Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, אביה11 כתב:

האם אני יראה שיפור ניכר בצריכת הדלק? הרכב עושה 1 ל6 בתוך העיר

תצרוכת דלק מושפעת מהמון פרמטרים, אפילו צפיפות אוויר בטמפ' חמה או קרה יכולה להשפיע. מה שאני בא לומר, שתמיד כדאי לבצע יישור קו לכמה שיותר מכלולים ואז אתה יכול להיות במעקב.

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה גורם לדפיקה/מכה בין הילוך ראשון לשני ? תושבת גיר קדמית או אחורית? כי אצלי בדקתי ושניהם קרועות.. אני רוצה לדעת מה להחליף כדי שהמכה תעלם....

פורסם
לפני 14 שעות, אביה11 כתב:

מה גורם לדפיקה/מכה בין הילוך ראשון לשני ? תושבת גיר קדמית או אחורית? כי אצלי בדקתי ושניהם קרועות.. אני רוצה לדעת מה להחליף כדי שהמכה תעלם....

אחי זה רכב ישן . אתה תחליף תושבות מנוע יצוץ לך משהו אחר. זה בור ללא תחתית..

• תוכן חדש...