Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי , לאחרונה הוחלפו כל התושבות , תושבת מנוע ימין , תושבת משקפיים ותושבת מנוע שמעל התושבת ימין . הכל חוץ מה תושבת שיושבת בצד שמאל מעל הגיר והיא נראית בסדר

נגיד אני מגיע למכירות של 90 + ועוזב את הגז , לוחץ שוב על הגז אפילו ממש בקטנה זה נותן איזה סוג של דחיפה כזאת(בלי שזה מוריד הילוך!)

כנ״ל במהירות נמוכה מאוד 

בנוסף לכך יש דפיקה כשאני שם הילוך רוורס יש רעש של קנאק מבחוץ ומרגישים דפיקה 

זה קורה תמיד .

מה יכולה להיות הבעיה?

לא נראלי שהבעיה קשורה לגיר עצמו כי הגיר לא מחליק ומעביר הילוכים יחסית חלק ל170 אלף

מצאתי מישהו שגם יש לו את זה בול אותה בעיה

עריכה אחרונה על ידי tomerlevi3
פורסם
לפני 36 דקות, ABSULUTT כתב:

תושבות מקוריות?
תושבת גיר תקינה?

התושבות מקוריות 

תושבת גיר אם זאת התושבת היחידה בצד שמאל שנמצאת טיפה בפנים אז אותה לא החלפתי עוד השאלה איך בודקים אותה בלי להתחיל לפרק

פורסם

האיכות נסיעה שלך אומרת מספיק, אם אתה מרגיש דפיקות כאלו כל הזמן היא כנראה  אשמה ויש קרע מבפנים שאתה לא רואה בלי לפרק.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Shab00 כתב:

האיכות נסיעה שלך אומרת מספיק, אם אתה מרגיש דפיקות כאלו כל הזמן היא כנראה  אשמה ויש קרע מבפנים שאתה לא רואה בלי לפרק.

אז הבעיה היא בתושבת האחרונה שלא החלפתי?

פורסם
לפני 19 דקות, Shab00 כתב:

מתושבות מנוע גמורות אתה תרגיש יותר ויברציות מאשר דפיקות, מתושבת גיר אתה תרגיש דפיקות.

הבנתי 

והתושבת שיושבת מעל הגיר זה תושבת גיר נכון?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

היי ראיתי שציטטת אותי,אני החלפתי את כל התושבות כולל התושבת גיר ולמרות זאת התחיל להופיע אצלי אותו רעש ידוע,ועד היום לא הצלחתי לפתור אותו,ישלי סבירות לומר שזה ציריה צד ימין שיש בה חופש אבל בגלל הסיבוב המיותר בהמון מוסכים וכל אחד אומר משהו אחר וגם כאן לא ממש עזרו לי,אני מחכה למצוא תשובה ודאית…כמובן שאם מצאת פיתרון אשמח למענה

פורסם
לפני 9 שעות, אבנר.אלקיים כתב:

כוון אחר... בדקת שמן גיר? חוסר יכול להביא לשילוב מאוחר ו"דפיקה" כפי שאתה מתאר התחילת נסיעה גם אם לא מתבטא בהמשכה. 

זה דווקא אמרו לי לא לגעת 160 אלף קילומטר ולא החליפו אף פעם שמן גיר

לפני 18 שעות, beni9898 כתב:

היי ראיתי שציטטת אותי,אני החלפתי את כל התושבות כולל התושבת גיר ולמרות זאת התחיל להופיע אצלי אותו רעש ידוע,ועד היום לא הצלחתי לפתור אותו,ישלי סבירות לומר שזה ציריה צד ימין שיש בה חופש אבל בגלל הסיבוב המיותר בהמון מוסכים וכל אחד אומר משהו אחר וגם כאן לא ממש עזרו לי,אני מחכה למצוא תשובה ודאית…כמובן שאם מצאת פיתרון אשמח למענה

תקשיב אני שמתי לב למשהו מעניין! כשממש ממש רותח בחוץ ואני עם מזגן דלוק והייתי עם רכב מלא זה פשוט לא קורה ! זה מוזר רצח ואני לא יודע איפה להתחיל

• תוכן חדש...