Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קראתי פה הרבה פוסטים דומים ועדיין מבולבלת, אשמח לעזרה. אחרי שנים עם טויוטה קורולה, מחפשים לקנות ג'יפון משפחתי שיהיה מרווח מספיק מאחורה ונוכל להכניס בו כיסא בטיחות ושני בוסטרים, וכמובן בטיחותי ויציב. התקציב הוא 90 אלף.
הייתי שמחה להבין האם זה תקציב ריאלי ( ברור לי שלטויוטה ראב4 זה לא), ובכלל להבין מהם הדגמים שעונים על הדרישות שלנו שכדאי לנו לבחון? אציין שהרכב מיועד לנסיעות עירוניות , לא לנסיעות שטח.

תודה.

פורסם

האופציה הכי עדיפה לדעתי היא אאוטלנדר, מאחר ויהיה מאוד צפוף מאחור עם 2 בוסטרים וכסא בטיחות. תוכלי למצוא רכב משנתון 2016+- בתקציב הזה. 

אם את מתעקשת על חמישה מקומות, אז הויטרה אופציה טובה גם כן.

פורסם

האאוטלנדר בעל שורה 2 לא הכי מרווחת ולא ממש מתאימה ל 3 מושבי ילדים / בוסטרים. כמובן שמאוד גם תלוי בסוג הבוסטרים, יש כאלו שיתאימו.

או שרוכשים רכב ב 90 אלף ש"ח  ואז מתאימים לו מושבי ילדים, או שלוקחים 3 מושבי ילדים/ בוסטרים בכ 2500 ש"ח ואז מתאימים להם רכב ב 90 אלף...

הספורטאז' אצלי הכיל מושב בטיחות בגודל מלא ועוד 2 בוסטרים עם גב אבל בצפיפות.

האאוטלנדר בזמנו התקשה מאוד עם אותה משימה (היה לי אאוטלנדר 2013 שהוחלף לספורטאז', כשבינהם חצי שנה מאזדה CX5).

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בתקציב הזה אני בעד קיה ספורטאז'. הוא מציע מערכות בטיחות אקטיביות בניגוד לרוב המתחרים שלו ויש שפע של רכבים בשוק כך שאפשר למצוא דיי בקלות רכב שמור ומטופל.

דגמי ה-2.0 ליטר יקרים במעט אבל יציעו ביצועים עדיפים.

פורסם

כעקרון טוסון וספורטאז' חולקים שלדה ומכלולים ונבדלים בעיקר בעיצוב.

הספורטאז' לרוב מוצע במחירים עדיפים והגיע עם מערכות בטיחות בכל רמות הגימור. 

טוסון בתקציב הזה יהיה ללא מערכות בטיחות ולכן אני לא רואה סיבה להעדיף אותו על הספורטאז'.

×
×
  • תוכן חדש...