Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה לקיים שיחה עם אנפלבית,דיסלקט(לא נאמר מלעג) או שעיברית זאת לא השפה הרישמית שלהם (תבינו לבד) בוואצאפ ותראה שמאוד קשה לקיים עימם שיחה כתובה ולא מובנת והם יעדיפו להתקשר או להקליט שיחה של דקה וחצי במקום להתקשר.... זה הצד השלילי של הנושא , למרות שהם רוכשים פוטנציאלים

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אני אמנם כבד שמיעה, לכן כשאמכור את הרכב שלי, אבקש לא להתקשר, לשלוח בוואצאפ או SMS (בצירוף המידע שאיני יכול לדבר בטלפון כיוון שאני כבד שמיעה), מאמין שיכבדו את הבקשה.

• מעניין 1
פורסם
לפני 12 שעות, davemustaine87 כתב:

מה דעתכם בעניין? 

דעתי שתמשיך לפעול ככה, לפעמים צריך לוותר על אקזמפלר בשביל לקנות בידיעה שפעלת לפי הדרך שלך ולא ניגנת לפי צלילי החליל שלהם.

צריך שיהיו אנשים כמוך, למה כל הזמן צריך שיחות בשביל מידע בנאלי זה לא שסוגרים ככה עסקאות. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עם האפליקציות השונות למסרים, איבדנו יכולת לתקשר בדיבור. 

אני בהחלט מעדיף בהתחלה לפחות להתכתב בווטסאפ/מסנג'ר, ואין לי סבלנות לשיחות.

מצד שני כששואלים אולי שאלה שהתשובה עליה ארוכה, למי יש כח להתחיל לענות בסלולרי? אז אם יש ווטאספ ווב זה סבבה, אבל לא תמיד הוא זמין. 

שורה תחתונה, אני יכול להבין מי שרוצה שיתקשרו איתו בע"פ. כשאני קונה, תלוי באופי הקניה, לפעמים אני מתאמץ להתאים את עצמי למוכר. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מזמן מכרתי רכב. פרסמתי מחיר גבוה יחסית. היו די הרבה הודעות שנפתחו ב: 'יכול לתת x שח'. עניתי לכולם בחיוב, גם לסכומים נמוכים במיוחד. אף אחד מהם לא טילפן ולא בא לראות את הרכב

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

העדפה שלי היא להתקשר ולאחר מכן לעבור לוואטסאפ לצורך פורמליות מסויימת ו'ניירת'. בגלל שאני 'בעייתי' ומחפש רכבים ספציפיים מאד, לרוב זו לא בעיה כי גם הבעלים של הרכבים חולים בראש כמוני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בשביל ידע בסיסי של שאלות כמה ק"מ ותמונות של הרכב זה סבבה לגמרי. מעבר לזה, זה פשוט מיותר ומייגע.

לא חסר ליצנים שיחפרו לך בווצאפ שעות על גבי שעות עם כיבוס מילים ובסוף לא יקנו, בשיחה טלפונית אפשר לקצר את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי לגיטימי לחלוטין, גם כמוכר וגם כקונה.

בניגוד לשיחות טלפון, אתה יכול להחליט מתי נח לך לענות לבן אדם ואם להמשיך איתו את המשא ומתן במידה ומתחיל לחפור לך במקום לתת תשובה החלטית. הרבה חרטטנים יעדיפו לדבר בטלפון על פני התכתבות כי זה הכישרון שלהם, להתיש בן אדם בדיבור. בהודעות אתה לא צריך להילחם בשביל להכניס מילה או לסיים את השיחה בלי לנתק בפרצוף, מה שלהרבה אנשים מחונכים לא נעים לעשות גם כשאין עם מי לדבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 שעות, itaysamurai כתב:

אני לא מתכוון לבזבז זמן על סימוסים שחוזרים על עצמם, בטח לא באמצע היום.

אותו דבר אני יכול להגיד על שיחות טלפון.

כול פעם אותו הדבר, כול פעם צריך להגיד טקסט שכבר מוכן אצלי מראש בוואצאפ, כול פעם מישהו חייב לספר בדיחה, או איזה סיפור חיים או משהו שממש אבל ממש לא מעניין אותי.

אם באתי למכור, יש לי טקסט שאני כותב בפעם הראשונה שפונים אלי, ומשם אני פשוט משתמש בו מחדש + מוסיף משהו אם צריך.

אם לקנות, אז אני תלוי במוכר, נוח בוואצאפ אבל אנשים רוצים שתתקשר כאילו יש הבדל, ואז שוב זיוני מוח על משהו שאפשר לחסוך.

נכון, אני לא חובב שיחות טלפון בכללי. אני מוכן לשוחח בטלפון/וידאו עם חברים, אבל סתם ככה? מיותר.

זה גם נוח לדעתי שתכלס הודעות זאת תקשורת א-סינכרונית. לא חייב לענות מיד אלא כשנוח לי. (אם כי לרוב אני עונה מיד)

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לגיטימי ביותר להתחיל שיחה בווטסאפ,יש את אלה שמאותגרים טכנולוגית ויקח להם 24 שעות לענות,אז איתם עדיף לדבר בטלפון,אלה שישר אומרים לך אתה לא רציני,זה אותם אלה שכשתבקש

מהם צילום רישיון רכב ותעודת זהות לא ישלחו לך.

אני כשאמכור את הרכב יכין קבצי pdf של דוח סליקה,רישיון רכב,וכל הנתונים שיש לי על הרכב,תוך שניה בווטסאפ של מי ששולח הודעה.

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

למי יש כח להתחיל לענות בסלולרי?

יש אחלה פונקציה של הקלדה קולית. ככה אתה פשוט מדבר לתוך הטלפון וזה ממיר לך את הקול להודעות טקסט. אחרי זה שולח למתעמיין. היתרון הוא שכל מה שאמרת, כתוב שחור על גבי לבן ואף אחד אחר כך לא יכול להתחכש. למשל את ההודעה הזאת לקח לי בדיוק חמש שניות להקליד על ידי הקלטה קולית כמובן, ולשלוח. 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

יש אחלה פונקציה של הקלדה קולית. ככה אתה פשוט מדבר לתוך הטלפון וזה ממיר לך את הקול להודעות טקסט. אחרי זה שולח למתעמיין. היתרון הוא שכל מה שאמרת, כתוב שחור על גבי לבן ואף אחד אחר כך לא יכול להתחכש. למשל את ההודעה הזאת לקח לי בדיוק חמש שניות להקליד על ידי הקלטה קולית כמובן, ולשלוח. 

לא טוב לאנשים כמוני עם בעיות קשב וריכוז שלוקח להם זמן לפעמים להמשיך משפט באופן רציף (לפעמים מאבד מילה או לא מדבר בצורה רציפה כמו הצורה בה אני כותב).

לגבי השאלה - לדעתי לגיטמי ביותר בעידן של היום להשתמש בוואטספ, לא צריך להיות מקובע ומיושן ולדבר רק בטלפון.

היתרון ברור ומהותי, כפי שציינו, ניתן לשלוח הודעה מוכנה, תמונות, סרטונים וקבצים, ולחסוך ה מ ו ן זמן של שיחת טלפון (לקרוא הודעה זה יותר מהיר מאשר לנהל שיחה בדיבור)

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

איך אתה מכניס סימני פיסוק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פשוט מאוד. איפה שיש סימן פיסוק אני אומר. או, או למשל... אני חושב שהדוגמה פה מסבירה את זה די טוב😁

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...