Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מציע לבדוק במוסך מתמחה (גבע/אורן) איזו חגורה יש לך, רוב הסיכויים שדור ראשון, לכן הייתי מחליף אותה.

היו מקרים שלאורן הגיע רכב עם רתועה פגומה וביבואן נאמר שהכול בסדר.

אחרת זה שאלה של זמן שהחגורה תעשה נזק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, נורית29 כתב:

קניתי רכב בן 3 עם 15000 קמ חשבתי שלא אצטרך להתעסק בזמן הקרוב עם מוסכים, בטח לא בסדר גודל כזה.

לצערי התשובה שלי לזה (מניסיון אישי עם רכב מקביל של אותו יצרן) היא שהמשפט הזה נכון רק לחלק מהרכבים/יצרנים.

בנוגע למצב שאת מתארת - איך המוסך שאיבחן רצועה מתפוררת הגיע למסקנה הזאת? אם את בטוחה ב-100% באבחנה הזאת לדרוש מהמוסך של לוביסנקי לפרק אגן שמן כדי לבדוק את התפוררות הרצועה, גם בתשלום על העבודה. אבל בקיזוז העלויות שלך במידה וימצא שהרצועה התפוררה.

אני לא הייתי סומך (ולא סמכתי) על אבחנה שהכל תקין, או ״סע עד שתדלק שוב נורה״. אם הרכב באחריות (זאת נקודה חשובה) צריך לריב איתם, למרות שיכול להיות שיתחמקו מכל מני דברים בגלל שאין רצף טיפולים במוסכי הרשת. אם לא באחריות לגרור אותו למוסך מתמחה כמו ״גבע״ או ״אורן״ ובמידה ומוחלף קיט טיימינג לצלם את כל הממצאים ולדרוש מלובינסקי זיכוי בגלל האבחנה השגויה.

* אם אכן התפוררה רצועה יש סיכוי כלשהו לנזק ארוך טווח למנוע וצריכת שמן מוגברת עד כדי מוגזמת שמתחילה כמה עשרות אלפי ק״מ אחרי החלפת הרצועה.

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

טוב עדכון סופי

הרכב עבר בדיקה ונסיעה נוספת - אמרו שהכל תקין.

ביקשתי לעשות לו טיפול אצלם, שיהיה..

וביקשתי שירשמו לי בטופס שהרכב עבר בדיקה ונמצא תקין.

הרכב משוחרר ונראה לי שאני אנסה למכור אותו ואעבור למשהו שפחות יוריד לי את החב, מה דעתכם ?

פורסם

אם אצלך רצועת דור שני הייתי ממשיך עם הרכב.

אלא אם בא לך כבר קטגוריה אחרת או תקציב לרכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 14 שעות, נורית29 כתב:

טוב עדכון סופי

הרכב משוחרר ונראה לי שאני אנסה למכור אותו ואעבור למשהו שפחות יוריד לי את החב, מה דעתכם ?

האם בדקו את הרצועה שוב? האם פירקו אגן שמן? האם הרכב באחריות?

ה-״הכל תקין״ הזה עלול לעלות לך הרבה כסף וכאב ראש בהמשך.

כמו שרשמתי, אם הרכב לא באחריות הייתי לוקח אותו למוסך מתמחה כמו ״גבע״ או ״אורן״ שדבר ראשון יבדקו את הרצועה וממשיך שם בשגרת טיפולים שעל פי הניסיון הנרחב שיש כאן בפורומים תיהיה עדיפה כלכלית ואיכותית ממוסכי הרשת

פורסם
בתאריך 4.2.2022 בשעה 17:46, נורית29 כתב:

תמכרי !

לא כדאי לך להיכנס לסרט הזה,רוב הסיכויים שיש לך רצועה דור 1 (אני בטוח בזה) 

"הרכב בסדר"  ,לא הוא לא ! הוא מתחיל לאותת לך על "הסערה המתקרבת"

• תוכן חדש...