Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה 2018- יחידת הנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

במסגרת חיפושיי אחר סופרמיני, הוצעה לי אופל קורסה אוטומט 1400.

אני יודע שאין שוק לרכב אבל הוא מציע חבילה לא רעה ביחס למחיר.

אבל אני מוטרד מאמינות המנוע והגיר.

בשנתון זה הרכב אם אינני טועה היה בחסות GM עדיין ולכן השאלה היא אם המנוע והגיר

מקורם ביחידות של  GM שמותקנות ברכבי שברולט -דייהו ואז פחות אטרקטיבי - 

או שמדובר במנוע וגיר ממוצא גרמני ואו אחר ואז אולי אפשר לסמוך עליהן (בהנחה כמובן שטופלו כנדרש)

אשמח לתובנות והבהרות ממי שמכיר, תודה מראש!

פורסם (נערך)

כמו שאמרת אכן מדובר בשיתוף פעולה ממש שידוע לי המנוע הוא מכיוון GM יותר, בכללי אני יותר מכיר את המנוע של השברולט אביאו הישנה וממה שאני זוכר מדובר באותו מנוע אולי עד אז כבר עבר שדרוגים אבל בכללי באבאו הוא היה נחשב מנוע פשוט בלי יותר מיידי מחלות ותקלות אלא באמת מנוע פשוט ובעל זריזות מסויימת..

2018 באמת מעניין לדעת מה הם שינו ומקווה שלא טעיתי, אם יצא לך לבדוק מעבר לגבולות הפורום אז נשמח שתחלוק את המידע.

אני נכון לעכשיו עוזר במציאת אופל קורסה 2010-2012 שבאמת אמור להיות רכב ייחסית פשוט עם שוק לא להיט מה שמציב אותו עם מחירים נמוכים ייחסית

^אם מישהו שקורא שורה זאת יש לו תובנה לגבי הרכב שאני עוזר לחפש אז אשמח לשיתוף מידע גם כן:)

מה שכן רק לצורך הדגשה אם זו אכן אותה יחידת הנעה עליה אני מדבר אז היא נחשבת לאמינה\מיושנת הכל כמובן ייחסי, אם טיפול מתאים תעבוד כראוי והיא יודעת גם לעבוד עם מערכת גז לפחות זאת באבאו שאולי בשנים שאתה מדבר עליהן זה משהו אחר והייתי מחכה לאישורים נוספים של בעלי יותר ידע בנושא

עריכה אחרונה על ידי online
  • תוכן חדש...