Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מה הולך חייב התייעצות לגבי צילום שצולמתי במהירות מופרזת,מדובר במצלמה בכביש 44 מיד אחרי מחלף חולון מתחת לגשר,לא ידוע אם המהירות המותרת היא 70,90 חלק מהאנשים טענו כך וחלק כך למרות שרשום 70,נסעתי במהירות של 135-140 אני כמעט בטוח,עד כמה חמור המקרה ומה עליי לעשות 

D7576E49-763F-4BC4-9B2C-94A90D6FBABB.png

• מעניין 1
פורסם

האם קיבלת דו"ח הביתה? מהירות מותרת בקטע הזה 70 קמ"ש - יש מספר תמרורים לכל אורך הקטע, עד צומת בית דגן.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אם צולמת, ואם אכן הערכת המהירות שלך נכונה, אתה צפוי להיות מוזמן למשפט, שזה הנוהל בחריגה 51 קמ"ש ויותר מהמהירת המותרת (אחרי הפחתה של 5 קמ"ש מהמדידה).

בינתיים אתה בעידן אי הוודאות, כי אינך יודע האם צולמת. יהיה עליך להמתין להגעת הדו"ח, צריך להגיע תוך 4 חודשים (6 לרכב חדש).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבר שלי בכזה מקרה העביר את הדו"ח על שם תושב חו"ל וטען שהוא נהג ברכב, ושילם 1500 ללא נקודות.

אם אתה רוצה להתמודד- אפשר לקחת עורך דין תעבורה טוב ולהגיע להסדר טיעון בבית משפט.

משתדל לעזור

פורסם
בתאריך 25.6.2021 בשעה 14:53, המחליף כתב:

חבר שלי בכזה מקרה העביר את הדו"ח על שם תושב חו"ל וטען שהוא נהג ברכב, ושילם 1500 ללא נקודות.

אם אתה רוצה להתמודד- אפשר לקחת עורך דין תעבורה טוב ולהגיע להסדר טיעון בבית משפט.

מה זאת אומרת העביר את הדוח על שם תושב חול? פשוט הלך לתייר בארץ ואמר לו רוצה לבוא למשפט ?

פורסם
לפני 7 דקות, עידודדד כתב:

מה זאת אומרת העביר את הדוח על שם תושב חול? פשוט הלך לתייר בארץ ואמר לו רוצה לבוא למשפט

לא, הוא השיג הצהרה מחבר שלו דרך האתר של פניות נהגים ארצי, הצהיר שהחבר נהג ברכב והדוח עבר על שמו (חרג 41 קמש בעירוני).

אם במקרה שלך זה עבירה של יותר סיכון שזה משפט בפועל- זו כבר בעיה סבוכה והייתי ממליץ על עורך דין.

משתדל לעזור

פורסם
לפני כשעה, המחליף כתב:

לא, הוא השיג הצהרה מחבר שלו דרך האתר של פניות נהגים ארצי, הצהיר שהחבר נהג ברכב והדוח עבר על שמו (חרג 41 קמש בעירוני).

אם במקרה שלך זה עבירה של יותר סיכון שזה משפט בפועל- זו כבר בעיה סבוכה והייתי ממליץ על עורך דין.

אני בבעיה אחי,לא זוכר אם צולמתי על 140 או פחות,וגם הסטייה של הקמש,הבדל של כמה קמשים בודדים בין משפט לבין חיים תותים 

פורסם

כתבתי לך שלשום, ואני חוזר: אתה צריך להתאזר בסבלנות, שכן אינך יודע האם צולמת, ואם כן - האם הצילום קביל. 

בינתיים הקפד על שמירת החוק קלה כחמורה, על מנת לא לקבל כרטיס צהוב שני.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 שעות, sperial כתב:

כתבתי לך שלשום, ואני חוזר: אתה צריך להתאזר בסבלנות, שכן אינך יודע האם צולמת, ואם כן - האם הצילום קביל. 

בינתיים הקפד על שמירת החוק קלה כחמורה, על מנת לא לקבל כרטיס צהוב שני.

היה פלאש אח 

• תוכן חדש...