Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מתוך סקרנות - מה נתון צריכת הדלק הטוב ביותר שהגעתם אליו?

אני הצלחתי לקבל מקריאת מילוי במשאבה נתון של 1:26 (קורולה היברידית).

פורסם (נערך)

1:23, איוניק 2018, ממוצע לפי מחשב רכב.

לא מדדתי לפי משאבה כי היה ליסינג ולא באמת היה אכפת לי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לנהוג כל הזמן במחשבה איפה אתה חוסך עוד טיפת דלק זה דיכאון. תסע לאן שאתה צריך וזהו, הבריאות הנפשית יותר חשובה.

ד"א, ממה שאני שמתי לב באיוניק, אז דווקא כשהנסועה שלי הייתה ברובה בבינעירוני, הרכב היה יותר חסכוני בדלק. בעירוני היה 1:17 בלחץ, בבינעירוני 1:20-21 בלי להתחשבן יותר מדי. גם המזגן משפיע כמובן.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא צריך לחכות לדיסקו

ציטוט

צריכת הדלק המשולבת שהתקבלה היא...הוא...היא...249 ק"מ לליטר. זו לא טעות. 249 ק"מ לליטר. הסיבה היא שבמרבית הזמן הרכב השתמש בסוללה, ורק לקראת הסוף נעזר במשהו כמו שליש עד חצי ליטר דלק, ואז הגיע לחניה ולטעינה.

פורסם

אני לא בטוח מה המשמעות של הנתון "הטוב ביותר"...
אצלי באוריס הצ'בק 2015 הממוצע בכמעט שלוש שנים במשאבה הוא כ-18 ק"מ לליטר. אם אני לא טועה, הטוב ביותר שהגעתי אליו היה כמעט 22 ק"מ לליטר.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Night Driver כתב:

ילדים אתם. חכו לדיסקו שיראה לכם מה זו צריכת דלק אמיתית של היברידית.

זה PHEV לא רק היברידית !

טכנית אם אתה עושה בסביבות 50 ק"מ ביום,מטעין כל פעם,נוהג רגוע יכול לעשות גם 500 ק"מ לליטר דלק.

הנה,בהתחלה שבדקתי צריכות,יצא לי 5 ימים שהייתי נוסע למרחק 50 ק"מ הלוך,50 ק"מ חזור (אבל יש 2 קטעים של עליות רציניות),בשתי הקצבות הייתי מטעין ויוצא עם סוללה מלא,ותמונה שניה זה נסוע של חודש וחצי.2.thumb.jpg.66492b1b8c665a509ddf03c2fe4bc31e.jpg0.thumb.jpg.d7b44730c8fb6159d03b1339f01d9cd9.jpg

מאז נוסע,מרביץ,אבל מטעין כל מקום שיש שקע חשמלי,הממוצע שלי 35-40 ק"מ לליטר.
טעינה סוללה מלאה 3.5-4 ש"ח.
בקיצור אחד הרכבים שעדיין מבוסס ICE הכי חסכוניים בארץ זה בטוח !

השיא שלי היה 2400 ק"מ על תדלוק אחד של 43 ל'.....בקיצור בשביל הספורט אפשר לעשות הרבה מספרים הזויים עם הרכב הזה.

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם

לדעתי במקרה של פלאג-אין צריך להכניס חישוב של צריכת חשמל בנוסף לדלק.

אתם מדברים על כמה פלאג-אין צורך בנזין, ועל כמה עובר על מיכל\תדלוק אבל נוסעים גם ככה רוב הזמן על חשמל ומטעינים....

אז מה עם צריכת החשמל? כמה הטענתם? כמה עברתם על הטענה?

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, f31 כתב:

לדעתי במקרה של פלאג-אין צריך להכניס חישוב של צריכת חשמל בנוסף לדלק.

אתם מדברים על כמה פלאג-אין צורך בנזין, ועל כמה עובר על מיכל\תדלוק אבל נוסעים גם ככה רוב הזמן על חשמל ומטעינים....

אז מה עם צריכת החשמל? כמה הטענתם? כמה עברתם על הטענה?

אני נוסעה בין 3500-4000 ק"מ בחודש,מתדלק פעמיים 200 ש"ח,הרבה פעמים יוצא לי להטעין פעמיים בבית אבל לרוב פעם אחד,כי בחוץ בכל מקום אני מטעין,זה לא עולה לי,אבל  בוא ניקח 60 טעינות זה עדיין בין 210-240 ש"ח חשמל.

לכזה כמות ק"מ 640 ש"ח אני חושב מכובד! 
כל הקטע איך מחשבים כמה ק"מ יש במנוע ICE שלי :rofl:

הרי אצלי מעל חצי מרחק,עוד מעט 80K,עשיתי על חשמל,עדיין עושה טיפול כל 15K למנוע ICE חחח

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם (נערך)

אם אין לאדם אפשרות להטעין את הרכב בבית בתעריף מוזל אין שום כדאיות כלכלית בפלאג-אין בהשוואה לרכב היברידי רגיל. 

בכלל צריכת דלק שאתם רושמים כאן מאוד מאכזבת. אתם לוחצים חזק על הגז? הרבה ברקסים? מה היחס בין עיר לבינעירוני? 

אני עם מכונית רגילה לחלוטין מוציא בין 1:18 - 1:20. נוסע עד 90-95 קמ"ש בבינעירוני וכמעט לא משתמש בברקסים. (גולש לרמזור או בפקקים.) 

מחליף רפידות בלמים בין 60,000 - 80,000 ק"מ. 

עריכה אחרונה על ידי Avatar Schnitzel
פורסם
לפני 12 שעות, Avatar Schnitzel כתב:

בכלל צריכת דלק שאתם רושמים כאן מאוד מאכזבת. אתם לוחצים חזק על הגז? הרבה ברקסים? מה היחס בין עיר לבינעירוני? 

אתה רציני ?

אני לא נוהג כמוך,כמו הליכה על הביצים חחח.

נהיגה עם עקיפות,יש בקרת שיוט אדפטיבי שיודעה לעשות את הכל הכי אופטימלית,רוב הנסיעות מחוץ לעיר,תקרא שרשור אחר,מי שנוסעה רק בעיר עד 50 ק"מ ביום,מתדלק פעם ב-3000 ק"מ.

אני עם מכונית רגילה לחלוטין מוציא בין 1:18 - 1:20. נוסע עד 90-95 קמ"ש בבינעירוני וכמעט לא משתמש בברקסים. (גולש לרמזור או בפקקים.) 

בנסיע שארצה לסגור שעון מהירות אולי מתקרב ל-1:20

מחליף רפידות בלמים בין 60,000 - 80,000 ק"מ. 

אני ב-79K יש לי עוד שליש מהעובי,אבל מיוזמתי אחליף עוד מעט,לא משתמשים בברקסים כמעט,רק דרך רגנרטיבי שממלא לנו את המצבר הגדול.

אם אין לאדם אפשרות להטעין את הרכב בבית בתעריף מוזל אין שום כדאיות כלכלית בפלאג-אין בהשוואה לרכב היברידי רגיל. 

בנירו ספציפית הפרש של 2000 ש"ח אין שאלה בכלל מה עדיף.

האם....ואם.....ואם....ברור שום רכב לא מתאים לכל אחד,כל אחד שיחליט מה מתאים לו ועל מה מוכן לשלם,או שאתה מחפש חיזוק לעצמך ?

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...