Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז מדובר במאזדה 3 ספיריט, לצערי מדובר במידה בעייתית שלא עושה חסד ומטיבה עם שיבושים בכביש.

מחפש צמיג שיהיה כמה שיותר נוח ושקט, ספורטיביות פחות מעניין אותי.

כרגע מותקנים FLAKEN 914 ECO רועשים מאד ורחוקים מלהיות נוחים.

מאחר ולא מצאתי הרבה אלטרנטיבות, שמתי עין על מישלין PS4 ולמען האמת אני יכול גם לרכוש אותו במחיר לא רע.

השאלה, כמה נוח הצמיג הזה? 

עריכה אחרונה על ידי carsgo
פורסם

לצורך, רוב הצמיגים במידה הזאת "ספורטיביים" ( Ultra High Perfomance ). מה שאומר שהנוחות והשקט לא בראש סדר עדיפויות של היצרנים בדגמים האלה.

דווקא Falken ZE310 שקיים במידה הזאת הוא מוגדר בתור צמיג נוחות.

אני מניח שיהיה לך קשה לקנות שוב פאלקן על סמך הדגם הקודם שלא היית מרוצה. אבל זה מה שהייתי קונה לנהיגה רגועה.

מכל הצמיגים היותר ספורטיביים Hankook K117 ( שנקרא גם Ventus S1 Evo2 ) יצא הכי שקט במבחן השוואתי, וגם הכי חסכוני בצריכת דלק .  זה גם צמיג יחסית זול במידה שלך.

https://tires4u.co.il/compare?diameter=9&aspectRatio=11&width=19

https://www.tyrereviews.com/Article/2020-Auto-Bild-UHP-19-inch-Tyre-Test.htm

כמובן, Michelin PS4 או Goodyear F1 Asymmetric 2 צמיגים מעולים, אבל בטוח עולים יותר ויכולים לאכזב אותך בדרישות לשקט ונוחות, כאשר את התכונות הספורטיביות שלהם אינך צריך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת שפאלקן אני בספק אם אתקין שוב, בנוסף, ראיתי שהמחיר ל-310 הוא בסביבות 445 ש"ח, מעדיף להוסיף עוד כ 150 ש"ח לצמיג ולקחת PS4

שראיתי אגב ב- tyrereviews שקיבלו ציון של 89% בנוחות.

מבאס שבמידה הזו אין יותר מדי אופציות!

פורסם

כי למידה הזאת אין מה לעשות על רכב משפחתי עממי.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכיר כאלה שהחליפו עם גנאטים של מאזדה קומפרוט עם חברים והנוחות הרבה יותר טובה כמובן. 

אם זה ממש מטריד אותך יכל לשנמך לגאנטים של הגרסא הנמוכה. 

מאזדה קצת הגזימו עם המידה הזאת,אבל זה נראה טוב. 

פורסם
לפני 13 שעות, Ido12 כתב:

מכיר כאלה שהחליפו עם גנאטים של מאזדה קומפרוט עם חברים והנוחות הרבה יותר טובה כמובן. 

אם זה ממש מטריד אותך יכל לשנמך לגאנטים של הגרסא הנמוכה. 

מאזדה קצת הגזימו עם המידה הזאת,אבל זה נראה טוב. 

לשנמך ג'אנטים מבחינתי פחות אופציה, נכון שהרכב ירגיש נוח יותר, אבל זה גם מאבד מהנראות שלו לדעתי.

ראיתי את הטבלה הנ"ל:

https://www.tyrereviews.com/Tyre-Size/18-Inch-Tyres/215-45-18-Tyres.htm

לפיה גודייר אסימטטריק 2/3 נוח יותר ממישלין PS4, האם הגיוני?

פורסם

הגיוני, גודייר אסימטריק צמיג מוצלח מאוד גם בתור דיילי, אבל פחות ספורטיבי מאשר מישלין PS4.

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

הגיוני, גודייר אסימטריק צמיג מוצלח מאוד גם בתור דיילי, אבל פחות ספורטיבי מאשר מישלין PS4.

מעדיף נוחות על ספורטיביות, זה לא רכב לתקוף איתו פניות, הרכב מלכתחילה מכויל על הצד הקשיח יותר ולכן המטרה שלי להשיג צמיג כמה שיותר נוח ורך..

פורסם

אני חושש שאתה יותר מדי בונה על השיפור בנוחות אחרי החלפת הצמיגים. 

לא כדאי לפתח ציפיות גדולות כדי לא להתאכזב. 

פורסם
לפני 2 דקות, vladclar כתב:

אני חושש שאתה יותר מדי בונה על השיפור בנוחות אחרי החלפת הצמיגים. 

לא כדאי לפתח ציפיות גדולות כדי לא להתאכזב. 

תראה, ברור שאני לא מצפה יותר מדי, המידה מלכתחילה לא עושה חסד לעניין הנוחות אבל כן מצפה לשיפור כלשהו.

כרגע מותקנים פאלקנים 914 אי שם מ-2017, הצמיגים רועשים, נוקשים והבנתי שפחות מומלצים מ-310.

פורסם

יש לי חבר עם אוקטביה 1.8 tsi, שגם ברכב הזה החליטו להתקין צמיגים רחבים בחתך נמוך.

הוא החליף זוג קדמיים מדנלופ מקוריים לגודייר אסימטריק 3 ומרוצה מאוד.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

יש לי חבר עם אוקטביה 1.8 tsi, שגם ברכב הזה החליטו להתקין צמיגים רחבים בחתך נמוך.

הוא החליף זוג קדמיים מדנלופ מקוריים לגודייר אסימטריק 3 ומרוצה מאוד.

ידוע לך איפה אפשר לראות בכמה הם מתומחרים? משום מה באתר tires4u המחירים לא מעודכנים..

פורסם (נערך)

בצער רב ויגון קודר, נאלצתי "להתפשר" על ה ZE310 עבור ה 3 שלי. אלה לא צמיגים קטסטרופליים, אבל הם פשוט לא שווים את המחיר. להשיג צמיגים ראויים במידה המבחילה הזו זה אתגר לא פשוט. גם אין הצדקה ל PS3/PS4 כי אני לא עולה עם הנבלה הזו על המסלול בכל מקרה. אינץ' אחד פחות במידת הג'אנט היה עושה פלאים למבחר ואפשר היה אפילו להתקין עליה את ה Primacy 4 המדהימים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 4 דקות, ALÞћÃ כתב:

בצער רב ויגון קודר, נאלצתי "להתפשר" על ה ZE310 עבור ה 3 שלי. אלה לא צמיגים קטסטרופליים, אבל הם פשוט לא שווים את המחיר. להשיג צמיגים ראויים במידה המבחילה הזו זה אתגר לא פשוט. גם אין הצדקה ל PS3/PS4 כי אני לא עולה עם הנבלה הזו על המסלול בכל מקרה. אינץ' אחד פחות במידת הג'אנט היה עושה פלאים למבחר ואפשר היה אפילו להתקין עליה את ה Primacy 4 המדהימים.

כמה שילמת על הצמיגים האלה?

וכן, אין ספק שאינץ' אחד פחות וההבדלים היו משמעותיים! 

• תוכן חדש...