Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי בזמן האחרון שמתי לב שהגיר לי "מחליק". קורה בעיקר במהירות גבוהות יותר ולא כל הזמן אם כי בימי האחרונים התדירות עלתה.

ממש אני רואה איך הגיר יוצא מההילוך והטורים עולים מבלי שהאוטו יאיץ, אני עוזב גז זה חוזר בחזרה.

באופן כללי ממה זה יכול לנבוע (אם זה משהו שאני אולי עשיתי), אם יש משהו שאפשר לבדוק בעצמי, ובמקרה הצורך אשמח להמלצה על מכון גירים במרכז (וגם כמה זה יעלה לי בערך).

מדובר בדאצ'יה סנדרו סטפוויי ידני 2016, עברה בערך 125 אלף ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי Krishi
פורסם

הקלאצ' בסוף חייו. 

לא משהו דרמטי מדי. 

מחליפים והכל מסתדר. 

הגיר כנראה תקין. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 8 שעות, Krishi כתב:

אם זה משהו שאני אולי עשיתי

לחלוטין זה משהו שאתה עשיתי, נהגת באוטו ושחקת את הקלאץ' בשימוש אולי לא הכי עדין. 

למרות ש 125 אלף זה כבר זמן סיבר להחלפת קלאץ'. 

גיר ידני לא יכול להחליק משום מצב, מה שמחלחק זה הקלאץ, תחליף אותו ואל תדחה את זה יותר מידי כי יכול להיגרם נזק לגלגל תנופה. 

פורסם

כמו שאמרו לפני נשמע כמו קלאץ מחליק, בלאי של זמן אין מה לעשות.

בעתיד לנהוג עדין יותר ולהתאים סלד להילוך ולנהוג חלק יותר והקלאץ יחזיק ליותר זמן.

לך למוסך תחליף את הקלאץ לפני שגם הגלגל תנופה ינזק ויעלה יותר להחליף.

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות!

ואם יש למישהו המלצה למוסך אמין ולא שוחט במחיר במרכז אני אשמח לשמוע.

• תוכן חדש...