Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ניתוק המצבר צד ימין של הרכב כאילו הפסיק לעבוד , דלתות לא ננעלות מהשלט חלונות לא מגיבים, ובנוסף המערכת שמע ננעלה. אציין שקודים כמו 1111, 0000, 123456 לא עשו את העבודה 

IMG-20210419-WA0013.jpeg

פורסם (נערך)

מתי אנשים יתחילו להבין ניתוק/ריקון מלא של מצבר יכול לגרום להרבה צרות.  

ולמה שיעבדו קודים האלו ? יותר מדי ניסיונות עם קוד שגוי יכול לנעול אותה סופית,בלי יכולת פתיחה ע"י קוד,רק במעבדה !
הרי פעם היו גונבים מערכות שמע,לכן אלו קודי נעילה ייחודיים לפי מספר סריאלי שלהם.

תלחץ בו זמנית על 1 ו-6 בו זמנית ל2-3 שניות,אמור להופיע מספר שמתחיל עם אות M או V ואחרי זה 6 ספרות,אם לא הולך תנסה 2 ו-6 בו זמנית.
לא בטוח שבדגמים האלו בלי כפתורים זה עובד,אבל אם תפרסם S/N אנסה לעזור לך. 

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם (נערך)

כבר לא ניתן לערוך,שיטה של כפתורים לא עובד בדגם הזה.

2021-04-25_23-51-07.thumb.png.e1abb2d7ce84a55ca12926f5c4859695.png

מקור:

MONDEO 2012.pdf

יש מצב שכבר ננעל !
אז או לנסות לארגן S/N או רק תמורת תשלום במקום שמתמחה בזה.

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם

תודה רבה , כנראה שיעלה לי יותר זול פשוט לשים מערכת חדשה ברכב. 

ומה לגבי זה שאין לי שליטה על החלונות שליד הנהג והדלתות לא ננעלות מהשלט אלה רק ידני

פורסם
Just now, Alona כתב:

ומה לגבי זה שאין לי שליטה על החלונות שליד הנהג והדלתות לא ננעלות מהשלט אלה רק ידני

אכן זה מה שעושים רובם,משדרגים למערכת אנדרואיד איכותית\ממש זולים,ויש מתאמים כמעט לכל סוג של רכב,יש הרבה עסקים שמתעסקים בזה!

ליתר הצרות,צריך לגשת לחשמלאי רכב,שיבדוק פיוזים,להתחבר עם סורק.

פורסם
לפני 5 שעות, Alona כתב:

אני הייתי קודם כל מנסה לפנות לשירות של פורד, לראות אולי יש דרך יותר פשוטה וזולה לסדר את זה.

במונדאו דור קודם הייתה לי בעיה דומה עם המערכת, ובסוף קניתי בכמה עשרות שקלים קוד ממישהו באיביי.

אבל פה אני לא יודע איך זה עובד. רוב הסיכויים שצריך להתחבר עם תוכנה ייעודית ולשנות הגדרה כלשהי.

תפני לשירות של פורד, נראה יותר זול מלהתחיל להחליף מערכות עכשיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נעילת דלתות ותפעול חלונות  נעשיית על ידי "לימוד" המערכת. אני לא זוכר בוודאות אבל מהסיוני בדגמי 2002/2007/2011 יש להחזיק את כפתור ההרמה במצב כלפי מעלה במשך כמה שניות כשהמתג במצב אבירים(מנוע לא מונע) באופן דומה המנעול. אנסה למצוא את ההסבר בספרות הרכב .

https://www.google.com/search?q=teaching+a+ford+electric+windows+to+open+automatically&oq=teaching+a+ford+electric+windows+to+open+au&aqs=chrome.2.69i57j33i160l4.29619j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8#kpvalbx=_eNenYPi5Nbv_7_UPsIKswAU19

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, Alona כתב:

תודה לכולם עדיין המערכת נעלה. 

פנית למוסך פורד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...