Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודש אקבל רכב חדש בצבע לבן פנינה 

ממה שאני רואה על צבע לבן רואים הכי פחות את הסווירלס ושריטות.
שאלות:
1.האם יש טעם לאחר קבלת הרכב לבצע פלסטלינה , פוליש עדין ואז הגנה כל שהיא?

2.לא מובן לי ואממה שקראתי הדעות חלוקות \ שונות לגבי ישום ווקס על אוטם צבע , להבנתי האוטם אמור ליצור שכבת הגנה ממש כמו ווקס .
3.אני לא מתכוון להשתעבד לניקיון הרכב רק רוצה שישאר נקי כמה שאפשר , אז מה החומרים המומלצים לישום ההגנה לאחר שתפתר סוגיית סעיף 2 :
   הכוונה היא לאחר שטיפה או ניקיון יבש על ידי  quick detailer מה עלי לעשות ועם איזה חומר , ואחת לכמה זמן ליישם את שכבת הגנה .
   אין לי בעיה לבשקיע בחומרים יקרים לישום ההגנה אם אני יודע שהם יחסכו לי זמן בניקוי או שיחסכו ממני ניקוי תכוף יותר של הרכב .
4.ניקיון פנימי:
    א.על המושבים מעור סינטטי איזו שכבת הגנה מומלץ ליישם ?  שוב המלצה לחומרים 

ב.האם יש איזה חומר שמגן על שטיחי הרכב ברצפת הרבב? או לא אוהב את כל שטיחי הגומי למיניהם.

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

פורסם

1. על רכב לבן אולי רואים פחות סווירלים, אבל על לבן פנינה רואים גם רואים.

2. אוטם מול ווקס ייספק הגנה לאורך יותר זמן. ווקס על אוטם (כנראה) יאריך את זמן ההגנה עוד יותר.

3. jet seal (אני משתמש בו ומרוצה), mirror glaze של מגוויירס, carpro reload (שכנראה יהיה יקר יותר) - אלה אופציות מצויינות.

4. יש תכשירים ייעודיים לעור סינטטי, אבל גם תכשירים שמיועדים לעור אמיתי יעשו את העבודה מצויין. תיעזר גם במברשת עדינה. לגבי השטיחים, הימנע מתכשירים שומניים למיניהם. שאיבה, מים, וסבון יעשו את העבודה.

פורסם

1.אז מה ההמלצה לעשות לאחר קבלת הרכב? האם לבקש שלא ישתפו את הרכב לפני המסירה?

2.אפשר ליישם וקס על אוטם - הוא יתפס בכלל כי לפי הבנתי אוטם זה סוג של ווקס סינטטי - תקן אותי אם אני טועה -אשמח להמלצה על מוצרים 

3.אבדוק - מזמין מאמזון נראה מה שמין ואם יוצא יותר זול מישראל  - כרגע עם מבצע השילוח חינם מעל 65$ יוצא לדעתי חצי מחיר מישראל.

4.אשמח גם כן להמלצה , או לפחות כיוון של מוצר

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

• תוכן חדש...