Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שאני מחפש מאיפה לקנות רפידות ברקס לרכב. אני מחפש רפידות קרמיות או מגלוונות (Galvanized), מהסדרות הגבוהות של היצרנים הגדולים, עם ביצועים טובים וכמה שפחות אבק ורעש.

אז בארץ כבר ויתרתי מראש על להשיג משהו כזה, כי במוסכים לא מתעסקים עם חלפים כאלה אלא רק עם רפידות סטנדרטיות.

מחו"ל כבר היה לי נסיון אחד כושל מ- rockauto, הזמנתי רפידות של power stop מסדרת Z26, רק שלא בדקתי לפני, שהן עומדות בתקנים של משרד התחבורה (והן לא), והמוצר נתקע במכס ולא שוחרר. אה, ורצו לגבות ממני סכום הזוי שעולה כמו פעמיים כל ההזמנה כולל משלוח, על כל הבדיקות + מיסים + דמי אחסנה + דמי טיפול + דמי שילכו לחפש.

בקיצור, מאיפה אני יכול להזמין רפידות ולהיות בראש שקט מהעניין? אין לי בעיה להתקין לבד אגב. אמזון היה יכול להיות אופציה טובה, אבל אין שום דבר שם שמתאים לרכב שלי ונשלח לארץ (2014 קאדילק ATS 2.0 פרימיום).

אודה לעזרה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

• תוכן חדש...