Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המכוניות הללו נעות בטווח מחירים בין 65-80 אלף שח (לפי מחירון יד 2 כמובן. האם אכן הטיוטה קורולה ההיברידית (2019 80K ש"ח) שווה את ההבדל במחיר
בינה לטויוטה פריוס (2017 75K שח) או איוניק (2018 66K שח) ? 

אלו מבין השלוש הייתם קונים מבחינת אמינות ?

בנוסף האם הייתם קונים ממגרשי מכוניות כדוגמת אוטו סנטר/אלדן/לובינסקי טרייד ? 

עריכה אחרונה על ידי KillerShar
פורסם

לא נראה לי שבשוק של היום תוכל למצוא את הדגמים האלה במחירים האלה אלא אם מדובר ביוצאי ליסינג/השכרה עם קילומטרז' גבוה מאוד.
הקורולה והפריוס מאוד דומות מבחינת מה שהן נותנות. יש הבדלי עיצוב, מבנה ואיבזור. הקורולה יותר קונבנציונלית ויותר נפוצה.
לאיוניק כמה הבדלים משמעותיים מהטויוטות - אחד הגדולים בהם הוא גיר רובוטי דו-מצמדי לעומת רציף בטויוטה.

לדעתי 3 הדגמים טובים ואם אין לך העדפות מיוחדות כדאי לקנות את המכונית שתמצא עם הנתונים הטובים ביותר ביניהן.

אישית אני מוכן לקנות מאוטו סנטר (שם למעשה קניתי את האוריס שלי לפני 3.5 שנים) ומלובינסקי בתנאי שמדובר ברכב שהגיע בטרייד אין מפרטי. אני מעדיף לא לקנות מליסינג או מהשכרה (אם כי לא פוסל על הסף)

בהצלחה

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 14 שעות, motior כתב:

לא נראה לי שבשוק של היום תוכל למצוא את הדגמים האלה במחירים האלה אלא אם מדובר ביוצאי ליסינג/השכרה עם קילומטרז' גבוה מאוד.
הקורולה והפריוס מאוד דומות מבחינת מה שהן נותנות. יש הבדלי עיצוב, מבנה ואיבזור. הקורולה יותר קונבנציונלית ויותר נפוצה.
לאיוניק כמה הבדלים משמעותיים מהטויוטות - אחד הגדולים בהם הוא גיר רובוטי דו-מצמדי לעומת רציף בטויוטה.

לדעתי 3 הדגמים טובים ואם אין לך העדפות מיוחדות כדאי לקנות את המכונית שתמצא עם הנתונים הטובים ביותר ביניהן.

אישית אני מוכן לקנות מאוטו סנטר (שם למעשה קניתי את האוריס שלי לפני 3.5 שנים) ומלובינסקי בתנאי שמדובר ברכב שהגיע בטרייד אין מפרטי. אני מעדיף לא לקנות מליסינג או מהשכרה (אם כי לא פוסל על הסף)

בהצלחה

תודה על התשובה המפורטת 👍כתבת שקנית אוריס . האם היברידית ?  איך היית משווה את האוריס לקורולה  ? 

פורסם

קניתי אוריס היברידית שנת 2015 ביולי 2018. יצא לי לנהוג קצת בקורולה היברידית והיא (לטעמי) נוחה יותר.  היא כמובן מאובזרת יותר  ויש לה מערכות בטיחות אקטיביות שאין באוריס שלי. למיטב ידיעתי הקורולה גם חסכונית יותר (משהו כמו 10% לטובת הקורולה).  בקיצור,  מרגישים שהקורולה חדשה יותר...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...