Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , 

יש לי סקודה 2018 4X4 אקסלוסיב שעלה 250 אלף שח 

הרכב עשה 65000 ק"מ 

אחרי שנגמרה אחריות בחודשיים  

נדלקה נורת מנוע , בביקור במוסך מורשה בקרית שמונה התגלתה תקלה מהמכטרוניק וכמובן לא הכירו האחריות , הם עשו איפוס ואמרו אם יחזור צריך להחליף ,

בקיצור משכתי איזה חודש ועוד פעם תקלה , הרכב לא מחליף הילוכים סדרים , מהילוך ראשון קופץ ל 3 ואז 5 , ואין הילוך אחורי , 

היגעתי שוב למוסך בדקו והבשורה שצריך להחליף מכטרוניק ואיזה כרטיס עלות 10 אלף פלוס ,   אוקי אין ברירה תחליפו ,

אין חלקים במלאי , זה צריך להזמין מחול ותשלום מקדמה ,  

שילמתי מקדמה 3000 שח , אמרו תוך שבועיים יגיע , עבר כמעט חודש ואין חלקים ,

התקשרתי למוסך ואין שום מידע , אפילו לא צפי שיגיע בקרוב , 

פשוט מעצבן , רכב ברבע מליון שח מושבט כמעט חודש ויש חוסר בחלקים , 

שלא תבינו אני לא בא ללכלך על סקודה ,  הקודיאק אחלה רכב ,  אבל ההתנהלות הלא אחראית של החברה לא מתאימה , 

קניתי רכב דגל של החברה ברבע מליון שח וזה השירות שאני מקבל , 

תודה , 

פורסם (נערך)

אם כל חייו הרכב טופל במוסך מורשה יבואן סביר שאם תבקש, כנראה, תקבל השתתפות יבואן בעלות התיקון

(שלם רק עבודה ללא חלפים, או בכלל ללא עלות "תחת רצון טוב").

חפש בפורום מקרים דומים עם תיבת הילוכים בשם DSG.

בכל מקרה, ולו רק בשביל העיקרון, מציע לא לשלם שקל מבלי לוודא שזה אכן משהו שאתה אשם בו.

אפשרי שזה כשל תכנוני ומי שאמור לשאת בעלות התיקון זה היצרן או היבואן.

שים לב גם שכבר היו 3 תביעות ייצוגיות בנוגע לתיבת ההילוכים הזו (על דגמיה השונים) בשנים קודמות. חפש בפורום.

זו האחרונה מביניהם:

https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/rJEakXbWw

אני מבין שהתלונה העיקרית שלך היא לגבי זמינות החלפים ולא עלות התיקון או עצם התקלה.

לצערי פה אין בשורה. זה נושא ידוע וכואב וחוצה יבואנים ואפילו סקטורים שלמים. זה לא רק בעולם הרכב.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • אהבתי 1
פורסם

ביקשתי השתתפות או טיפול במסגרת אחריות , הכל זאת טיפולים רק אצלהם ורכב לא עשה הרבה קילומטירם אבל נעניתי בשליליות . 

פורסם

ממליץ לך לפנות לאיציק מורביה מוסך מולטיגיר בכוכב יאיר. יש לי הרגשה שזה יגמר מהר יותר, והרבה יותר זול. 053-6396242

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני כשעה, xknti כתב:

ביקשתי השתתפות או טיפול במסגרת אחריות , הכל זאת טיפולים רק אצלהם ורכב לא עשה הרבה קילומטירם אבל נעניתי בשליליות . 

ממי ביקשת? יכול להיות שהמוסך יסרב אבל היבואן יצליח למצוא פתרון

• אהבתי 1
  • מעניין 1

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם
לפני שעה, xknti כתב:

שלא תבינו אני לא בא ללכלך על סקודה ,  הקודיאק אחלה רכב

תקלה רצינית ברכב יחסית חדש ועדיין חושב שזה אחלה רכב ושאין סיבה ללכלך על סקודה? מעניין...

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, xknti כתב:

שלום , 

יש לי סקודה 2018 4X4 אקסלוסיב שעלה 250 אלף שח 

הרכב עשה 65000 ק"מ 

אחרי שנגמרה אחריות בחודשיים  

נדלקה נורת מנוע , בביקור במוסך מורשה בקרית שמונה התגלתה תקלה מהמכטרוניק וכמובן לא הכירו האחריות , הם עשו איפוס ואמרו אם יחזור צריך להחליף ,

בקיצור משכתי איזה חודש ועוד פעם תקלה , הרכב לא מחליף הילוכים סדרים , מהילוך ראשון קופץ ל 3 ואז 5 , ואין הילוך אחורי , 

היגעתי שוב למוסך בדקו והבשורה שצריך להחליף מכטרוניק ואיזה כרטיס עלות 10 אלף פלוס ,   אוקי אין ברירה תחליפו ,

אין חלקים במלאי , זה צריך להזמין מחול ותשלום מקדמה ,  

שילמתי מקדמה 3000 שח , אמרו תוך שבועיים יגיע , עבר כמעט חודש ואין חלקים ,

התקשרתי למוסך ואין שום מידע , אפילו לא צפי שיגיע בקרוב , 

פשוט מעצבן , רכב ברבע מליון שח מושבט כמעט חודש ויש חוסר בחלקים , 

שלא תבינו אני לא בא ללכלך על סקודה ,  הקודיאק אחלה רכב ,  אבל ההתנהלות הלא אחראית של החברה לא מתאימה , 

קניתי רכב דגל של החברה ברבע מליון שח וזה השירות שאני מקבל , 

תודה , 

ערב טוב,

קודם כל מצטער לשמוע על הבעיה שלך.

הרכב שלך הוא עם גיר רטוב לפי מה שכתבת (לא 7 יבש dq200) וזו פעם ראשונה שאני שומע על גיר "רטוב dq250 שיש לו בעיה במכטרוניק.

בכל העולם אין כמעט בעיות עם הגיר הזה.

האם ב 60K ביצעו לך החלפת שמן גיר? כי הגיר הזה היטפול היחיד שלו הוא כל 60K החלפת שמן.

אם במוסך אמרו לך מכטרוניק יכול להיות שהם טועים בענק ושווה להכניס למוסך מרכזי לקבל איבחון טוב יותר (מרכזי עקב אחריות ורצון טוב)

איזה מנוע יש לך? 2000 נכון? כי דגם 4x4 הנעה כפולה הגיע רק עם מנוע דיזל או 2000 כפי שזכור לי ואם אכן זה כך המוסכניק שאבחן יכול להיות שטעה בענק.

הגיר הזה כמעט חסין בעיות ולא נראה לי שאתה נפלת על אחת התקלות אולי הבודדות בעולם במיוחד עם ק"מ נמוך כל כך.

מאמין שאפילו היצרן יתעניין אם אכן יש דבר חריג כזה ושווה לכתוב לו.

חיפשתי שוב עם המילים +dq250 +mechatronic +malfunction ואתה מוצא בקושי דיבורים על זה (אחד בכלל טעות שתיקנו אותו שיש לו dq200 בגולף 1.6 שלו)

מאד מאד מוזר וממליץ תדבר עם מנהל מוסך מרכזי

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 2

קובי

:-)

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, zvit כתב:

@kobi_g לא מדובר ב-DQ250 אלא ב-DQ500

גיר קשוח ואמור להיות אמין באותה המידה (ההבדל זה כמות המומנט שכל אחד יכול לקבל)

גם חיפשתי וכמעט אין איזכור לתקלה כזו ולכן אני חושב שיש לך אבחון שגוי וכאן בטוח ששוה לדבר עם היצרן המיוחד שהרכב טופל מסודר

שלחתי לך בה.פ טלפון של מישהו לדבר ושיעזור אני מקווה מחברת צ'מפיון

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

@kobi_g מסכים שגם ה-DQ500 מאד אמין (וגם הוא צריך החלפת נוזלים כל 60000 ק"מ או 4 שנים)

עדיין חושב שכדאי שמישהו שמתמחה ב-DSG  יבדוק את הרכב ויאבחן את התקלות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...