Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושים ולבטים בנוגע לכלי רב שימושי לצורך הידוק ברגים במומנט נדרש, הוחלט להמר על הדיגיטלי של SHAHE (מותג סיני שמתעסק אך ורק בכלי מדידה) במכשיר שהטווח שלו בין 0 ל 135 ניוטון מטר. לדגם זה יש 3 תתי דגמים כאשר לכל אחד טווחים שונים, ה 0-135  היה האולטימטיבי מבחינתי.

הכלי מגיע עם קייס ייעודי הכלל את המכשיר עצמו עם דרייב כניסה-יציאה של 1/2" ומתאם יציאה ל 3/8" וגם 1/4".

באריזה יש מדריך קצר באנגלית על כל הפיצ'רים של המכשיר ואפילו מברג פיליפס קטן לפתיחה של הכיסוי סוללות (2 סוללות AAA).

הביקורות ברשת משבחות והמחיר שווה לכל כיס (בטווח של בין 100 ל 200 שח).

למכשיר מגוון אפשרויות עבודה, בחרתי לבצע ניסוי על המצב שמראה לי בכל רגע נתון את העוצמה שאני מפעיל בו אני מכוון מראש את המספר שבו אני רוצה לקבל התראה. במצב זה  לפני ההגעה למומנט הסופי, המכשיר מלווה אותי בציפצוף שהקצב שלו עולה ומתגבר ככל שאני מתקרב ליעד הסופי.

בדיקת כיול ביצעתי כך (לפי פנטנטים שראיתי אצל חובבים ברחבי העולם בנוגע למדידת כיול של ידית מומנט) :

לקחתי משקל מזוודות דיגיטלי.

בחרתי לעצמי אקראית משקל לבדיקה של 15 קילו. 15 קילו למטר הם כ 147 ניוטון מטר (מכפילים בכ-9.81).

הנקודה שבה אני מודד את ההידוק על גבי הידית שברשותי היא בדיוק 39 סמ מאמצע החיבור 1/2" שמתחבר לבוקסה.

לכן המדידה בפועל היא 0.39*147=57.4  ניוטון מטר.

בסירטון הראשון עשיתי בדיקה על אותו הערך על מנת לראות בפעם הראשונה איך המכשיר מצפצף בהתאם להתקרבות לערך הנתון (גם כאן שמתי 57.4 ניוטון מטר, ככה סתם בשביל הבדיקה). בסירטון השני הלבשתי את הרצועה של המשקל על הנקודה בקצה הידית שהיא בדיוק 39 סמ ממרכז הבוקסה - ומשכתי. ניתן לראות כי בהגעה ל 15 קילו אני מקבל את הציפצוף הגעה ליעד.

שורה תחתונה: הוא חדש אצלי, אבל מהתרשמות ראשונית הוא עושה את העבודה, נראה מדוייק להפליא (עבור חובבן, לא בשביל מה שמרכיב F16) ובנוי לכל עבודה מעל הרכב ומתחת לרכב ללא בעיה. זה כלי פחות נגיש למקומות צרים (צידיים) כמו טיימינג, אבל זה באמת תלוי ברכב. 

לינק לאתר היצרן/מוכר:

https://a.aliexpress.com/_vKt6hJ

IMG-20220323-WA0008.jpg

IMG-20220323-WA0007.jpg

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מכשיר נחמד, אבל לדעתי המידות הפיזיות הגדולות שלו יגבילו את השימוש בו רק למקומות מרווחים יחסית. 

• תוכן חדש...