Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

יש לי רכב מסוג פולקסווגן פאסאט 2011, עשה כמעט 140 אלף ק"מ

המוסכניק שאני עובד איתו אמר לי שאני צריך לעשות טיפול תקופתי (החלפת שמנים, מסננים, פלאגים וכו') כל 10 אלף קילומטר או בעוד 100 ימים - (שזה שלושה חודשים - שלושה חודשים וחצי) הקודם מבין השניים, עכשיו לי זה נראה קצת תמוהה לעשות טיפול כל שלושה חודשים, אבל מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי WhaaEver
פורסם

כל שנה או 15.000 ק"מ. 

יש התראה טיפולים בלוח שעונים, כנראה המכונאי שלך ראה שלפיה צריך בעוד 100 יום טיפול. 

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Buki כתב:

כל שנה או 15.000 ק"מ. 

יש התראה טיפולים בלוח שעונים, כנראה המכונאי שלך ראה שלפיה צריך בעוד 100 יום 

לא הבנתי מהתשובה שלך מה נכון לעשות.

גם בפעם הקודמת טיפלתי לפני 100 ימים בערך (הוא כיוון את ההתראה בלוח שעונים גם אז)

ככה צריך? לבדוק בספר טיפולים וללכת לפיו?

פורסם

פולקסווגן האחרונה שהייתה צריכה לעשות טיפול כל 3 חודשים הייתה חיפושית (זו הישנה של שנות ה 60-70)...

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Buki כתב:

פולקסווגן האחרונה שהייתה צריכה לעשות טיפול כל 3 חודשים הייתה חיפושית (זו הישנה של שנות ה 60-70)...

רשמת מקודם ש"יש התראה טיפולים בלוח שעונים, כנראה המכונאי שלך ראה שלפיה צריך בעוד 100 יום טיפול"

אז אני לא מבין אותך חבר.

כל כמה זמן צריך לעשות טיפול?

אחרי 10 או 15 אלף קמ?

ובהנחה שלא הגעתי לקמ, כעבור כמה זמן אצטרך לטפל?

עזרה? כאלה שיש להם פולקסווגן?

פורסם

חשבתי שבוצע טיפול לפני 8-9  חודשים ועכשיו מופיע שנותרו 100 ימים לטיפול הבא. 

בכללי טיפול כל שנה/15.000 ק"מ, לפי מה שמגיע קודם. לא בכל טיפול צריך להחליף מצתים וכל הפילטרים אלא לפי שגרת טיפולים של היצרן שמגדירה מה להחליף ומתי. 

פורסם (נערך)
לפני שעה, Buki כתב:

חשבתי שבוצע טיפול לפני 8-9  חודשים ועכשיו מופיע שנותרו 100 ימים לטיפול הבא. 

בכללי טיפול כל שנה/15.000 ק"מ, לפי מה שמגיע קודם. לא בכל טיפול צריך להחליף מצתים וכל הפילטרים אלא לפי שגרת טיפולים של היצרן שמגדירה מה להחליף ומתי. 

עשיתי אצלו טיפול לפני 4 חודשים, הרכב עבר מאז רק 8000 קילומטר, היום הוא עשה לו טיפול וכיוון את ההתראה באוטו לעוד 100 ימים או 10 אלף קמ. הוא מצפה שאני אעשה טיפול כל 3 - 4 חודשים ! אני מרגיש מרומה.. אשכרה יכולתי לנסוע עוד 6000 קילומטר ואז לטפל לפי מה שאתה אומר.

פורסם

כל 10 אלף קמ (או שנה, מה שמגיע קודם), עושים טיפול בסיסי שכולל שמן מנוע ופילטר. על הטיפול הבסיסי אתה מוסיף מה שצריך (פלאגים, מסננים נוספים וכו..). כבר ממזמן אין צורך להחליף פלאגים כל 10 אלף קמ.

פורסם

אם יש לך מנוע עם טורבו(שכנראה זה המצב) סביר מאוד להחליף שמן כל 10 אלף קמ'. לגבי 100 יום, זו הגזמה. תיצמד לעניין ה10 אלף קמ' בלבד.

האתר שלי: long.co.il

פורסם (נערך)

אם ב4 חודשים עשית "רק" (זה לא רק, זה גבוה מהממוצע) 8000 ק"מ, סימן שעוד 100 ימים תעשה עוד 6700 ק"מ, ולכן המכונאי שלך צודק, הטיפול הוא אחרי 15 אלף.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תוכן חדש...