Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי 

יש לי גולף 2008  עם מגבר סאב וקומפוננט בסך הכל מרוצה מאוד מהמערכת אבל חשבתי להוסיף מונו על מנת לחזק את הסאב בגלל שלפעמים אני מרגיש את הסאב קצת חלש ואם כן אשמח לחוות דעת על מגברים לא במחיר בשמיים 800-1200

אני עובד כרגע עם 8 גייג והבנתי שבישביל מערכת של 2 מגברים צריך כבל של 4 גייג אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה : לפי מה מחשבים כמה גייג לשים ?

ובנוסף חשבתי שאם אני כבר עושה שידרוג למערכת להוסיף עוד רמקולים עכשיו פה עלתה לי התלבטות האם להוסיף קומפוננט לדלתות האחוריות או רמקולים 6X9 למגש מבחינת סאונד איכות , הבנתי שעם ה6X9 ארגיש איתם יותר עוצמה ויותר באס לעומת הקומפוננט שאיתם אקבל סאונד יותר מדיוק (אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה)

ובנוסף שמתי לב שייש דיבור חזק על יוסי אלפיין בתור מתקין ולאחר בירור וחיפוש על העבודת שלו  נדהמתי מהרמה הגבוהה של העבודה שלו  וחשבתי ללכת אליו כדאי לקבל עבודה יפה השאלה אם הוא מתעסק בציוד כזה (יחסית ביסיסי נראלי חח) ברור לי שהמחיר שלו לא יהיה כמו כל החאפרים ומוכן להשקיע על מנת להנות

בנוגע למתקינים אשמח לשמוע על עוד מתקינים מקצועיים שיוכלו לעזור לי

עם מגבר infinity 3004a

קומפוננט infinity ref 6520

סאב pioneer ts-wx306b

עריכה אחרונה על ידי matan18
פורסם (נערך)

את עובי הכבל מחשבים לפי המתח שהכבל אמור להעביר 

במקרה שלך כבל 4 גייג מבית טוב יהיה בסדר גמור כי לא מדובר במערכת עתירת הספק.

אם אתה רוצה גם זוג אחורי ההמלצה היא ללכת על סט קומפוננט נוסף infinity ref 6520

על המגש האחורי שהוא מיקום אקוסטי טוב בהרבה מהדלתות האחוריות.

בנוגע למגבר מונובלוק.

אני ממליץ לך המגבר הנ"ל :

https://www.alexsander.co.il/product/8384/rockford-r500-1d

בנגע ליוסי מעילית קאר אודיו,מדובר במתקין אומן.

הוא מתקין גם ציוד בסיסי ,בנוגע לתמחור תצתרך לשאול אותו.

בנוגע למגבר המונו

קח בחשבון שמעבר למתח עצמו תצתרך גם זוג RCA נוסף 

או לפצל את הקיים או להוסיף מנחת ,או ציוד אחר בהתאם למצב הלא ידוע לי

ברמת יחידת הראש.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

בהמשך למה שרשמו לפניי, סאב ומגבר חזק במיוחד שיש לך שני מגברים דורשים יותר כוח, עדיף שתחליף ל4 גייג עם עדיפות רצינית לנחושת מלאה או ofc.

- לגבי מונובלוק, אם תרצה אני מוכר מגבר רציני של סאנדאון, saz1000D, במחיר טוב(בטווח שרשמת). הרוקפורד שהציעו פה אחלה, אבל במחיר הזה תוכל לקנות דברים יותר חזקים ואיכותיים מיד 2.

- לגבי התקנה, ליוסי אלפיין יש התקנות טובות מאוד ורמה גבוהה של ביצועים, עם זאת מניסיון שלי קצת יקרן(כל אחד והשיקולים שלו).

יש לך גם את ישראל לוי בחולון שהוא תותח.

- בעניין הרמקולים, אם אתה רוצה חויית סטראו רחבה יותר הייתי מוסיף מאחורה זוג קואקסיאליים נחמדים שיעשו את העבודה, הבמה הקדמית חשובה יותר

עריכה אחרונה על ידי IDFWU
  • תוכן חדש...