Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות צבע בפיז'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברשותי פיז'ו 205 מודל 98 בצבע כסף מיטאלי.

בחודשים האחרונים הבחנתי כי מופיעות לי נקודות לבנבנות על הגג וזה הזכיר לי תופעות שראיתי בדגמי פיז'ו אחרים כדוגמת 306. באותם מקרים ראיתי שהנקודות התפשטו לכל הגג או מכסה מנוע.

האם מישהו מכיר את התופעה ויודע מהי? והאם ניתן לעשות משהו נגדה? האם היא מזיקה?

בתודה מראש

רונן

נ.ב

בחיפושם שביצעתי בפורום לא הצלחתי למצוא את השאלה הזו.

פורסם

יכול להיות שאתה גר באזור רמת אביב, אשקלון או חדרה?

התופעה נגרמת לעיתים מהפיח שמיצרת תחנת הכוח.

לדעתי - נסה בתור התחלה לשטוף את הרכב היטב, ולאחר מכן לעבור עליו עם ווקס משחזר צבע איכותי. לאחר מכן, הקפד לבצע מריחה חוזרת של ווקס אחת לכמה חודשים, כדי לשמור על ההגנה לצבע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שלום רב

ברשותי פיז'ו 205 מודל 98 בצבע כסף מיטאלי.

בחודשים האחרונים הבחנתי כי מופיעות לי נקודות לבנבנות על הגג וזה הזכיר לי תופעות שראיתי בדגמי פיז'ו אחרים כדוגמת 306. באותם מקרים ראיתי שהנקודות התפשטו לכל הגג או מכסה מנוע.

האם מישהו מכיר את התופעה ויודע מהי? והאם ניתן לעשות משהו נגדה? האם היא מזיקה?

בתודה מראש

רונן

נ.ב

בחיפושם שביצעתי בפורום לא הצלחתי למצוא את השאלה הזו.

פטריות בצבע.

אין מה לעשות. ווקס לא ייטפל בבעיה.

צריך צביעה מחדש.

להבא, אל תחנה בשמש.

• תוכן חדש...