Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדירה הקודמת שילמתי לפרטנר 90 שקל בחודש על חבילת 1000/100 ללא ראוטר - במקומו ביקשתי ממיר סיב וחיברתי אליו ראוטר פרטי.

בדירה הנוכחית אין פרטנר, משלם 99 + 10 ש"ח (ה 10 שקל על ההתקנה שעלתה 360 ואפשר לחלק ל 36 חודשים) על 600/60 לסלקום על תשתית בזק, גם עם ממיר סיב.

אני מכיר מושב עם בתים פרטיים בלבד שבזק עשו שם פריסת סיבים, גרים שם לא מעט טחונים אז יש כדאיות כלכלית.

עריכה אחרונה על ידי ishayk
  • תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, ishayk כתב:

בדירה הקודמת שילמתי לפרטנר 90 שקל בחודש על חבילת 1000/100 ללא ראוטר - במקומו ביקשתי ממיר סיב וחיברתי אליו ראוטר פרטי.

בדירה הנוכחית אין פרטנר, משלם 99 + 10 ש"ח (ה 10 שקל על ההתקנה שעלתה 360 ואפשר לחלק ל 36 חודשים) על 600/60 לסלקום על תשתית בזק, גם עם ממיר סיב.

אני מכיר מושב עם בתים פרטיים בלבד שבזק עשו שם פריסת סיבים, גרים שם לא מעט טחונים אז יש כדאיות כלכלית.

משער שהם שילמו על זה באופן פרטי או שאחד מהטחונים משפיען אז הוא סידר את כולם.

2 רחובות מעליי יש מגדלים וכולם מחוברים. אצלנו ברחוב התעלות קיימות ועדיין לא מחברים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דירה חדשה עבורי, מה אני צריך לעשות על מנת לקבל את האינטרנט סיבים? 

מה הדרישות הנוכחיות? אישור הוועד בית?  האם תהיה השפעה אם מדובר בתמ"א? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 8.10.2021 בשעה 21:12, redroze כתב:

ממש לא בכל השכונה. תסתכל איך החלאות עוקפים את כל הבתים צמודי הקרקע בכוונה.

כנראה לא משתלם להם לפרוס לצמודי קרקע.

למרות שהשמועות אומרות שזה זמני לפחות עם בזק.

והפיצוי אצלם יגיע מזה שעלות התקנה לצמוד קרקע יהיה יקר יותר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עד לא מזמן אפילו לא הסתכלו על בניין משותף עם פחות מ-10-12 דיירים, אבל זה משתנה לאט לאט

אני מניח שאיזורים ישנים שרובם צמודי קרקע בכל מקרה יקבלו אחרונים. זה לא משנה כמה הם טחונים או לא, ממילא המחיר הוא די קבוע, מחיר ההתקנה אולי יקר יותר, אבל זה כלום לעומת תחזוקה.

בלי קשר אני עם unlimited 1000/100 מקבל לפחות 900 בקווי, ללא ראוטר שלהם(הטכנאי גם לא ניסה לדחוף)

ההתקנה הייתה בחינם והמחיר 109 לחודש

כמה חודשים לפני כן בא נציג לועד וביקש שתחתום להם שאנחנו מרשים להתחבר לקו שיעבור ברחוב, הועד פנו אליי שאסביר להם מה זה בכלל והן חתמו לו.

גם בזק וסלקום ממה שאני יודע נותנות שירות בבניין שלנו

פורסם
לפני 15 שעות, m3x7r3m3 כתב:

כנראה לא משתלם להם לפרוס לצמודי קרקע.

למרות שהשמועות אומרות שזה זמני לפחות עם בזק.

והפיצוי אצלם יגיע מזה שעלות התקנה לצמוד קרקע יהיה יקר יותר.

יש יישובים שלא משתלם להפעיל בהם קווי אוטובוס או לסלול אליהם כבישים, אז לטענתך הם צריכים להיות מנותקים מהציוויליזציה כי זה לא משתלם?

• רעיון טוב! 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא, אבל מכיוון שהם לא מנותקים מהציוויליזציה - אלא יש להם אינטרנט פשוט איטי יותר, הגיוני שהפריסה תהיה למקומות "רוויים" קודם כל.

ואם כבר - אז התערבות של המדינה היא זו שהורסת, Example given פריסת סיבים אופטיים על ידי בזק, שהוגבלה ע"י... משרד התקשורת.

גם במקומות שבהם כבר הייתה תשתית סיבים מוכנה, לא אפשרו להפעיל אותה.

אז אם אתה מצפה שהרגולטור / המדינה תכריח את השוק לפרוס ליישוב של 50 משפחות סיב אופטי יחד עם שכונה חדשה בעיר גדולה, אז נכונה לך אכזבה עמוקה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדעתי, ואולי אני בן יחיד כאן, מדינה מפותחת, מתקדמת, מה שאוהבים לכנות "מערבית", צריכה (מה זה צריכה, חייבת) לספק לאזרחים שלה בין שאר השירותים (כמו שיטור טוב, שרותי משרדי ממשלה נגישים וכו'), גם שירותי תחבורה ציבורית מפותחת ויעילה, וכן - גם אפשרות גלישה אינטרנטית ברמה גבוהה. זה אלף בית של גימל דלת!
כיום הכל נעשה דרך האינטרנט וזה רק ילך ויגבר.
האזרח הישראלי משלם לא מעט מיסים. אין שום הצדקה שגם ביישוב הכי שכוח-אל לא תהיה תחבורה נורמלית ועל אחת כמה וכמה גם רשת אינטרנטית משובחת. להיפך, את יישובי הספר צריך לטפח, ולהגיד תודה כל יום לאזרחים שם שהם מוכנים לאכלס את האזור (אבל זה כבר נושא אחר).

פורסם (נערך)

הכל מתועד לפרטי פרטים, למי שמתעניין לדעת יותר על דרכי ההתנהלות של משרד התקשורת מוזמן לקרוא ב telecom news  לפעמים קצת חופר, בעיקר בנושא תיק 4000. אבל הרבה מאד בנושאי תיפקוד משרד התקשורת על שלל שריו ומנכ"ליו. 

אגב, הטובים שהיו הם השר אריאל אטיאס והמנכ"ל מרדכי מרדכי, מאז הכל מתנהל אחרת (שלא לאמר אפילו לאחור) 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, ירחמיאל כתב:

לדעתי, ואולי אני בן יחיד כאן, מדינה מפותחת, מתקדמת, מה שאוהבים לכנות "מערבית", צריכה (מה זה צריכה, חייבת) לספק לאזרחים שלה בין שאר השירותים (כמו שיטור טוב, שרותי משרדי ממשלה נגישים וכו'), גם שירותי תחבורה ציבורית מפותחת ויעילה, וכן - גם אפשרות גלישה אינטרנטית ברמה גבוהה. זה אלף בית של גימל דלת!
כיום הכל נעשה דרך האינטרנט וזה רק ילך ויגבר.
האזרח הישראלי משלם לא מעט מיסים. אין שום הצדקה שגם ביישוב הכי שכוח-אל לא תהיה תחבורה נורמלית ועל אחת כמה וכמה גם רשת אינטרנטית משובחת. להיפך, את יישובי הספר צריך לטפח, ולהגיד תודה כל יום לאזרחים שם שהם מוכנים לאכלס את האזור (אבל זה כבר נושא אחר).

צודק בהכל.

רק מה - אנחנו לא מדינה מפותחת, ובטח לא מתקדמת, ואנחנו לא מקבלים אף אחד מהשירותים שציינת.

לכן קל וחומר אינטרנט ברמה גבוהה.

לפני 58 דקות, zaf כתב:

הכל מתועד לפרטי פרטים, למי שמתעניין לדעת יותר על דרכי ההתנהלות של משרד התקשורת מוזמן לקרוא ב telecom news  לפעמים קצת חופר, בעיקר בנושא תיק 4000. אבל הרבה מאד בנושאי תיפקוד משרד התקשורת על שלל שריו ומנכ"ליו. 

אגב, הטובים שהיו הם השר אריאל אטיאס והמנכ"ל מרדכי מרדכי, מאז הכל מתנהל אחרת (שלא לאמר אפילו לאחור) 

חומר קריאה משובח

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סבבה.

מישהו יודע כמה עולה אינטרנט בארה"ב ו/או קנדה ומה רמת הביצועים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תלוי איפה בארה"ב ומי הספק שלך. בד"כ יותר יקר מאשר פה.

מצד שני צריך להסתכל גם למשל על התשתית הנדרשת.

בחייאת זומזום איזה תשתית יקרה וארוכה אתה צריך מצומת האינטרנט בפתח תקווה, לשכונת אם המושבות בפתח תקווה? או מפארק אפק בראש העין (שם יושבים למשל שרתים של KamaTera, או המטה של פרטנר) לפסגות אפק?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, falou כתב:

סבבה.

מישהו יודע כמה עולה אינטרנט בארה"ב ו/או קנדה ומה רמת הביצועים?

באנגליה כמעט הכל יותר זול מישראל (אוהבים לתת תמיד את אנגליה כדוגמה למדינה יקרה) פרט לשני דברים עיקריים שמצאתי אותם יקרים יותר - תקשורת ורכבות.

חבילות סלולר זולות הם סביב 13 פאונד (נגיד 60 שקלים, של חברת 3)

סיב של 400 בעסקה טובה יוצא כ 200 שקל (של SKY) וזה מעולה כי עד לא מזמן בחיר הזה היו מקבלים 100M אבל מאז שעובדים מהבית הביאו קצת קפיצה בתחרות במחירים ובמהירות שנותנים, אפילו בזק היקרנים ביותר בשוק לא מגיעים ל 200 שקל על קצב גבוה בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תלוי איפה בארה"ב ומי הספק שלך. בד"כ יותר יקר מאשר פה.

בכמה יותר יקר ומה התשתית?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...