Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים, 

אני מחזיק דירה בישראל ללא משכנתא ומעוניין למכור אותה. היות ואני קצת רחוק מישראל רציתי לדעת האם זה יהיה הכרחי עבורי להגיע לצורך חתימת החוזה מכר. ההורים שלי נמצאים בישראל והיו עד כה מטפלים בענייני השכרת הדירה אך כיוון שמדובר בעסקת מכר אני בטוח שדברים יהיו מורכבים יותר.

אז השאלה היא: האם ניתן למכור דירה בישראל בלי להיות נוכח במדינה ?

בתודה מראש לכל העונים. 

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ניחוש פרוע שניתן עם אימות חתימה וזום לבצע כזה דבר. הייתי פונה לעו"ד בעניין מאשר לפורום.

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לפני שנים רבות, רכשתי דירה מתושב חו"ל ללא שהוא הגיע ארצה. לשם כך, הוא ייפה את כוחו של אחיו למכירת הדירה באמצעות ייפוי כח נוטריוני, אשר נחתם בקונסוליה בארץ מגוריו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש דרכים לאמת את העסקה מרחוק, אבל צריך לקבל הנחיות של עורך דין ישראלי ואז לאמת את החתימה בצד השני של השלולית, אבל באיזה טכניקה - איני יודע. יתכן שאפשר באמצעות עו"ד\נוטריון עם הסמכה לכך.

לי היה אזה עניין משפטי בארה"ב שהצריך כל מיני אימותים (מה שקרוי אפוסטיל) - בוצע באמצעות עורך דין בחיפה, הצריך איזה 3 מפגשים אתו ועלה  כמה זוזים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ייפוי כוח קונסולרי לעורך דין שלך בישראל.

בידיוק אשתי סיימה לטפל בתיק כזה (היא עו"ד בתחום הנדלן).

תהליך די קצר ומאוד פשוט.

עריכה אחרונה על ידי BioS
  • רעיון טוב! 2

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

ניחוש פרוע שניתן עם אימות חתימה וזום לבצע כזה דבר. הייתי פונה לעו"ד בעניין מאשר לפורום.

ניחוש לא נכון. או לפחות לא מדויק.

לפני שעה, teyal כתב:

לפני שנים רבות, רכשתי דירה מתושב חו"ל ללא שהוא הגיע ארצה. לשם כך, הוא ייפה את כוחו של אחיו למכירת הדירה באמצעות ייפוי כח נוטריוני, אשר נחתם בקונסוליה בארץ מגוריו.

זה לעומת זאת לא ניחוש.

מכרתי דירה בישראל. החתימה על האישור הנוטוריוני היא אכן מול הקונסוליה בארץ המגורים (שזה עניין מעניין בימינו שהזמינות שלהם ... איך לומר ... מאתגרת). אבל השאר אפשר מרחוק.

בסוף בחרנו מסיבות כאלו ואחרות שאשתי תטוס למסירת המפתח במקום עו״ד שטיפל בזה - אך אפשר היה לסגור הכל מרחוק.

כולל סגירת המשכנתא.

דורש איש קשר + עו״ד שמבין בעניין.

עריכה אחרונה על ידי Liviur
  • אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אבא שלי טיפל בעינייני נדלן יותר מורכבים מסתם מכירה, של שני אחיו שגרים בחו"ל (כל אחד ביבשת אחרת).

כמו שכתבו, היה צריך מכל אחד מהם יפוי כח נוטריוני, שנחתם בקונסוליה.

כל עו"ד שמתעסק עם נדלן בישראל, יוכל להנחות אותך בתהליך הדרוש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

רק דאג שכל מה שצריך יהיה מוכן מראש, כדי שזה לא יהיה ביקור ראשון מני רבים. הנהלים האלה נוקשים ביותר.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, בנתיים יש לי קונה פוטנציאלי ועדיין לא נכנסתי לשיחה עם עו״ד. ברגע שזה יהיה רלוונטי אדאג שיהיה הכל לפני שאני נוסע לביקור בקונסוליה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...