלפי😁

תודה רבה על כל הטיפים 😁 וקניתי קיה סלטוס מקווה שבימים הקרובים יגידו לי לבוא לקחת (אני לא יודע מה זה אומר הרכב נימצא בבונד) יש כבר מספר רכב ושילדה אז זה עניין של כמה ימים

• תוכן חדש...