Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המחיר במורשה אתה מקבל גיר חדש כולל פירוק והרכבה ואחריות ומילוי שמן מקורי של ניסאן לפי הפרוצדורה של ניסאן,

רק החלפת שמן מקורי,אטם קרטר ו 2 הפילטרים המקוריים בגיר זה מעל 1500 שקל.

איך החבר שלך גומר את הסיפור ב 3-4 שקל לא ברור.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

אתה בטוח שב 10 אלפים₪ אתה מקבל גיר חדש?

לדעתי, זה גיר מפירוק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, levy כתב:

המחיר במורשה אתה מקבל גיר חדש כולל פירוק והרכבה ואחריות ומילוי שמן מקורי של ניסאן לפי הפרוצדורה של ניסאן,

רק החלפת שמן מקורי,אטם קרטר ו 2 הפילטרים המקוריים בגיר זה מעל 1500 שקל.

איך החבר שלך גומר את הסיפור ב 3-4 שקל לא ברור.

שמן מקורי עולה 500 ש"ח לניסאן מקסימה אצלי, כמה עולים פילטרים??

הנה דוגמא:

https://www.ebay.com/itm/264782268642?fits=Year%3A2014|Model%3AMaxima|Make%3ANissan&hash=item3da640c8e2:g:ExQAAOSwFYJe~OqU

כן, אז מקוריים יחד עם שמן ידחפו לך ב 1500, סבבה. עכשיו אני מבין איך כל תיקון שאני שומע עליו כאן, כל טורבו מסכן שהולך אנשים באים עם סכומים הזויים של 8-10K. מישהו הולך לבדוק לפני שהוא משלם כמה עולה טורבו? כמה עולים החלקים בפועל, ולא מה שכתוב במורשה על הקבלה?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תלוי כמה ליטר אתה מחליף,מיכל שמן הוא בנפח 4 ליטר ועולה באיזור 400 שקל, בדרך כלל מדובר על מעל 4 ליטר.

לגבי הפילטרים,חשוב להשתמש רק במקוריים, באיביי יש מלא פילטרים תחליפיים שלא ברור היכולת סינון שלהם,2 פילטרים מקוריים זה כמה מאות שקלים גם לא אצל יבואן.

פורסם

אני לא תמיד רץ להאמין למה שכותבים ברשת,

אך במקרה כאן מדובר על אחת תיבות ההילוכים הכי בעייתיות מסוגה, למתחרים פשוט אין את זה, עובדה, כל מי שהעז להרכיב את התיבות הזו ברכבים שלו פשוט חטף אם זה סוזוקי , סובארו, מיצובישי ועכשיו כנראה גם שיברולט, 

אני אקנה ניסאן אחרי שיזרקו את התיבה הזו לפח.

פורסם
לפני 4 דקות, wildlands2019 כתב:

אני לא תמיד רץ להאמין למה שכותבים ברשת,

אך במקרה כאן מדובר על אחת תיבות ההילוכים הכי בעייתיות מסוגה, למתחרים פשוט אין את זה, עובדה, כל מי שהעז להרכיב את התיבות הזו ברכבים שלו פשוט חטף אם זה סוזוקי , סובארו, מיצובישי ועכשיו כנראה גם שיברולט, 

אני אקנה ניסאן אחרי שיזרקו את התיבה הזו לפח.

ובתיבות רובוטיות אתה חושב שאין בעיות,לדוגמא להחליף מודול מצמדים במחיר של 7000-10000 שקל כל 40000-60000 קמ?

פורסם
לפני 41 דקות, levy כתב:

תלוי כמה ליטר אתה מחליף,מיכל שמן הוא בנפח 4 ליטר ועולה באיזור 400 שקל, בדרך כלל מדובר על מעל 4 ליטר.

לגבי הפילטרים,חשוב להשתמש רק במקוריים, באיביי יש מלא פילטרים תחליפיים שלא ברור היכולת סינון שלהם,2 פילטרים מקוריים זה כמה מאות שקלים גם לא אצל יבואן.

מעניין...

לפי מה שכתוב כאן:

https://engineswork.com/oil-capacity/nissan/nissan-maxima-transmission-fluid.html#2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-Nissan-Maxima-Transmission-Fluid

ניסאן מקסימה 2015 מכילה כ 10.2L של שמן גיר

מצד שני בהוראות החלפה כאן של אותו הדגם, לפי ההוראות לא נשמע שזה אפילו קרוב ל 10L:

אני אשאל את חבר שלי כמה שמן נכנס בהחלפה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 56 דקות, yonisi כתב:

שמן מקורי עולה 500 ש"ח לניסאן מקסימה אצלי, כמה עולים פילטרים??

הנה דוגמא:

https://www.ebay.com/itm/264782268642?fits=Year%3A2014|Model%3AMaxima|Make%3ANissan&hash=item3da640c8e2:g:ExQAAOSwFYJe~OqU

כן, אז מקוריים יחד עם שמן ידחפו לך ב 1500, סבבה. עכשיו אני מבין איך כל תיקון שאני שומע עליו כאן, כל טורבו מסכן שהולך אנשים באים עם סכומים הזויים של 8-10K. מישהו הולך לבדוק לפני שהוא משלם כמה עולה טורבו? כמה עולים החלקים בפועל, ולא מה שכתוב במורשה על הקבלה?

אני החלפתי שמן בפלנטרית שלי בעלות של 170 שקל (רק שמן ואטם) ובCVT7 שבספארק ב250 עם פילטרים ושמן (שמן של EUROL בתקן פילטרים ואטם לקרטר) כמובן שאני עשיתי את העבודה.

ההחלפה הייתה טיפה פחות מ4 ליטר (3.7-3.8) 

בספארק שהחלפתי לה היה בעיה של השתנקות לפני ועכשיו הגיר חלק.

השמן שיצא אחרי פחות מ5 שנים ו60 אלף קילומטר היה די שחור ולא נקי באופן קצת מפתיע. בפילטר רשת לא היו שום חתיכות או עדות למשהו רע שקורה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, levy כתב:

ובתיבות רובוטיות אתה חושב שאין בעיות,לדוגמא להחליף מודול מצמדים במחיר של 7000-10000 שקל כל 40000-60000 קמ?

בכל מקום ברשת אפשר למצוא תלונות על כך שהתיבות האלה שובקות חיים הרבה מהר מהממוצע,

באמת, למי יש כח לזה.

תיבות רובוטיות לרוב זה מצמדים אחרי הרבה מאוד זמן, אולי יש פה ושם שהצטרכו תיקון בתקופה האחרונה,

אך התיבות האלה של JATCO בינתיים נראה שרובן פשוט נזרקות לפח מהר מדי ואין דרך אפילו לשפץ, החלפת גיר זה לא כזה כיף.

פורסם

זה גם לא המחירים, שיפוץ מכטרוניק/מצמדים עולים באזור ה 4 אלף לא ביבואן.

מצמדים אצל היבואן כ 6 אלף ש״ח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 21.12.2021 בשעה 12:46, Alf3 כתב:

עדכון: החברה תחליף את הגיר ללא עלות.

תודה לפות"ש על העדכון,

פשוט יש כאלה שלא טורחים😞

הלך בקלות ?

פורסם
לפני 58 דקות, wildlands2019 כתב:

בכל מקום ברשת אפשר למצוא תלונות על כך שהתיבות האלה שובקות חיים הרבה מהר מהממוצע,

באמת, למי יש כח לזה.

תיבות רובוטיות לרוב זה מצמדים אחרי הרבה מאוד זמן, אולי יש פה ושם שהצטרכו תיקון בתקופה האחרונה,

אך התיבות האלה של JATCO בינתיים נראה שרובן פשוט נזרקות לפח מהר מדי ואין דרך אפילו לשפץ, החלפת גיר זה לא כזה כיף.

אני הייתי מפריד בין התיבות הללו של - JATCO.

בינתיים רוב התלונות שנתקלנו בהם כאן, ובכלל, היו שייכות רכבי ניסאן. [מיקרה, גיוק, ומעט קשקאי].

התיבות שמורכבות ב- אוטלנדר, ו-ASX מגיעות ל ק"ם מכובד, ללא שום תקלה.

אין לי הסבר לזה.

לפני 21 דקות, race driver כתב:

תודה לפות"ש על העדכון,

פשוט יש כאלה שלא טורחים😞

הלך בקלות ?

כי מבטיחים להם שרות וטיפול, בתנאי שיפסיקו לפרסם בפורום.

פורסם
בתאריך 22.12.2021 בשעה 12:38, yonisi כתב:

אני אשאל את חבר שלי כמה שמן נכנס בהחלפה.

הבנתי ממנו שזה באזור ה 5L, ולפי מה שקראתי איפשהו זו כמות הגיונית להחלפה בגיר הזה, נשמע שלא מחליפים כל פעם את כל כמות השמן אלא סביב ה 5L שזה בערך חצי מהסך הכל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

• תוכן חדש...