Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שלומכם חברים?

למי שעוקב, כעת השלמתי חודש עם הקראוול טורבו דיזל 2021 החדשה.

אני לא פריק של מוסכי יבואן, ועדיין לא יודע אם אבצע את הטיפולים השוטפים של תקופת האחריות במוסכי היבואן.

בינתיים אני מחפש המלצה למוסך מורשה יבואן של פולקסוואגן מסחריות בכדי לטפל בתקלות מינוריות שבאחריות.

אני ממודיעין וכל אזור המרכז וירושלים רלוונטי.

האם יש יתרון כלשהו ללכת דווקא למרכזי בראשל"צ?

האופציות הן:

ראשל"צ: המרכזי

חולון: השחר מוטורס

ת"א: פליקס, תושיה, ח.ח. יפו.

פ"ת: ספטון, מוטור אפ.

רחובות: הנגב

י-ם: נירגד, זני.

תודה למי שעונה מנסיון (או מהבטן).

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

פ"ת: ספטון,

מוסך משפחתי . לא מפעל ענק כמו פליקס או השחר . וגם לא כמו מוטור-אפ  עם כל הכבוד להם.  אני אישית עם ספטון מאז 2012,

יש לך גם את אלי סיידון בהוד השרון, אלי סיידון מעולה עם הרכבים של חברים. מקבל אותך אישית בהרבה מאד מיקרים.

https://www.saydon.co.il/

https://www.saydon.co.il/vw-commercial/

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

סיידון בהוד השרון, שירות נהדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני כשעה, אליהו שבת כתב:

מוסך רון

אם אתה לא מתכנן להישאר עם הרכב מעבר לזמן האחריות לא רואה טעם למורשה יבואן דווקא.

יש כאן דיסוננס

לפני 11 דקות, dorsht כתב:

סיידון בהוד השרון, שירות נהדר.

קצת רחוק לי. אם ממש שווה אז אלך אליו. נמתין להמלצות נוספות

אם כבר, אתייעץ איתכם לגבי כדאיות הטיפול השנתי אצל יבואן. ההבדל למיטב הבנתי הוא רק בתיקון של רצון טוב אם לא מכוסה באחריות (אני לא מתכוון להחזיק את הרכב בתום האחריות).

מי יכול להאיר את עיני לגבי הבדל במחירי טיפולים שוטפים בין מורשה יבואן לבין מומחה מותג כמו רון, לדוגמא?

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לסיידון ומוטור-אפ המרחק כמעט זהה ביחס למיקום של ספטון. סיידון כשלושה צמתים לצפון מכיוון ספטון/סגולה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יכול להגיד לך שטיפלתי אצל סיידון כשהייתי יכול להגיע לספטון שהיה קרוב יותר אליי.

כשבדקתי את האופציות איפה לטפל בסיאט, המליצו לי הרבה על סיידון ופחות על ספטון, זה לפחות על סמך המלצות בקבוצת סיאט בפייסבוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנסיון אישי (של לפני מס' שנים דיי רב, מקווה שרלוונטי איכשהו) -

פליקס היו "בסדר". מוסך גדול מאוד. שרות אישי קצת בעייתי לקבל שם.

תושיה - מוסך דיי קטן ואווירה משפחתית. היו בסדר גמור.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 23 שעות, tinoki כתב:

אני לא פריק של מוסכי יבואן, ועדיין לא יודע אם אבצע את הטיפולים השוטפים של תקופת האחריות במוסכי היבואן.

אתה לא חדש בפורום. ובעל רכב תוצרת VW.

מוסך "רון" זהו מוסך מעולה, לרכבי VAG.

אבל

כל עוד הרכב שלך נמצא תחת אחריות יצרן, כדאי לך [מאוד] לטפל ברכב במוסכים המורשים שלהם.

אחרת במקרה של תקלה, או בעיה, הם עלולים להתנער מזה, ואתה עלול למצוא את עצמך, ברשימה מן הסוג של -"נפגעי צימפיון"- וכדומה.

קיבלת ע"י חברי הפורום, המלצות ודוגמאות של מוסכים.

פורסם
לפני 22 שעות, dorsht כתב:

יכול להגיד לך שטיפלתי אצל סיידון כשהייתי יכול להגיע לספטון שהיה קרוב יותר אליי.

כשבדקתי את האופציות איפה לטפל בסיאט, המליצו לי הרבה על סיידון ופחות על ספטון, זה לפחות על סמך המלצות בקבוצת סיאט בפייסבוק.

אלי סיידון פעיל בקבוצת בעלי סיאט, ספטון לא חברים בקבוצה ולכן הגיוני שלא תראה המלצות למי שלא מכיר אותם. הם כן פעילים בדף הפיסבוק של סיאט מכיוון שהם גם סוכנות מכירה של סיאט (את מכירות VW צימצמו בצ'מפיון עקב הנפח המצטמק,בעוד שסיאט וסקודה עלו) 

פורסם (נערך)

@tinoki לא כל מוסך יבואן מטפל במסחריות.

חבר שלי שגר קרוב אליך, מטפל בקאדי שלו בראשל"צ ומרוצה.

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם

העתקתי מתוך האתר של צ'מפיון את המוסכים שמטפלים במסחריות.

למעשה, ההמלצות כאן הן לספטון או סיידון. לא שמעתי המלצה חד משמעית על אחד מהם.

אטלפן לשניהם, אם שניהם זמינים באופן שווה, אטיל מטבע...

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני יכול להגיד שהייתה לי חוויה מאוד טובה במוסך המרכזי בראשלצ למרות שאני בכלל לא גר קרוב לשם. לא יודע איך יצא ככה אבל טיפל בי הבחור של המסחריות, למרות שהיה מדובר בכלל בגולף, והיחס היה מאוד טוב. אומנם לא חזרתי לשם מאז אבל השאירו עליי רושם טוב.

אומרים שרושם ראשוני זה המון ומהשיחת טלפון הקצרה שהייתה לי עם ספטון לגבי טיפול שנתי פשוט למדי לא התרשמתי שהם בכלל מעוניינים לתת לי שירות (״מחירים רק במוסך״ כן, ממש, 2020, תתקדמו). באותו הקשר סיידון דווקא חשפו הכל (״חשפו״ מי ישמע סודות הגרעין, כולה מחירון חלקים ועבודה) והיו אדיבים יותר. שוב, רק רושם ראשוני, אבל נניח והייתי הולך אליהם, אני בוודאות יכול להגיד למי כן הייתי הולך ומי לא...

• תוכן חדש...